103

БКП

преди 3 години

Авто магистрала Хемус ,бехе започната от комунистите още 80-та година .И щяха да я изградят..

102

Анонимен

преди 3 години

Когато БСП- бкп бяха на власт едно евро не получиха като субсидия от Европа,просто никой не обича крадливите комунисти!Не смея да си помисля ,ако бяхте на власт по време на пандемията какво чудо щеше да бъде,да чукаме на дърво!!!

101

HeinrichHimmler

преди 3 години

Вижда му се краят сънародници! Само за едно се надявам - да свърши в затвора този ***, заедно с всичките му съпартийци! Но преди това нека усети народната любов! Нека бъде съден публично в любимата му Арена Армеец, а шоуто да го дават по Нова Домусчиева телевизия !

100

Анонимен

преди 3 години

Просто егото на Дебелият ще му изиграе лоша шега,явно не може да предвиди цунамито което ни очаква и вместо да се радва на живота,той пак налита за власт!Борисов тилът ти в лицето на Гешев като главен прокурор и на Цацаров като шеф на КПКОНПИ е осигурен!Защо трябва да чакаш гладната и озверяла тълпа да ти вземе главата на зима?

99

42

преди 3 години

Кого лъжеш бе, Борисов?Вече 80% от българите сме на ръба на оцеляването заради вашето предателство към България и заради актуалната лъжа Ковид. Общественият договор е нарушен -държава няма. Никой не получи безвъзмездна помощ в тази отчайваща стагнация, въпреки че не сме с население на азиатска страна, а сме една шепа хора. Не разбрахте ли, че заради такива като вас, малките държави сме обречени? Трябва национализация и експроприация, особено в тези времена. Спасение с частен капитализъм няма.

98

реалист

преди 3 години

Едни 114.7 млн. отидоха във фирмите на Пеевски ,Домусчиев ,Ковачки и другарите от варненската групировка, общо около 5% от кандидатите.Голяма част от тези 114.7 млн. се върнаха в чекмеджетата и в разни офшорки.Другите ще чакат.

97

Анонимен

преди 3 години

"По важното е как е на избори,а там Борисов печели безапелационно вече толкова години."Думата "печели" си я употребил доста неуместно. Ако пробваме с купува, манипулира, изтъргува, фалшифицира, ще сме доста по-близо до реалността.

96

Койчо

преди 3 години

Помагаме и после ги крадем

95

Анонимен

преди 3 години

И как помагате ?Като крадете парите на Българските и Европейски данъкоплатци и ги давате на приближените до вас фирми.

94

Анонимен

преди 3 години

Гледайте във фейса историята на Илия Златанов и фирмата му "Иззамет".Потресаваща история за реалностите в държавата на Боко и Хунтата му.

93

HeinrichHimmler

преди 3 години

Голям смях, не му ли е неудобно след записите да излиза и да лъже най-нагло... За това ще гориш ! Как помагаш на бизнеса с рекет ли ? Някой вярва ли на този клоун ?!

92

Анонимен

преди 3 години

Как помагаш бе ***, като заразихте 300 деца от градините ли бе *** изродска?

91

Анонимен

преди 3 години

ОПГ "Герб".

90

бахуро

преди 3 години

Като на бобоков и изамет ли? :D

89

Бокич

преди 3 години

Не мога бе! С тия милиарди кой ша *** пусне.....

88

Анонимен

преди 3 години

Бокич,от тая ситуация измъкване НЯМА! Просто нито популизмът ти,нито щедрото"раздаване"на помощи ще ти помогне,кризата която *** на вратата просто ще ти изяде главата!Съвет-абдикирай от власта докато е време,радвай се на живота с припечеленото от твоята "работа"

87

Iozeff

преди 3 години

До АнонименТолкова е добър че от Европа вече никой не иска да се среща с него!Превърна България на ***!Неграмотен и *** човек!

86

Анонимен

преди 3 години

Просто спрете да помагате, че от много помощ са се задръстили чекмеджетата ви.

85

Една дама

преди 3 години

Ако може й на народа да се помогне все пак!

84

КОЛЕВ

преди 3 години

АЙДЕЕЕ, ДЕЖУРНИЯ СЕ ВКЛЮЧИ И МИНУСИТЕ АНТИ-БОРИСОВ ХУКНАХА НАГОРЕ! ТУКА ЕБ ТАКА!