31

Turk

преди 3 години

Такъв е манталитета на благочестивите християни : Турците са варвари унищожили са една прекрасна империя. Ама иначе се гордеят че от черепа на Никифор са направили чаша за вино. Оооо! Ние сме велики нашия войник е храбър ние сме християни, византийците са лоши но им разказахме играта но османците са варвари които разбиха тази империя люлка на демокрацията.. Същата империя в която братове се убиват за трона. Традицията продължава и в османската империя.

30

Анонимен

преди 3 години

До TurkПравославните християни,никога не са извършвали нещата които описваш,нито са насилвали хора,нито са имали робовладелци,нито са убивали някого в името на грабежа и религията както са правили други религии.

29

Анонимен

преди 3 години

Почти всички стари християнски храмове са построени върху други светилища на по-ранните религии. Общо взето, християнството убива културата на Балканите и ни връща в тъмните векове. Съвсем отделно пък даже и с убийствата на българското население, което се бори до последно и отказва да бъде покръстено. Почти цялата аристокрация е избита. После се чудите от къде тоя гнycен ген у българина, да създаде нещо толкова ужасно като "Народния съд".

28

Анонимен

преди 3 години

НАТО е в мозъчна смърт а кои са НАТО - ЕС и САЩ основно. Меркел трябва да бъде изгорена на кладата немчагите да бъдат изхвърлени от ЕС и фалирани и Франция да командва ЕС.

27

Анонимен

преди 3 години

Краят на Европа е настъпил много отдавна, това е гавра със останките на Европа. САЩ е същата работа, докато командваха света и го поучаваха как да живее затънаха във хаос и мръсотия и антирасизъм до комина на Белия дом.

26

Анонимен

преди 3 години

Турция е продължение на Османската империя. Османската империя пък е макар отначало да е тюркски бейлик е продължение на Византия. Къде са византийците днес? На Босфора са. Говорят на турски и изповядват исляма. Мешвзи между тюрки, гърци, арменци и кюрди. Наследници на империи. Ако искат ще я направят на джамия, на мол или кръчма. Това си е тяхна работа.

25

читател

преди 3 години

Доколкото знам Ердоган казанче само служби ще има вътре,няма да се променя статута на музей.

24

Анонимен

преди 3 години

Очевидно Турция се възражда отново. Браво!

23

От друго ще е краят

преди 3 години

Пример показаха големите автомобилни корпорации начело с германските - направиха си емблемите "дъгоцветни" да почетат "алтернативно-сексуалните" малцинства, защото те са по-равни от мнозинството, рийш ли. Да, ама на сайтовете си в мюсюлманските страни не посмяха - щото бизнес, това-онова, да не пострадат продажбичките. Ей това диво, слабоумно и алчно лицемерие ще затрие някога водещата цивилизация в света.

22

?

преди 3 години

Обичам да ходя в Турция.Вкусна храна,усмихнати вежливи и услужливи хора.Качествени стоки и супер обслужване!Не мога да разбера плюещите по съседите.Какво всъщност искате?От какво сте недоволни?

21

Turk

преди 3 години

Съвременната европейска цивилизация е изградена върху наследството на антична Гърция, на християнския хуманизъм.....Спрях да чета нататък. Какъв християнски хуманизъм? Латинците опустощиха Константинопол, християните избиха милиона в Африка, Америка и Азия и ще ми говорите за хуманизъм. Ха ха. А дали ще бъде църква, джамия или Синагога няма значение. Религиите само създават проблеми. Понякога пък ги решават. Ердоган е решил да се възползва. Там е турска територия ще си правят каквото искат.

20

Анонимен

преди 3 години

Докато е била църква, е била ллееешшш! То и сега не е хич красива де. Минавал съм от там, мога да твърдя, че това е сред най-грозните "постройки" които съм виждал в живота си. Според мен лично, няма почти никаква културна стойност. Наистина може би най-добре да бъде съборена и да се приключва веднъж завинаги с темата църква ли било, джамия ли било, трябвало ли, не трябвало ли... В крайна сметка това си е тяхната държава, ще правят каквото си искат. И в София има джамия направена на църква.

19

Анонимен

преди 3 години

Важното е да не се спират опитите в Турция!И също така койотът да не спира да вие от ракетата!

18

Патриот

преди 3 години

Това ще стане като се върнат БСП и ДПС на власт заедно с техния златен пръст Волен. Тогава църквите ще се превърнат в джамии.

17

Патриот И вемероист

преди 3 години

Да живей България на осимнайси морета и три галактики,сужука,лютеница и македонска наденица!Гърция Турция,,чак до кахахстан,всичко е българско,чак до кулурадо.И имам исем байряка на всяка кока съм сложил.Да живей каракачанов борисов и отан...Аз обичам патриотизма,и се радвам когато назначаваме нашите велики кадри за директори на музеи и институции,въпреки че са прости,но са патриоти и ще мачкаме яко дорде не изядем и последния сужук и замязаме на шефа!

16

Анонимен

преди 3 години

Ще празнувате ли Джулай морнинг?

15

леле

преди 3 години

Егати бозата ! Четеш, четеш и нищо ! Нито новина нито защо ЕС ще се разпада каквото е загловието !

14

V

преди 3 години

Правят множество прозорци за да маскират пукнатините на вишистите .За този переод външни мазилки не са типични . В Европа дават шанс на майстори защото не развиват вишизма и няма проблеми. Едно може да се признае на вишизма .Променят цялата турска и мюсюлманска архитектура. Всички турски джамия са с по полегат купол копирайки сляпо света София .А той е такъв защото пропада .Оригиналния купол е бил замислен като куполите в долната част на снимката ;)

13

Анонимен

преди 3 години

Тва за силовото налагане на Християнството от Св. княз Борис I е пълна глупост измислена от атеистите-комунисти.

12

V

преди 3 години

Византия развива вишизма и света София е била построена от вишист ,а не от майстор. В резултат на това пада купола .Стените пропадат и през всички епохи се строят и надграждат контрафорбси .След това сина на вишиста ,също вишист започва да оправя работата на баща си .Купола е по сплескан от колкото е бил за да намали тежеста .И на снимката се виждат колонките на купола от едната страна са под наклон .Това премества центъра на тежеста и стените започват да се пропукват .Правят множество прозорци