35

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПроверка на това колко ти е акъла, ако си вътре в ресторант, с голяма тълпа, крякайки и врякайки.

34

И още ще има, и още

преди 3 години

Честита ви коронка, абитуриенти, ще влезете кУронясани в светлото бъдеще, мухахахаха

33

555

преди 3 години

Има ли новинарски сайт който не пише за т. нар коронавирус.просто не ми се четат глупости вече. Никой не вярва че има вирус.

32

Ангел от Рая

преди 3 години

До Сата НАТОИ аз като теб на негово място не бих дал подробни обяснения, но все пак става дума за 19-годишно наивно хлапе, кой знае как са го наплашили..

31

Анонимен

преди 3 години

Колко ли трябва да си "умен", за да твърдиш, че Ковид-19 е грип?

30

Анонимен

преди 3 години

Една време на това му викахме грип а днещното поколение му смени името на коронавирус.

29

Анонимен

преди 3 години

Тоя е пътник. Скоро ще има новина, че е починал. Като оня от къмпинг Градина.

28

Анонимен

преди 3 години

Време е да дадат статистиката по възраст за починалите от вируса в Българи. Има такава за един щат в САЩ до средата на месец май и според нея 26,4% от починалите са на възраст до 64 години., вкл. 4% са до 44 години. Трябва да е ясно, че и млади хора умират от вируса, макар и по-рядко от по-възрастните.

27

Сата НАТО

преди 3 години

До гражданин Другарю комсомолец, не учи баща си как се правят деца, ако обичаш. Мое право е да имам мнение по въпроса - напълно обосновано, в случая.

26

Факт

преди 3 години

Такива трябва да ги съдят за предумишлено убийство или за опит за предумишлено убийство в зависимост от това дали ще има починали сред заразените от него. Същото важи и за тези, които не носят маски на места, където трябва да са с маски.

25

гражданин

преди 3 години

До сатаната. Нали ти е ясно,че безкрайните ти словоблудства на тема ковид, щаба, Борисов и т.н. не струват нищо. Ако ще да ги напишеш още хиляди пъти. Защото ти си НИКОЙ.

24

Сата НАТО

преди 3 години

Ако се съберат накуп изказванията на шарлатаните от НОЩ, ако се приложат маймунджалъците на Кантарджиев и де билните изказвания на банкянския милиционер, може да се издаде христоматия на лъжата.

23

Сата НАТО

преди 3 години

1. Докато не си направите втори тест в частна независима лаборатория, не вярвайте на държавните органи, в частност на НОЩ и Бойко Борисов, защото те са КРЪГЛИ оли го френи и измамници.2. Не сте длъжни да обяснявате къде сте ходили.Теглете им една майна и спазвайте предписанията голкова, колкото да не ви глобят.

22

Анонимен

преди 3 години

В банка с маска, на бръснар с маска, в институции с маска, аптека, поща - маска, такси - маска. В мазен ресторант с 1000 мазнюги без маска. В дискотека - без! Стадион - без? Ананиев? Логиката, бързо

21

Сата НАТО

преди 3 години

Всички спекулации на тема ковид се правят, за да се замажат идиотиите на Борисов, но няма да му излезе пасианса - от тия, дето гиебас 200, пари ще вземе, когато се яви в Брюксел с две мистрии и му върнат ебаннето двойно.

20

Анонимен

преди 3 години

Толкоз ли са важни за икономиката едни балове на едни недоносчета от "елитни" гимназии? Помня моя бал (90те)... Мазна чалга, кофти храна, алкохол менте. Деца спрете се бе, спасете бабите си. Управляващите, спрете феновете по стадионите и затворете клубовете, неоправдано е да функционират сега, не произвеждат нищо полезно освен миячи на чаши и наплашени лелки в тоалетните

19

Байфидан

преди 3 години

До сатаната. Ай млъкни бе, изчадие адово, словесните ти мастурбации няма да прогонят вируса и да преустановят мъртвите случаи.

18

Анонимен

преди 3 години

Затваряй!

17

изнервен

преди 3 години

Айде спри се бе, ***, толкова ли не можеш да изкараш известно време без барове и ресторанти.

16

Сата НАТО

преди 3 години

Абсолютно не сте длъжни да си спомняте къде сте ходили, с кого сте се виждали, кой се е отъркал във вас в трамвая и подобни информации. И помнете - ако се прокашляте, кихнете, имате разстройство, запек, главоболие, температура, дразни ви гърлото, тече ви носа или е запушен, ако имате вкус на лай на ***, това в никакъв случай не значи ковид. Не се панирайте, не откачайте и не тичайте да ви интубират, защото ще попълните така необходимата за получаване на евросредства бройка на умрелите.