105

Анонимен

преди 3 години

Бойко коя мома те снима да си я поръчам и аз ?

104

Анонимен

преди 3 години

Бойко приличаш ми на разбойник на тази снимка ! По хубав си докато спиш....

103

Анонимен

преди 3 години

За джурналистчетата кога е НВО че им е нужен с колко са го взели не е ясно Отличен 2 може би

102

Анонимен

преди 3 години

Страшна пасмина се изсипва горе на лифта лятото. То са лели и каки с токчета и батета по джапанки. Лично съм виждал двама мъртвопияни с барбекю на Долното езеро, единят с все сили викаше "Йeeee eeee ***aaааа нниеее!" многократно. Лифта трябва да работи само зимата, който обича Рила и природата, че се качи до горе. Само 2 часа е пътя с нормална крачка. Аз лифт лятото не съм ползвал никога, а не съм в страхотна форма.

101

ДДРОнег

преди 3 години

Да бе, да, боко го дразнели багерите в Рила ?!?!?!?Ами "подпорните стени" на морето що не те дразнят !!!Или нарочно пратихте багери в Рила, че да ги спрете и да забравим малко аферата с "подпорните стени" !!!Лошоот е, че нищо не можем да направи срещу Вашите мутренски безобразия !!!

100

Калеко Алеко

преди 3 години

" ... Багер на Седемте рилски езера ... ", че какво толкова скандално има, дори и до 7-те Рилски езера има някакви пътища, по които зомбитата от "Бялото братство" да могат да се доберат до мястото на паневритмията си ... По тези пътища при нужда могат да се придвижат и Багери ... Тази тема май доста се преекспонира от едни зелени талибани, които червенеят отвътре. Не е добре и че ББ иска да се хареса на всички, той трябва е верен най-вече на гласопадавателите си и да не изпада в ляв популизъм

99

Анонимен

преди 3 години

Природата имала фен база. ха ха ха.

98

Анонимен

преди 3 години

Езира,езера все тая за вас Образовани Джурналя

97

-

преди 3 години

Борисов премиерин!? Мен ме дрезни! И още как!

96

Анонимен

преди 3 години

е щом чак и него го дразни, значи е може да се спре проекта, но ако е подпорна стена и него не го дразни - продължава. все пак мъжленцето на захариева е намесено и са взели едни парички, процентите са отчетени по веригата и сега не върви да се връщат пари. нощното шкафче само приема пачки с евро, не връща.

95

къци бъчваров

преди 3 години

кефи ме много ревизоро как само се обяснява, но му е трудно, разбираемо

94

Анонимен

преди 3 години

*** верно ли го дразни? Аз мислех, че му трябва и асфалт поне в 3 ленти.

93

haha

преди 3 години

"Борисов се ядоса: Багери на Рилските езира?! И мен ме дразни!"надявам се това да е грешка на редактора, че ако е цитат сме пълна трагедия като народ, да си изберем такъв човек за премиер

92

Анонимен

преди 3 години

в заглавието няма правописна грешка, просто е цитат на Бога слънце

91

сега

преди 3 години

Спасението е да се закрие лифта.

90

хуху

преди 3 години

толкова и сте ходили г-да министри. От джипките природа не сте видяли.Аз поне съм ходил и мога да ви кажа, че освен маркировка по камъни и дъревета друго няма. Който иска да ходи на разходка в парка по алей, в планината не. То затова има категории на пътеките, но те министри откъде да ги вълнуват такива неща. ВЪпроса е, че има едни пари дето трябва да се усвоят от наши хора. Опа те тези са за изборите догодина, като гледам кой е изпълнителя.

89

Багериста

преди 3 години

Значи, аз няма как да си кача багера за 800 лева на час някъде си ако нямам разрешително. Щото ще ме издрънчи в джоба. Та се разберете. Щото аз парите си ги искам! И изобщо не ми дреме дали е локва или рилско езеро!

88

Славянин

преди 3 години

Морето ни го съсипаха от бетон! Горите ни ги изсекоха! Златото ни го продадоха за безценница! Наглостта им стига и до най ценните ни природни места, като 7-те езера! Какви ли не далаверите с апартаменти, вили, суджуци, пистолети с пачки и какво ли още не видяхме!А народа беден и си трае, как не се намери някой да събере всичките дръскачи от форумите и да организира стачки и митинги против цялата тази безобразия!Толкова добри хора в таз държава а ни правят на ***! Жалко...

87

Анонимен

преди 3 години

Седемте рилски езера освен всичко друго е духовно място с една от най-високите енергии на планетата. Когато унищожаваш държава и народ, трябва да унищожиш и духовните места за да си сигурен че няма от къде да проблести искрица на пробуждане у народа... Почивай в мир България !

86

hahahhahaha

преди 3 години

До Анонименhahahahhaha