42

Мен

преди 3 години

бързал е за барбароните...

41

До бай Иван

преди 3 години

Щото пък преди така мразената от вас демокрация нямаше такива дето фучат с черни волги докато хората чакаха ред за зазка. Че имаше и разни мнооого дали на обществото с алфа ромеота се разкарваха по банкети.

40

Бай Иван

преди 3 години

Със сигурност шофьора му си го е купил от заплата с нормална работа... Продуктите на демокрацията извършват това, което ги научихте, че са безнаказани и с някой лев в джоба са всесилни, повечето от тези щяха да чукат камъни навремето или да висят на строеж, но времето стана тяхно с вашо съдействие, радвайте им се сега ;) !!!

39

Х

преди 3 години

Нищо не е за такъв звяр...С повече требеаше да го набримчи

38

Анонимен

преди 3 години

Пипи, ти си ***, нали

37

Мдааа

преди 3 години

Като чуеш такъв като Пипи и ти се приисква да участваш в някоя историческа флуктуация

36

Анонимен

преди 3 години

До ПипиМай нямаш пипи за 2ст.!

35

Пипи

преди 3 години

Могли, карали! Да са нправили ПТП или да са навредили на някои? Ама давай да глобяваме.... ние катаджиите това си знаеме.

34

Анонимен

преди 3 години

Язък прецакал се е тоя. Ще трябва пал да се пробва щот е бил с 5км/ч под рекорда.

33

До нищо няма да

преди 3 години

Дойде. Принципно е така, но се случват понякога едни исторически флуктуации и става мазано.

32

Лоши времена идат

преди 3 години

Събира се напрежение всеред нормалните хора. Прекалено много малоумщини се случват. Ще дойде видов ден. Линчове, гилотини, клипове от уличните лампи. Те така едни викаха навремето да ядат бедните пасти като нямат хляб, но после ешафодът не можеше да им насмогне. Дано съм лош пророк де.

31

Анонимен

преди 3 години

В повечето случаи такива коли се карат от шофьор, не от боса.Босът клати някоя мацка на задната седалка през това време.А шофьорът я има, я няма 2500лв заплата.Та 1150лв глоба, значи са го глобили почти половин заплата.

30

ШОФИ

преди 3 години

Нищо за него не означава глобата 1150 лв, ако към нея имаше и затвор 8 м, друго щеше да е !! До кога ще има по пътищата джигити, пияни и дрогирани ?????. Държавата НЕ иска да се справи с този проблем , а губи по 1000 трудоспособни, млади хора годишно, отделно осакатени инвалиди....ЗАЩО ????.

29

Анонимен

преди 3 години

до 29 УжасИма Майбахи за 5 милиона евро! В Щутгарт на последния етаж стои такъв в мострената сграда на мерцедес.

28

ист

преди 3 години

Глобен със 1150 лева. Нека сега собственика на Майбах да стои цял месец гладен. Тъй му се пада.

27

Ужас

преди 3 години

Тази кола наситина е над 100к евро. Глобата е 500 евро, т.е. няма и 0.5%. Все едно да глобят някой с Опелче за 5000 евро с 25 евро :)Някой писа за данъци според доходите. Тези коли тук се водят масово на фирми с малки обороти или нулева печалба. Или на баби и дядовци. Точно заради глоби и взимане на книжки. Този ще пише, че баба му е карала. Отделно може и самия той да има фирма без печалба, даже сигурно е на помощи 60/40. Може и N1 да я е направил с данък 20лв. Тарикати всякакви...

26

Анонимен

преди 3 години

А проверили ли са дали не му е изтекло рарешението за притежавано огнестрелно оръжие?

25

Анонимен

преди 3 години

до 5 Има и още нещо..комплексирани са и за друго- че се мислят за големи Шумахеровци на магистрала като вдигнат 250. Една пиикла оня ден вдигна 260 дето не знае къде е двигателя и дето не знае, че ако трябва да намали бързо ще се набучи в превозното средство отсреща.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14За съжаление в България не е приложим принципа глобата да е пропорционална на доходите. Защото българите, които карат Ролс Ройс, Майбах, Бентли и др. коли от тоя калибър, официално нямат никакви доходи. Тук хората с високи заплати карат обикновени автомобили като Шкода, Мазда, Тойота, ФВ и т.н.

23

Брадвата

преди 3 години

До АнонименТя държавата прави и дава, ама само за избрани 1-2 до 5%. И точно те ги карат тия коли! Сега само да не кажеш, че с работа се кара Майбах и ново "кубче", щото тая теза отдавна не минава! Което си значи, че сме бананова република!