12

vkt

преди 3 години

нещо положително ще има от научна гледна точка......в тези раьони еволюцията ще е с по- бързи темпове предвид радиацията ....и като се народят едни еволюирали създания, стой и гледай

11

До Въпрос

преди 3 години

Въпреки,че излагаш становище без никакво покритие, а не питаш все пак ще ти отговоря.Радиацията съществува независимо от това, че не си чувал за нея. Всъщност благодарение на нея преди милиони години започва еволюцията на едноклетъчните за да продължи и до днес.Ама това ще го учите по биология в 6 клас, втори срок.А що се отнася до лафа ниска радиация , по-коректно е да кажат дали е в норма и ако не с колко над допустимата.И да, боботещите акумулатори този път се нааа...каааа...ха.

10

Анонимен

преди 3 години

Навремето във всяко село имаше ТКЗС,което имаше като минимум 2 таквиз силажни ями специални как покрити с венталиционна система да не загние силажа пресен и газовете да са отделени,че още 1-2 на първо време за употреба за гледане на добитъка есенно-зимно време,че тия ями след туй време за завзети от кои след разбиването на ТКЗС като вече не във всяко село се гледа *** от ТКЗС,сякаш за тях не се води отчет,щом в туй известно с.Рупци не са засипани ямите отпреди 25год,кои са останали отпадъчни

9

Анонимен

преди 3 години

най-"зелената" прокуратура ... хаха

8

Д-р Исня

преди 3 години

Стига с тази агония на Земята бе хора. Пускайте всички атомни бомби наведнъж, за да не се мъчи. След два-триесе хиляди години нещата ще са пак ток!

7

ВЪПРОС

преди 3 години

Няма Ниски НИВА на Радиация - Все едно да кажеш че си Малко Заразен от Коронавирус .

6

Ураааа

преди 3 години

За пет гроша българите превърнаха България в сметище!

5

Анонимен

преди 3 години

До Истукан 1Джафкаш срещу правителството и стръвно защитаваш престъпниците, които яростно се напъват да си измият гнусните си ръчици от очевидното престъпление и да обвинят някой друг.Много си "прозрачен" според лицемерните Мунчови призиви, и много се излагаш с проституирането си. Искай повечко парички от ПРОКОПсалите, не че двайсетината ти акаунта ще ти помогнат в лютата битка в защита на жалките ти ментори-гащници.

4

Анонимен

преди 3 години

Парите не миришат.Клошаробизнесмените и боклукобизнесмените са много инициативни и като стадо заедно внасят или изнасят *** срещу немиришещи пари.С парите си купуват вейрони, майбаси, бентлита, ламборджинита. Трупат стотици милиони изпрани пари, а нямат пари за заплати 3 месеца и плачат на държавата да им издържа работниците по мярката 80 на 20.

3

Анонимен

преди 3 години

начи ББ не било Бойко Борисов, а Биг Босс

2

Анонимен

преди 3 години

тая работа отива като оная със 700те милиона неплатени данъци .... 5-10 години нещата си се случват ли случват, но изведнъж стават голЕм проблемщо така бе БОС?

1

Истукан

преди 3 години

Защо мълчи властта? Явно и управляващите имат дял от това.