18

дедо Ташунко

преди 3 години

до номер 16, Пецата. Пенсията на Меркел ще бъде 18 хиляди евро на месец. Ако реши да изнася лекции или сказки, ако напише книга и т. н. с лекота ще гушне милиони. За другото си прав, "шапка на тояга" след пенсионирането. Охрана, безплатни шофьори и други екстри! Да не забравяме и тях.

17

Слави

преди 3 години

А рекордния дълг за измислената паднемия ще го изплащата германците не милионите клети бежанци на баба меркер

16

от немско

преди 3 години

Германия не е вече това което беше преди десетина години а преди двадесет да не говориме. По обществени места редко може да се види немец, шляят се само "гости" и разни други тъмни субекти на социални помощи. От чистотата не е останало почти нищо. Фасове по земята, в влаковете оцапани седалки, разхвърляни бутилки и остатъци от храна, Гости и турци си качват краката по седалките сега лятото миризмите са убийствени.

15

пецата

преди 3 години

във всяка неясна ситуация вземай дълг, германеца бачкаше до сега 10 часа/ден сега ще мине на бг стандарт 12ч с 1 почивен на минимална заплата , ще видят немците кон боб яде ли, бабето не я интересува нищо тя деца няма и нищо не губи, ще се пенсионира на 5000евро пенсия и ще ходи на круизи а германеца ще се ражда с дълг 20К евра , в америка за сега се раждаш с дълг 34К долара

14

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДнешна Германия почерня от емигранти в т.ч. и нашите *** братя - българи!

13

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТи и сега може да отидеш в Германия кой ти е крив.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Дори да си роден българин, но нормален човек- нямаше да имаш никакъв проблем/Аз примерно съм виждал родени етнически германци, с които не бих се разменил. Никога!Нито пък с камарад Меркел дори!

11

Анонимен

преди 3 години

-Документът предвижда тегленето на държавен дълг в размер на 61,8 милиарда евро.-----------------------------------------------------------------------------------------------------И от къде ще го тегли тоя дълг Германия? От Китай ли? Познах ли?И включва ли той цената на памперсите за уста произведени в Китай? По евро за памперс за еднократна употреба мейд ин чайна, най малко 3 или 4 на ден.

10

Анонимен

преди 3 години

Ех, защо не се родих германец, за да живея нормално като бял човек! Благодарим ти вожде, че в 21-ви век, сме първобитниии човекоподобниии...

9

Анонимен

преди 3 години

Във Франция учените са изкопали оловен ковчег на 1500 години. Археолозите не знаят какво е това, но искат да го отварят.

8

Честно

преди 3 години

Германия повече НЕ ще талибани! Казва го културно засега.

7

Анонимен

преди 3 години

Тегли дълг?Трябва да си пълен оли го френ, за да използваш такъв израз.

6

Мхм

преди 3 години

Скоро ще излезе истината как Германия е колос на глинени краци.

5

Анонимен

преди 3 години

Лъжат, никакви заеми не теглят,а просто печатат пари без покритие. Сега едни хора получават хартийките наготово, а други им бачкат за да получат същите хартийки от готованците. Но и така става.

4

Анонимен

преди 3 години

половината от тези пари отиват да хранят навлеците мигранти, нито учат нито работят само искат да ядат

3

V

преди 3 години

Тази зала по времето на Хитлер е била по хубава ;) И орела е бил по хубав .Тоя мяза на пруския орел .А кой е на мястото на Гьоринг ?

2

Анонимен

преди 3 години

Бойко има пълното право да направи същото...

1

Анонимен

преди 3 години

Печатницата на евра работи на пълни обороти. Лошо няма.