10

Анонимен

преди 4 години

Без скрита корупция по етажите на администраторите администриращи дейностите им/си възложени туй не може/не би могло да бъде да се издават излишни решения според приети нормативни актове обявени по закон за административното устройство с указаните администрации по вид на дейности с позиции по отговорност,вид разрешителни действия с възникнали обстоятелства,ситуации,случаи промени,взимане решения в строго установен ред определен за съгласуваност при възникналите събития с независимост за давност.

9

Анонимен

преди 4 години

Въпрос за един милион:- Има ли нещо построено незаконно и собственика да не е бивш член на БКП или ДС или БСП. Това значи човек на около 35 години да има хотели или ресторанти в градинки, планини, рилски езера, на плажовете. Кажете и ще спечелите един милион, но този 35 годишен да не е син или внук на БКП-БСП-ДС престъпниците.

8

anon

преди 4 години

1. Удря те Корона-кризата2. Няма оборот3. Няма пари за рушвет4. Губиш. Нищо че си плащал рушветите до сега.5. След една година узаконяваме нов ресторант на същото място6. Кмета се хвали че е разкрил 10 работни места в новия ресторант.

7

костадин

преди 4 години

и водата за пиенье от ряката

6

Анонимен

преди 4 години

отпред така бива ... а в задния двор обори

5

Анонимен

преди 4 години

Пълни лeвaци. Вместо да го узаконят като подпорна стена с цел укрепване на свлачище, те го премахват.

4

костадинка

преди 4 години

Кметовете по морето да вземат пример от кмета на гр.Велинград и да премахнат всичко което е незаконно и да спрат тези саги по морето с тези строежи.

3

Анонимен

преди 4 години

Мафията ще прави небостъргач?

2

Анонимен

преди 4 години

ама това онзи ресторант ли е от преди 30 години където се сервираше най-вкусната пъстърва на скара с най-вкусните пържени картофки...

1

Анонимен

преди 4 години

Ми да го махат.Кой ходи на ресторант и то в Мутроландия.