13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Няма скок,"Преди седмица - 11 души в интензивно отделение, сега - 40

12

Анонимен

преди 3 години

До 15Аз вече го изкарах ковид-а. Дори и не разбрах че е ковид. Ако не ми бяха подарили тест нямаше и да знам че съм го изкарал!

11

Анонимен

преди 3 години

Цялата работа е че сега ЕС отуска пари за борба с ковид-а. За това сега наще почнаха повече да тестват, за да се изкарат резултатите тревожни., че да получим повече пари в бюдета. То не е като да не ни трябват пари. Цялата тази паника и всичката каранта и масово затваряне на бизнеси разказаха играта и на малкото българска икономика която работеше до преди тъпите рестрикциите на майтапчийски!Цялата работа със този ковид е ФАРС! Смъртността му е колкото на грип!

10

Бай Х

преди 3 години

Тея не разбраха ли че цирка с короната няма да мине. Наесен пак щели да затягат мерките.

9

до 1 Анонимен

преди 3 години

От апендицит смъртността е 1 на 1000 т.е 0.1%, но на който му се случи е 100%. Тука е същото - дори и да си здрав и да нямаш придружаващи заболявания, ако при теб заболяването е сериозно, може да си в стоте процента

8

Елемаг

преди 3 години

4525&#247;на 24ч =188 човека на час&#247; на 60 мин =3.14<=по 3ма човека на минута евала ,бързи смели сръчни.Да не говорим,че поне половината едва ли са ги викали последните 8 часа през ноща да ги тестват...*** народ,прооост!!!Вирус имало...муахахах

7

ало, кунчев,

преди 3 години

бравос, почти ти повервахме. А сега изчезни от телевизора ми.

6

Дида

преди 3 години

До патриот:Да така е и съм съгласна с Вас! Така и не разбраха някои хора, че всичко свързано с корона вируса в България е ПОЛИТИКА!

5

НЕКОЙ

преди 3 години

*** вируса тогава. Нищо работа.

4

Да се чете

преди 3 години

Само 4-5% от починалите се обявяват за заразени с коронавирус.

3

Анонимен

преди 3 години

Няма скок, 1000 теста - 66 заразени, 4500 теста- 140 заразени, от които 60 по инициатива на работодател за масово тестване на работници.

2

Патриот

преди 3 години

Имитирарт, че има нещо. Трябва да си луд, за да повярваш на такава глупост. Как им хрумна такова нещо?

1

Анонимен

преди 3 години

А от тия 4-5% колко са в интензивни отделения колко от тях умират и колко умират с положителен тест но БЕЗ съпътстващи заболявания сигурен съм че случайте клонят към 1.