125

Анонимен

преди 3 години

Дано сън да не го улови повече мутрата премиер, след онези снимки в спалнята му!!!! Да се отървем по-скоро от него!!!

124

Анонимен

преди 3 години

Гнус ме е от този мутро-мафиот!!!! Това са 11 години вече геноцид и изтребление на българския народ, кражби, алчност ненаситна, ппростащина!!!! Дано не дочака тези милиарди от Европа!!! Дано по-скоро му прочетем скръбната вест!!!

123

Позитано

преди 3 години

Давайте все така по ленински другари и другарки от форума ! Да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването . Слава на БКП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!

122

Анонимен

преди 3 години

Ами Бойко, като те дразни го спри проекта, какво само шикълкавиш.Нормалните туристи не искат когато си излязат от бетона да отидат и то в чужбина и пак да гледат бетон.Да не говорим колко *** са изхвърлени по планините и Черноморието, остава всичко да е застроено и да се пържим в соев сос.

121

Иван

преди 3 години

Значи това според Барба Ганьос се прави за да не газели хората... А багери могат да газят??? Хайде бягай от тука, този индивид Министър-прецедател не от България трябва да го изселим, а от планетата. Мъск по-скоро да прави колония на Марс, такива като пулупа в затвор на Марс, нямат място на нашата планета!

120

Анонимен

преди 3 години

Много сте наивни,бе хора.Още ли не сте разбрали,че в тая държава нищо не става без изричното съгласие или нареждане на вожда.А ако случайно някой се възмути от нередностите,светиня МУ тутакси дава на заден.

119

Анонимен

преди 3 години

Време е най- после Борисов да се лекува в психиатрия, заедно с Мутафчията.Психясаха, зомбираха народа и продължават да го правят!

118

Анонимен

преди 3 години

Това са несериозни изказвания които говорят или за безсилие, или за съпричастност - "повече такива глупости да не се правят".Смешно е, все си против и все вървиш след събитията, които постоянно се случват.

117

la piovra

преди 3 години

как сте българи? ровите ли дъното на деградацията си? успех в предстоящите избори,ако доживеете!

116

До Позитано - НАПОМН

преди 3 години

За Позитано не знам дали плащат, но твоят Шеф - Тиквата със сигурно плаща на ***. Личите си от километри. Гола вода сте.

115

степан

преди 3 години

При нормална власт и държава тези с багерите трябваше да търкат наровете в арестите още при подаване сигнала а това дали те дразни си е твой проблем защото аз директно им бих нарязал всичката техника за скрап и да възстановят всичко за тяхна сметка взимането само на един камък от рилските езера да не казвам местене е престъпление но на вас ГЕРБ вие през д...........я.

114

Боко Циркаджията

преди 3 години

Дразни го, ама друг път. Вече е прибрал рекета от държавната поръчка в някое чекмедже и го боли фара!

113

Анонимен

преди 3 години

Значи, аз години наред съм изкачвал маршрута в преспи сняг от Паничище. Гребец бях и това ни беше част от ОФП-то. Нещо се обърка в живота ми и сега съм невалиден - инвалид.И аз съм ходил из всички български планини и сега съм трудоустроен с 95%. Но планините не са всичко и за всички. Като ни е застиганала такава съдба, трябва ли да увреждаме природата само за да задоволим нашите нужди.Не! Ще търсим друга алтернатива!Жалко само че има много богати, но неуважаващи природата хора,които си строят

112

Позитано - НАПОМНЯНЕ

преди 3 години

Давайте по-усърдно другари !!! Днес много сте пасивни в броя на коментарите и за някои довечера няма да има плащане. Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването. Слава на БСП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!

111

Невалиден

преди 3 години

Много е сложно. Значи, аз години наред съм изкачвал маршрута в преспи сняг от Паничище. Гребец бях и това ни беше част от ОФП-то. Нещо се обърка в живота ми и сега съм невалиден - инвалид. Не ме обижда. Съдбата така е решила. И защо аз да нямам достъп до езерата? Не бе хора, и по корем ще се влача, сила ми е останала, но ЗАЩО ?

110

Анонимен

преди 3 години

Еееееее,стига с трая реклама бе!Три статии една до друга за вожда.Писна ми вече.

109

Сата НАТО

преди 3 години

Всички тези безобразия автоматично ще спрат, когато парите от ЕС секнат. Засега гербаджиите упорито вярват, че Борисов продължава дае бес 200 западняците, но скоро ще разберат, че нещата не са съвсем така.

108

ПроСоТо

преди 3 години

До СлавянинИзнежихте се това цоциалистите. Няма кой да обира мандри, насочите се към приватизация и еврофондове!А сега си спомням, че по време на най-справедливия строй, когато изнасяхме златото само за СССР, имахме режим на тока и не знаехме значението на думата "екология", народът тоже не протестираше.

107

Екшънмен

преди 3 години

Кви са тия глупости не мога да разбера. Те тротоарите и улиците в градовете не могат да оправят, тръгнали алеи в планината да правят...

106

ПроСоТо

преди 3 години

А червените защо не се дразнят?Ни дума, ни вопъл, ни стон нито от БСП, нито от пРезидента. Срамота товарищи. Излагаме се.