145

цанко

преди 3 години

днес се дразниш,ама до вчера получаваше от там по много,много евра!Как не се спряхте ипред китната ни красота!

144

мое първо либе

преди 3 години

Не знаех,че Меркел му е либе.Щот са обърна към нея с думите либе Меркел.

143

И

преди 3 години

То си беше ясно след като построиха лифт, че ще омаскарят мястото, ама те прекалиха. Има Господ и ще си платят.

142

Анонимен

преди 3 години

Само аз ли не разбирам какво говори Боко? Та тук няма една свързана мисъл???Не говорим за Ревизоро, той е следва началника си!

141

БКП

преди 3 години

ДА ЖИВЕ КУРАНА И СТАЛИН ДПС И АТАКА ПОБЕДА САМО БСП ИСЛЯМ ИКОМУНИЗЪМ БСП ПОБЕДА

140

Край

преди 3 години

Бойчето не бил наясно.Фирмата е на Илия Илиев - шефа на ромите "ДРОМ". дават му 8 млн. лева да прави пътечки. Отстраняват 7 фирми -уж нещо по документите и правят състезание с един кон. Проекта е да се работи САМО РЪЧНО с кирките и лопатите.Ама ръчното е скъпо за да изкарат повече качили горе багера. Те това е историята. Идат избори -братята ни трябват и бюлетините не миришат.

139

Анонимен

преди 3 години

Същото се прави и в Стара планина.Започнато е от паметника на Беклемето към заслон Орлово гнездо и ще стигне до хижа Дерменка.Мащабите са по-големи, когато минах от там имаше три багере и поне два камиона.Пътят се прокарваше с ширина за разминаване на два леки автомобила, най вероятно да може да се стига с автомобил до Дерменка.

138

Анонимен

преди 3 години

До хухуТова за пътеките е абсолютно вярно. Едно от най-странните за мен неща беше, че за да маркираш туристическа пътека се иска малко мерак и няколко кофи с боя. И никой не иска да го прави.....Планински туризъм - да бе, да....

137

Анонимен

преди 3 години

2050-та година. Пореден мандат, в който бб обяснява как 1300 години бие всичко и всички.бб гордо обявява, как ЕС му е отпуснал пари по оперативна програма туризъм да прати багер на Луната, за да строи защитна стена от метеорити.Народът вече е толкова апатичен, че не му пука, отваря разрешената половина бутилка домашна пърцуца и почва да разправя колко е зле в Щатите и Русия.....

136

ДААА..

преди 3 години

А НАС НИ ДРАЗНИ ЧЕ НЕ ОТГОВАРЯТЕ ОТ КЪДЕ СА ЕВРОТО И ЗЛАТОТО В ЧЕКМЕДЖЕТАТА ВИ АКО НЕ СА ВАШИ Г-НЕ РАЗДАЙТЕ ГИ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ - НЕ ТЪРСЕТЕ КОЙ Е НАПРАВИЛ СНИМКИТЕ А КАЖЕТЕ ОТ КЪДЕ СА ЕВРОТО И ЗЛАТОТО ?????? И ЗНАЕТЕ ЛИ АКО ТОВА СЕ БЕШЕ СЛУЧИЛО В ДРУГА ДЪРЖАВА ДО СЕГА ПРЕМИЕРА ЩЕШЕ ДА ГО НЯМА ВЕЧЕ В МИНИСТЕРСТВОТО В МНОГО ДЪРЖАВИ ЗА МНОГО ДРЕБНИ НЕЩА ПОДАВАТ ОСТАВКА А ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ ДА СЕ СЛУЧИ ОЩЕ - И НЕ СЕ ЧУДЕТЕ С ГЛ.ПРОКУРОР КАК ДА ОБВИНЯВАТЕ ПРЕЗИДЕНТА И ПОДЧИНЕНИТЕ МУ ТОЙ Е ЧЕСТЕН ЧОВЕК

135

избор

преди 3 години

Има 3 милиона и две опции- едната е на бате- да се усвоят за строителство и да вземат повече хора пари- от строители до посредници и работници и другата на Тома Белев да се вземат даже повече пари, но за местене чимове, броене скакалци, укрепване на тревния килим и прочие тарикатски неща. Сега, едното е класика и ще вземе повече на брой народ, а другото е елитарна кражба на еколози- измамници- две три семейства барабар с жените и децата... И двете опции са леко ***, но няма как у нас...

134

Анонимен

преди 3 години

След като изцапаха Черноморието с бетон, изкараха багери в Рила, следва да видим тези "предприемчиви" българи и на Луната. Там да направят някое бетонно чудо и пътеки от чакъл да водят към него. Да ни виждат "майсторлъка" от всякъде.

133

ядосан съм,писна ми

преди 3 години

Как може да е толкова нагъл тояБойко Борисов?Милиони евро джобни, а и златни кюлчета...Толкова е оцапан,че и Цветан Цветанов го отсвири!!!

132

Позитано

преди 3 години

Давайте все така по ленински другари и другарки от форума ! Да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването . Слава на БКП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!

131

Лаура Кьовеши

преди 3 години

Тези гърбавите една права улица не могат да направят, тръгнали в планината пътеки ...

130

Анонимен

преди 3 години

Тикво ти пък дразниш всичщи време е да се махаш при бай Добри там ти е мястото

129

1

преди 3 години

До Анонимен-132,те не са подпорни стени,а гнезда,където,ще гнездят птиченцата,така каза нашето слънце,за хотела,сега и на Рилските езера,ще прави гнезденца,за зелените жабки,които са защитени,затова се дразни,нашия природозащитник,а че българския народ се погубва,от ден на ден,не му пука.

128

Анонимен

преди 3 години

Милион евро и златни кюлчета в нощното шкафче? И мен ме дразни!

127

Анонимен

преди 3 години

А подпорните стени харесват ли му на тиквата? Пожелавам му ЧРД на патерица и да му е последен, както и на целия ни политически елит без значение партийна принадлежност.

126

Анонимен

преди 3 години

Дано сън да не го улови повече мутрата премиер, след онези снимки в спалнята му!!!! Да се отървем по-скоро от него!!!