206

АБВ

преди 3 години

И повече ще стават на ден, което означава и че смъртните случаи също ще стават повече. А това е така, защото хората не спазват никакви предпазни мерки. То и правителство не взима никакви мерки. Заведенията пълни с безсмъртни клиенти и сервитьори, които не използват маски. Задължителни са, но никой не контролира и така стават пожелателни. Дистанцията също не се спазва! Дано да бъде открито лекарство, че живи ще останат само тези под 40 г.

205

XXL

преди 3 години

Няма оправия. Скоро няма да можем да се отървем от това зло, с което човечеството заслужено си получи.

204

Анонимен

преди 3 години

Бразилия са доста зле. Точно Бразилия не е за пример, освен ако не се показва като лош пример.

203

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 186Пак ти с Бразилия. Измий си очите и погледни данните. В края на всяка седмица те отчитат по-малко бройки отколкото в средата. Защото правят по-малко тестове и много лаборатории не работят. Бройката заразени на ден ще е около 25-30 хиляди и таке ще продължи седмици. Както са я подкарали, може и да надминат щатите. А за липсата на мерки там - или си дрънкало, което не е.ба.ва да чете или лъжеш, защото ти отърва

202

СРАМ МЕ Е ОТ Р.гАДЕВ

преди 3 години

ГДЕТО УРЕЖДА НА БИЗНЕСМЕНИТЕ , ТРАНЗИТНИ ПРИСТАНИЩА В ЛИБЕРИЯ , ЗА КОНТРАБАНДА НА НАРКОТИЦИ ОТ РУСИЯ!

201

СРАМ МЕ Е ОТ БОЙКО Б

преди 3 години

Целта на всичката тая дезинформацияе да не питаме как Бойко Борисов ИМА МИЛИОНИ ЕВРО ДЖОБНИ ПАРИ,КЮЛЧЕТА ЗЛАТО И СПИНКА СЛАДКО,НОС ОРЪЖИЕ.Как пък не го снимаха да чете книга,или шах да играе...с дрон...

200

Анонимен

преди 3 години

До птичи вирусИма ги бройките тестове по-горе. Действието деление е непосилно за теб ли, та ревеш?Сметни ги и докладвай :)

199

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

НЕМА ВИРУС ,БЕ...!СЕГА Е МОМЕНТА ДА СЕ СВИКА ОБЩОНАЦИОНАЛЕН КОНГРЕС НА БСП , ЗА ИЗБОРИТЕ!ТЪКМО ЩЕ ПОКАЖЕТЕ , ЧЕ КОМУНИСТА --НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ ВИРУСИ!НАПРЕД , ДРУГАРИ...."БЕЗ ТАТО ..ПО ТАТОВСКИ"!!!!!!!!!!!

198

Бедни ли, хаха...

преди 3 години

Кой е останал без работа, ХАХАХА.....Напротив, хората забогатяха, строят като луди, не можеш да намериш един работник плочки да ти сложи. Навън щеше да ме сгази джип, засечен от друга яка кола вероятно пак на бедни българи. В суперите пазар като за световно...Баби и дядовци меткат хилядарки от балконите на измамниците. Я не ми разправяйте тези. Българинът умее да се оплаква, ама си има кинти...н

197

Анонимен

преди 3 години

Бъдете коректни направете статистика брой тествани/брой заразени за да видим как се се движи това число. Иначе да говорите за пикове и нарастване не е коректно и заблуждавате хората. Никой няма да стане по отговорен като го лъжат!

196

птичи вирус

преди 3 години

А защо не съотнесете бройката новооткрити спрямо бройката тествани? Защото ще излезе че процентно са по-малко от пика на пандемията,а това се не вписва масовата медийна пропаганда!

195

Анонимен

преди 3 години

ЛЪЖЦИ! ***!

194

Анонимен

преди 3 години

ПРИ 4524 ТЕСТА 140 ЗАРАЗЕНИ Е 3%, ПРИ 400 ТЕСТА 25 ДУШИ ОТ МАЙ СРЕДНО Е 6%, Т.Е. ИМАМЕ ЗАТИХВАНЕ, НЕ НИ ПРАВЕТЕ НА СЛАБОУМИ! МНОГО НИ ПОДЦЕНЯВАТЕ, МИСЛИТЕ, ЧЕ КАТО СТЕ ПРОСТИ, И НИЕ СМЕ, А?

193

Анонимен

преди 3 години

Заразени или болни?

192

До 1

преди 3 години

Важното е да отворим стадионите,баровете и дискотеките,за да пълним чекмеджетата,а народа кучета го яли.

191

Заровено зайче

преди 3 години

По -големи мутри има само в БСП-то.

190

до 199

преди 3 години

Много са като него. Който е ходил знае.

189

Анонимен

преди 3 години

До СократисСъгласих се, не всички новооткрити са болни, но всички новооткрити са разпространители.Не е нужно да си болен, за да заразиш някой друг.И това е опасното.

188

Анонимен

преди 3 години

До НедоумяващИ с тия неверочтни 1400 евро едвам можеше да си платиш храната и наема в Ирландия. Кво се правиш - живял си в същата мизерия и там. И какво вобще правиш там, като си на помощи? Що пак си безработен? Толкова ли нищо не можеш? За тва ли си тръгна от тука?

187

Анонимен

преди 3 години

До 184щото никой не е.б.ава да носи маски. Щото на българина като кажеш, че нещо е силно препоръчително, той чува "не е задължително" и не го прави.