33

информирай се

преди 3 години

не бъди толкова сигурен, доста хора си умряха без други заболявания и в България и в чужбина и млади хора, и лекари, и спортисти.

32

простотия

преди 3 години

За какво да си луд бе? Ходи учи история, колко народ са умрели от чума, холера, инфлуенца, СПИН и тям подобни. *** се изказвате тук само. Не вярвай, ама не плещи глупости да се излагаш.

31

смях

преди 3 години

Те ако се са измъчили психически с маските, как ли ще се измъчат с респиратор. Бъдете по-дисциплинирани, защото злото бързо ще дойде.

30

Анонимен

преди 3 години

Грипа се разработва в лаборатории в САЩ, и се разпространява с натовските самолети от въздуха и от там явно подават инфо за щама, а SARS-Cov-2 е разработен в Китай а от там не се знае какво още може да излезе.И понеже и двата вируса в една част имат сходни симптоми проблема пред лекарите ще е как ще различават грип от ковид 19.

29

До Плевен

преди 3 години

Относно Болниците и техния персонал. Лекари 10% по наследство, 10% по призвание, 80% за парични облаги. Сестри 50% по призвание, 50% за препитание. Санитари 100% малцинства за далавера с кръв. Ти към кои би причислил инакомислещите, които искаш да пратиш там?

28

От Плевен

преди 3 години

Ей, ербапите и нехайниците! Беж в болниците да докажете колко безопасен е този вирус! Скоро там отново ще имат нужда от доброволци. Отидете, поработете и тогава пишете тук каква е истината.

27

да,да ама не

преди 3 години

"Скокът": Какъв скок? Без платените тестове в Смолян остават около 80 доказани от около 3800 теста! това е около 2 доказани на 100 теста! ТОВА Е СКОК НАДОЛУ!Досега бяха 3 до 5 доказани на 100 теста! Колко отрицателни на втори контролен тест като в Доспат и Сърница?!По-важно е провинциалните лекари защо подават оставки! Кирчо Ананиев да яхва джипката и да тръгва навън от София!

26

Анонимен

преди 3 години

До само питам беХората се измъчиха физически и психически с тия маски, нямат сили да протестират.Но всичко си има цена. Рано или късно се плаща тя.

25

много се трие тука

преди 3 години

ама да си кажа за мунчев - злетак

24

Анонимен

преди 3 години

Колко жалко, че сред тях не е и ББ.

23

уплашен

преди 3 години

Аууууу, ама нали беше много страшен този вирус бе, другарю Локумчев?Нали другарят генерал Майтапчийски ни плашеше с Торбалан, че ще дойде да ни вземе с чувала ако не го слушкаме?Нали този вирус не бил като някой грип, който бил като "лека настинка"?Впрочем, това е поредния докторски (не кандидатстутентски а по-добър) бисер, изречен в национален ефир (доколкото знам грипният вирус е изключително опасен и смъртоносен)!

22

само питам бе

преди 3 години

На мен ми е интересно.90% от населението кара с едни и същи маски с месеци, никой не защитава очните си лигавици с предпазни очила, да не говорим че 99,99% от маските не са за защита от вируси, как така населението не се е изпозаразило до 100%. Следва ли че нищо не се знае за начинът на заразяване или всички си лалат квот им падне?

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Задаваш въпроси чиито отговори са ИЗВЕСТНИ !!Значи не си особено грамотен.П.П. Все едно да питаш вали ли в пустинята.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Изглежда китайцитИ са мно'о "умнИ" щом само там смятата безсимптомните са неопасни.Извода според тЕБ е че бай Жълтур е най-умИн а всички останали са глупави.Говорим за тези които ядът всичко що мърда.Наистина си много проссТ.

19

Каракочев

преди 3 години

А бе, Кунчев, *** се скрий в Гърция и стига си ръсил глупости.

18

кунчев,

преди 3 години

ДА ТА ЕА В СПЕЦИАЛИСТА! КЪВ СПЕЦИАЛИСТ СИ БЕ, ТИ ДАЖЕ НЕ СИ ВИРУСОЛОГ!

17

Анонимен

преди 3 години

До 20Така е. Болничното лечение убива! Спрете изцяло финансирането на болниците, защото няма нужда от тях!

16

Анонимен

преди 3 години

"Доц. Ангел Кунчев: Не повече от 4-5% от заразените влизат в болница"Много "успокоително"!!Ще добавя и още известни данни. 10% от тези 4-5% УМИРАТ !!85% от интубираните УМИРАТ !!Сега по-спокойни ли сте?!

15

вътрешна информация

преди 3 години

БАН могат да разработят лекарство на билкова основа против ковид! Достатъчно е някой да им отусне финансиране за проекта!Не ваксина, а лекарство.

14

Анонимен

преди 3 години

Китай отдавна доказа, че безсимптомните случаи не са заразоносители и там не се занимават с тях, а лекуват болните хора, вместо да дават интервюта.