143

Анонимен

преди 3 години

Няма кво да се спираме!!! Да се опомни тулупа некрасив, да се сети какво го очаква, при условие, че са снимали как си спинка като зак.л.ан. Хубаво да си помисли, ако има с какво, и да решава кое му е по-мило - живота или парите!!!!!

142

Анонимен

преди 3 години

Хора, спрете се с тия коментари, бе! Ще вдигне кръвно и утре ще осъмнем с 300 заразени.

141

Анонимен

преди 3 години

Еейййй, мутро, и как им помагате бре, мутро мафиотска?!?! Като им крадете бизнесите ли бре, като на една фирма за асансьори?!?!?! Затворник трябва да си вечееее, че иначе скоро ще ритнеш камбаната?!?!?! Там, затвора, и да те обичат, поне има вероятност да те оставят жив!!!!!

140

90

преди 3 години

И Мустака се подхилква..:) макар, че той е някошко класи над тези башибозуци, всичките.

139

89

преди 3 години

Братя Галеви сега как му се подхилкват....;))

138

Анонимен

преди 3 години

Със какво им помагаш бе тикво, освен със краденето на еврофондове

137

Някой си

преди 3 години

Боко май във друга България живее .

136

V

преди 3 години

Те от тая помощ ще паднете от власт. Да ,,помагате ,, с парите на народа на Киро гела и Доган да си ремонтират пристанищата с наще пари щот са много бедни .А Доган даже застроил самия бряг по времето на герб и ЕС .Преди това такава наглост не беще възможна . герб и ЕС ограбват народа в полза на милионери които после изнасят капиталите си в Добай .По далеч от бг икономика . А народа наказан да плаща 20 % ДДС на храните каквото няма никъде в ЕС .

135

Barba Ganios

преди 3 години

...patalogichen lajets I prestapnik !!! Na kakvi firmi pomagash be ?!?? Parite se razdeliat mejdu teb I oligarsite !!! Ai s ik tir !!! Miastoto ti e v drangolnika otdavna !!!

134

ГНЕВЕН

преди 3 години

Мястото му е в затвора.За дълго време и конфискация на цялото имущество на всички герберасти и близките до тях.Не се ли случи-просто държавата ни ще изчезне.

133

кара.канчева

преди 3 години

Защо трима от катаджиите в Банкя са в ареста , а главния *** на свобода ? Назначените МАФИОТИ за АНТИМАФИОТИ чекмеджета ли пълнеха ?

132

БАНко

преди 3 години

АКО ПОЛУЧИ НАД 3.3 % ........МНОГО СМЕ ЗЛЕ !!!!!В ГЛАВИТЕ !!!!!

131

Анонимен

преди 3 години

Помагаш ти на индианците с копия където те пазат и ти лижат орехите. Индианците без гащии си ги обрекал на тотален глад и нищета, заличаване на маите от долината ***. Господ да те вари в казана, колкото ни вариш ти и после да те изсипе за още толкова в ада.

130

Анонимен

преди 3 години

Пътник си тиквьо, пътнииик. :))))))

129

Анонимен

преди 3 години

До Чичо - ще гласуваме пак за негоНе си сам чичо!

128

Нагъл

преди 3 години

Чекмеджета пистолети уискита дронове скандали избери си българино.

127

Анонимен

преди 3 години

На обръчите от фирми ли бе. Ти ли ги прати фирмите в Рила до езерото бъбрека да копат бе. 10 милиона ли ще прибереш от там за другото шкафче. А офцете си бръкат по дупките дремат и спът като еани прости, тутки.

126

ЗАЩО???????

преди 3 години

Хора за доживотни присъди са на руля на държавата!?!Събуди се българино или там какъвто си гражданин на България!

125

Не щем

преди 3 години

Искаме оставка. Разследване на милионите, златните кюлчета, пишофите и бутилките с уиски за 300, колкото пенсиите на родителите ни.Искаме цялато ви ОПГ - министри, зам. министри, депутати, кметове, фирми обслужващи ОПГ-то ви да бъдете разследвани.

124

Анонимен

преди 3 години

На кои сте помогнали, бе?Лъжци сте...големи.