165

Побойко Побойков

преди 3 години

Аз предлагам да ги зарибим със шаранчета тия езерца. Който дойде си фата рибичка, пече пържи, кефи се на зелената поляна, отмаря. Може и едно трамлинче да се тури да праят орта каваци там. Сергийги задължително , пекан слънчоглед и захарен памучец, Кеф Майнa.

164

Бетоновоз

преди 3 години

Бетон липсва на тия езера за да станат красиви... БЕТОН... и паркинг за АТВ-тата на тия дето нямат пари за лифта ... и една подпорна стена, за да има къде да си почиват последователите на "Бялото братство" на Дънов. И няколко кафенца , ресторант и нощен бар... Инвеститорите само чакат знак ... п.с. Имали сме прекрасно Черноморие .... скоро ще сме имали и прекрасни Рилски Езера ...

163

Az

преди 3 години

С мулета щели да качат , хахах, това да не ви е турското робство? Направете вдин соц лагер съберете 10 000 студента от бреговете на черното ни море, да бачкат на ангария. Нали така вашата партия циментира всичко и построи заводи за чудо и приказ? Комуниста най-добре вирее на 2м под земята.

162

Офф ,да се омита

преди 3 години

Не познавам нито един човек ,който да вярва на приказките на Тулупа.На това не му пречи всеки ден да ни залива с лъжи и куп кухи герберасти да му пляскат.

161

Анонимен

преди 3 години

Барба Ганьос и бандата му разрушиха всичко в тази държава.Само и само шкафчето да е пълно.

160

И езерата

преди 3 години

обезчестихте.Разрушители и ***.

159

Анонимен

преди 3 години

Ами халтавите от ЕС дават 9 милиона кво да правят. Ще направят пътечки и оградки за 1000 лева и ще цапардосат останалите....

158

Елементарен

преди 3 години

Значи е знаел от самото начало за какво става дума! Чакал е само да види дали ще се разчуе и сега се прави на улав! Лъже, както излъга за Алепу и за много други неща! Ако мине номерът, а минава, защото сме по прости от него - парадокс!

157

Анонимен

преди 3 години

Езерата ще се оправят много бързо ако лифтът работи само по 1 ден на 2 седмици, не се карат туристи с джипове нагоре, а желаещите се катерят по "старомодния" начин! Не е нужно всички да се изсипят на Рилските езера, за да си направят селфи! Сложете им долу една кръчма със снимка на езерата да си правят селфитата и да си ходят! Пишман-туристите могат да си се разхождат спокойно в паркчета и градинки.

156

защо

преди 3 години

Баце, с магарета и мулета Митко бомбата превозваше, ама е било бая отдавна. Сега се превозва с вертолети, ама нали ги продадохте....

155

Анонимен

преди 3 години

Такава накъсана реч, като че ли е дешифрирано от начинаещ стенограф.

154

Anonimen

преди 3 години

Копат за злато

153

Анонимен

преди 3 години

"...е с цел да се спаси природата, да не гази кой където намери, а да мине по точно определени пътеки с парапети"........Абе какво се хАбите да НИ правите "точно определени пътеки с парапети" - зарежете парапетите и прибирайте парите в чекмеджетата. Нас може просто да ни оформяте в групи, завързани с дълго въже, и един отговорник да ни води по вашите "точно определени пътеки"

152

Анонимен

преди 3 години

"Седнете на чай билков, липов. Вземете си мента, глог и валериан и отидете и направете, пари сме дали за Седемте Рилски езера горе, да станат красота", каз още Борисов.Майко мила що си ме родила! Седемте Рилски езера ще станат красота ?!, защото те дават пари ?! за това...Подобно нещо не може да се каже от човек с трезва мисъл. Няма как просто, дори и да говори като популист. Това може да го изтърси само някой с разстроено съзнание.

151

Анонимен

преди 3 години

"Това, което там се извършва и в още няколко други парка, е с цел да се спаси природата, да не гази кой където намери, а да мине по точно определени пътеки с парапети",.....................Глупости на търкала. Просто се усвояват едни милиони по едни проекти (нали трябва чекмеджето да се пълни). Ако съвсем изнаглеят тия, на които им се дава да захлебват, и се разсмърди по медиите, Загрижения и Гневен Спасител винаги може да излезе и да прекрати "безобразието".

150

Да дадат

преди 3 години

на вскички зелени еколози по една кирка лопата или количка и да ходят да маат горе по еко начин. Може и Гретето да извикат то и без това както не е завършила училище само за киркоракетчик става.

149

Тошо

преди 3 години

Бойко е добър човек той багери не харесва .

148

Пресиян

преди 3 години

Реви-Зоро се оказа един от бандата на Али Баба. Не знам колко трябва да си невеж за да посегнешбна свети места за да вземеш комисионни. Просто идея си нямат всички тези хора участвали в този вандализъм.Бог вижда!

147

Селянин

преди 3 години

А не те ли дразнят багерите по морето баце ?

146

Анонимен

преди 3 години

Як популизъм, наколенки пред еко сектите - някакви човечета си присвоиха планините и се разпореждат с тях все едно им е бащиния. Даже обясняват най-нагло обясняват как само те имат право да се качват на седемте рилски езера и никой друг нямал право да стъпва.