67

ото тунгберг

преди 3 години

уста-вка на шзо-то

66

Най-лошото за СЗО

преди 3 години

За СЗО най-лошото предстои. Безполезна, лапаща организация. Дано САЩ наистина спрат финансирането й завинаги. Не само безполезна, вредна и меркантилна. Заяо няма хинин в аптеките - СЗО го обявил за вреден. Защо се проивежда специално една партида Dubonnet, с доста хинин, за нейно величество английската кралица - явно и тя пет пари не дава за мнението на СЗО.След като екипи на СЗО намериха ковид в папая, коза и заек, направо трябва да бъде закрита СЗО и да млъкне завинаги.

65

Анонимен

преди 3 години

До Бай ДобриНе го защитавай тоя плешивец Мутафчията, той се изложи много, да не говорим, че плаче за прокурор и съд, ама то у нас няма ни прокуратура, ни съд, няма кой да му потърси сметка.

64

Ейй

преди 3 години

а чувалите приготвиха ли ни ?!? :D Не се спряха СЗО с тези измислици !! И ходете само на заведение/бар, там е позволено и без маска ;) хахах

63

Анонимен

преди 3 години

Лесно предвидило е, че вируса тепърва ще се развихря. Прекалено много хора подценяват опасността.

62

Анонимен

преди 3 години

Защо и как Бойко Борисов има милиони евро,в банкноти по 500 евро и кюлчта злато?Как ги заработил тези пари?Цял свят ни презира и ни се подиграва заради него...

61

кон Стипаций

преди 3 години

А бе ,тия от СЗО няма ли кой да ги ygyши най-тържествено един по един ?! Една добра новина и едно полезно действие не са излезли от тях !

60

Обективен

преди 3 години

Престъпниците от СЗО са за публичен разстрел!

59

Krom

преди 3 години

Тествай, проследявай, изолирай ... разстрелвай или в концлагер! Фалирай икономиката, закривай цели сектори, унищожавай! Нашите приятели от Китай после ще купуват цели държави по цени на едро, но има основен проблем - населението не им трябва - само държавата. Карантинирай, изолирай Тоя б.рус няма ли кой да го отстреля? Очевидно лобира в полза на Китай. Тръмп е абсолютно прав - безполезни. Не, по скоро зловредни. Правилни политики? Ами дайте една такава, клишета долни!

58

Билли Ваксинката

преди 3 години

Дай да ВангуВам...,новият пик се очертава да бъде през Ноември.Ако успеем да заблудим кравите в Краваристан и да вземем пицата от малките ръчички на бай ви Донч-А,то догодина /март-май/ ще ви законово задължим да се ваксинирате с ваксинките на евгеника чичко Билли Ваксинката,като от сърце ви подаряваме скрита стерилизация...;))А чрез ID Certificates към ваксинките на филантропа...,отваряме път към бъдещото чипиране на барановирусниците.Ако техн не е възм сега,то до 5-10 годинки...

57

Анонимен

преди 3 години

Извинете, но това изявление на СЗО го чета поне веднъж месечно и... то положението е пак същото. И всеки път текстът на изявлението на Тедрос е един и същ, без да казва какво ще е това лошо.

56

Анонимен

преди 3 години

Не е нужно да съм лекар или СЗО за да разбирам че най-лошото предстои.Дори СЗО са доста меки в прогнозите си и не искат да плашоркат стадото.Лошото ще е МНОоооооГО лошо!!130 хил *** ще ритнат камбаната от КУРонката в следващата година.Работата е там че възрастовият профил на пукясалите може рязко да се промени наесен и да пострадат "безсмъртните" (25-35 годишни).

55

с.т.

преди 3 години

Най-лошото е, че тези от СЗО още са си на местата. Крайно време е, или да се закрие тази организация, или да бъдат сменени членовете ѝ. Дано са си понапълнили банковите сметки покрай КОВИД и да се махат. Вместо само да предричат апокалипсис, да направят отчет какво са свършили във връзка с епидемията - колко пари са успели да съберат, да преведат на засегнатите държави, колко икономики са подпомогнали, колко безплатни маски са осигурили на хората по света и т.н. Стига сводки като от Информбюро!

54

ogin

преди 3 години

Стига вече няма никакъв вирус спрете се

53

СЗО

преди 3 години

Тоя Маймун трябва или да го затворят в тъмница или да го застрелят. По-смотан шеф на СЗО не е имало до сега.

52

Вервайте ми

преди 3 години

Гюбресус защо не ги приказваше тези неща през Януари, а викаше -"Нищострашно няма в Китай! Нека самолетите с китайците да си летят по света!"Сега ми говори за изолиране и карантиниране!? Прав е Тръмп, че спря парите за СЗО.

51

ОСТАВКА!

преди 3 години

На цялото СЗО!

50

Анонимен

преди 3 години

"Тествай, проследявай, изолирай и карантинирай", напомни Гебрейесус.И така докато 70% преболедуват кой симптмно, кой безсимптомно и заразата изчезна.След това ще се тупа в гърдите, че е бил прав със съветите си...

49

Анонимен

преди 3 години

Що за новина е това? Само стресирани хората, нищо друго. Написахте ли поне защо ще става по-лошо,НЕ. Сама събирате преглеждани.

48

Анонимен

преди 3 години

До Бай ДобриХехе, бай Добри, ти в коя точно война си участвал?! А статията освен неинформативна е и манипулативна. В тази така наречена коронакриза СЗО напълно се компрометира подобно на ООН преди десетина години. Но няма нищо чудно в това все пак и двете са под една шапка. Тези които се интересуват ще ме разберат.