23

Пфю

преди 3 години

Не съм стъпвал на нашето море от 1996 година,сигурно много се е променило.По онова време вилнееха групировките и беше страшно,много народ даде фира там през онези години.Един го утрепаха от бой,и после никой не го лежа от мутрите.От тогава кракът ми не е стъпил там.

22

Анонимен

преди 3 години

Може би дойде времето, за което закономерно можеше да се предвиди, че алчната крадлива част от населението, която завладя и бетонира общото море и плаж, ще почне да плаща за алчността и далаверата си. Досещам се кои ще са бъдещите обитатели на бетоновите "подпорни стени".Вода, в която няма една риба...от мноооого години...

21

Анонимен

преди 3 години

Не се къпя в фекално-кафяви води

20

...

преди 3 години

Как бре, нали оня изр0д, дето е министър на туризма, каза че всичко ще е наред? Ко стана ся? Аз още февруари ви казах че подобни бизнесменчета ще ревЪт. То голямо рИване падна. ДДс-то им намалиха, казаха че няма да се доплаща за нищо. Отиваш и - бааааааам, вземаш си шезлонг и чадър. Ама към тях има масичка и шалтета. За шезлонг и чадър не плащаш, обаче за масичка и шалте плащаш. И няма не искам, понеже вървят комплект. Ако не вземеш масичка и шалте - няма шезлонг и чадър. Мошенници такива.

19

Анонимен

преди 3 години

До 28 ЦиментТова е уникална идея ! Супер ! дано

18

Анонимен

преди 3 години

Елементарни селски тарикати.Те само, че ще фалират, ами и дърпат към дъното и малкото свестни професионалисти - техни колеги.

17

Анонимен

преди 3 години

Е какво да се очаква в държава в която министъра на туризма отива да посрещне лично първите туристи,предимно пенсипнери и социално слаби от Нидерландия и Белгия. Кога министър от Гърция,Испания,Италия... ще отиде да посреща бабички на летището? НИКОГА. Хората си знаят цената,създават перфектни условия за туризъм и толова,продължават да си гледат работата и не се държат като про* сяци.

16

Цимент

преди 3 години

Егати цимента брат! Направо във водата! Трябват ти Софийски връзки, европари и един министър да ти дава земя във водата. Последен пример - вила Чинка... И надолу то няма зелена площ вече само бетон. Дано се вдигне новото на океаните с 5-6 метра ...за да станат хотелите обитавани поне от морски обитатели ако не са умрели преди това от заустените тръби на хотелите.

15

Анонимен

преди 3 години

Шума отблъсква,не могат да си отпочинат и се наспят,нито туристи,нито персонал,нито местните живущи в района,които имат и деца.Валири добре направи,като вдигна аларма да се спре шума.

14

Анонимен

преди 3 години

Тези скъпи цени на чадъри и шезлонги оскъпяват двойно цената на почивката,сякъш плащаш двойно заплащане за хотел всеки ден,добре е ,че са намалили цените.Ако махнат и шума,ще стане супер.

13

сигурно

преди 3 години

Андрешковщината е дълбоко заложена в психиката на българина , и това ще е така до края на света !

12

Анонимен

преди 3 години

отивайте да чакате 5 часа на кулата за море и се снимайте и пак 5 часа чакане важното е да си видял средния ръкав ! Диви селяни !

11

Анонимен

преди 3 години

"Златно" ли се оказва за българите Черноморието ни?По скоро кафяво:))))))))))))

10

Д-р Ох Боли

преди 3 години

ТУРИЗЪМ = САДОМАЗОХИЗЪМ !!!

9

Анонимен

преди 3 години

Новините за българския туризъм ги чета за забавление, а и са достойни за секцията с вицовете, аз нормален човек да ходи на мутроморието не познавам, за тва и не ме интересуват напъните на разни министри, а и напоследък разни актьори по тв рекламите промотират, ама и те милите умреха от глад, щото изкуството йм като туризма ни, та се подкрепят. Комедиино просто, наистина са смешни.

8

Анонимен

преди 3 години

Вчера четох че на ЦАРЕВО в НЕСТИНАРКА в сметката включили и 6 лева за фотьойл. Тиквата вместо да намалява данъците на тези кръчмари да вземе да свърши поне едно нещо полезно за България - да се погрижи за имиджа на страната, имиджа който неговите бандити унищожават. Българите вече не искан да ходят на своето мило море заради мутри

7

ВНИМАНИЕ

преди 3 години

Внимавайте ако ходите на Територията на Черно Море тази Година 2020 - Повечето собственици на Хотели са открили Нов Бизнес - Купили са си Репатраци за Коли - вдигат ти колата , и я карат на Частна Ливада - за да я вземеш трябва да платиш Глоба от 1 000 лева .

6

Анонимен

преди 3 години

по добре в Гърция ..отколкото на черно море ...да мрът ..всички черноморски мутри ...да мрът ....!!!! Видов ден иде !

5

Анонимен

преди 3 години

".... Стопаните на плажа се оправдали... " Неко да се оправдават колкото си искат ния знаем защо. Мутри, концесионери заграбиха и унищожиха прекрасният ни черноморски бряг. Отблъснаха българите от собствените им плажове и насила ги накараха да търсят в други държави това което не им дават в родината-спокойствие, тишина, уют.

4

Анонимен

преди 3 години

"Срещу 10 лева отгоре получавате и снимки за спомен"-----------------Това през 2020-та ли е? Вие в кой век живеете бе? От поне 5 години всеки има смартфон и се скъсва да си прави селфита..