51

Анонимен

преди 3 години

В Европа се правят на глухи и слепи за първата църква в Европа - "Света София",която им е дала религията и културата на цяла Европа,защо бе?

50

Kubilay

преди 3 години

Европа е една стара, разглезена и ялова бабичка. Тя няма бъдеще. Представете си една богата, но много възрастна и болна жена. Какво бъдеще има тя? Ислямът е млад, потентен и жив. Това е бъдещето на тези земи. Погледнете Англия, Германия. Жените с много деца, и въобще с деца, са мюсюлманки. По тези земи до 15-20 години ще бъде Шериат. Вие трябва да се радвате. Поне децата ви, ако имате, ще живеят в нормална среда.

49

Анонимен

преди 3 години

Аз пък викам да се изритат и забранят всичките религии в Европа и да се приключи с вековното разделай и владей на верска основа. Вярата е играела и вае още играе социална и психологическа роля в обществото, но с достстъчно добро образование *** ще се култивират

48

Анонимен

преди 3 години

Всъщност някой да знае София каква е била по народност и на кой владетел е била жена ?После ми пишете глупости ?

47

горд българин

преди 3 години

Аз пък съм горд че съм българин. Докато диваците по Анадола убиват момичетата си за чест, моя син ми доведе зет, снажен хубавец от Конго. Пък щерка ми си изкарва сама препитанието момичето ми - обслужва гръцки и италински пенсионери за лев и петдесет за сеанс. Така на ден си изкарва 700-800 лева най-малко.

46

Анонимен

преди 3 години

Такава човещина, такава добродетел няма никъде. Рамазан. Голям мол с ресторант. Младеж започва да се храни в Рамазан с бисквити в ресторанта. Уж няма пари. Останалите клиенти го гледат. Един става и му вика ела при нас. После друг става. Трети става и казва че не пости но нека младеж да седне на неговата маса. И аз съм бил студент знам какво е казва. В Турция от глад няма да умреш ако си човек. Но ако си куче ще умреш като куче.

45

Анонимен

преди 3 години

Правиха експеримент с младо момиче което уж е обезпокоявано от младеж. За малко актьорът в ролята на наглия младеж да бъде заклан от един минувач който му казва: "как ще се държиш така ами ако тя беше твоя сестра".

44

Анонимен

преди 3 години

Ататюрк е искал европейска Турция .Ердоган иска империя османска ?Коренно различна политика и незачитане на християнската вяра .

43

Анонимен

преди 3 години

Това да си турчин е нещо велико. Правят се социални експерименти в Истанбул качват ги в Ютюб. Разплаках се докато гледам. Ако имах време ще добавя субтитри на български и ще ги кача. Представете си в Кауфланд не ви достигат пари на касата и връщате продукт какво става на опашката. Всеки се опитва да ви помогне. Или сте африканец - нeгъp и някой ви обиди или човек с недъзи и нарочно ви обиждат. Хората по улиците спират за да помогнат. Такова нещо няма в България.

42

Анонимен

преди 3 години

Християнството е религия на мракобесието.

41

Анонимен

преди 3 години

Много е забавно...Постоянно слушам Бай Ганчовци да викат... "Ооо, само Крумови закони ще я оправят тая държава!"... :))) Уж е много хубава, все акъли дават за другите, пък все чакат някой "да ги оправи". Даже дойде един плешо комарджия от Испания, изпукал парите и ги излъга, че "ще ги оправи за 800 дни" и те хайванитe му повярваха, понеже толкова им е акъла. А Крумовите закони са копие на Шариата. Крумови може, Шариат не! :)))

40

Анонимен

преди 3 години

"Само не разбирам какво общо имат насила Християнизираните/славянизираните с тоа молитвен Храм който се намира в чужда Държава"Вероятно си християнин и това е причината да не разбираш. Просто християнството се взаимоизключва с мисълта, с науката и с логиката. Имали сме по тия земи много други религии. И тракийски и римски и старогръцки и старобългарски и др. И храмовете им са унищожени, за да се построят църкви отгоре. Което е варварско!

39

V

преди 3 години

И само още един важен факт. Важно е да се говори с факти а не голословно. Каква е приликата межди турците и германците ? Германските северни дивашки племена унищожиха западната римска империя ,а турците източната ;) Тия никога не са били европейци. Австрия е била в римаската империя ,не германците са били наричани диваци от европейците. Това се вижда и от австрииската архитектура .Не си мислете че ЕС ще ви спаси .Баш те унищожиха Европа ;) Северните дивашки германски племена като разните готи ,х

38

Танте Мурсула

преди 3 години

Една църква какво толкова ? Aз си гледам печалбата и как да използвам евтината гастарбайтерска работна сила. Малко и на гей-парад и вечер сядам да плюскам като разпрана. Строя Европа тук магистралка там магистралка добре е бе.

37

Анонимен

преди 3 години

Според мен Турция никога няма да влезне в Европа с тая политика .Европа добре вижда апетитите на Турция и стремежа и за мюсулманска инвазия .Това обаче отключи много крайно християнски партии и политики в много държави .Европа е Християнска от векове и гастербайтерите на Турция са прекалено много .Това обаче няма да е вечно и бежанците и турците ще напуснат ЕС под натиск .

36

Св. Ястреб Ходжа

преди 3 години

До 48Аха, цъ, може ли да са правили такива поразии хич милите християни! При насилственото християнизиране на българите близо половината от простолюдието и една трета от знатниците си оствят зелките на дръвника бе амджъккаалийо криводзурлато!! Християнството се разпространява с меч и клади из цяла Европа. Да не почна пък сега какво става по двете Америки, Австралия и Африка.

35

V

преди 3 години

Извода от тази история е че вишизма убива Европа.И че мюсюлмание ще я превземат без значение с война или миграция.В крайна сметка дават повече възможности.А при все по конкурентен свят заплатите няма да са важни ,а възможностите.Нацистката жилка в основата на Германия и ЕС ще доведе до самоизяждане.Всеки кетап раздаден без контрол от съд води до отнемане на възможности от най добрите и е в интерес на малцинствата ,защото вярвайте ми само тях има кой да защети.Много ясно че Турция ще се възползва

34

Анонимен

преди 3 години

Къде изчезнаха храмовете на тракийските, римските и гръцките божества на Балканите? Отговор: Бyнацитe унищожаващи култура построиха църкви върху тях!

33

Анонимен

преди 3 години

"Православните християни,никога не са извършвали нещата които описваш,нито са насилвали хора,нито са имали робовладелци"Мхм... Ходи питай някой доцент по История в Софийски университет. Да ти каже нямали ли са роби... Не си знаете собствената история. А който фалшифицира история е най-обикновен пpимaт, който няма бъдеще! Затова най-добре спри да отричаш истината и започни да си учиш уроците по история!

32

до 47

преди 3 години

Чудя се как може да има тооолкова прости хора като теб ..Добре че дойде т нар демокрация да изплувате отгоре и са си покажете идииотията!