396

Тодар Правешки

преди 3 години

До СССРХахаха Ти гледай преди това китайските другари да не присъединят Сибир към КНР!

395

Barba Ganios

преди 3 години

...prezidenta R. Radev e edinstvenia politik ,koito puka sapunenite mehuri na edniknijnika ,"premiera",inspektora ,shofiora na djipa,"generala " ,pojarnikaria, pazvantina na parking na mutrite I t. n. !!!

394

До 421

преди 3 години

Нарадвно с революционерите ще остане младия премиер с харема ако му помогнете да направи партия но за сега никой нищо не прави

393

Анонимен

преди 3 години

Вожда сега стои залегнал на терасата и дебне дронът на президента с патлака. Ех Бочко, в друга държава вече щяха да те изнаасилват и хълката ти щеше да е станала като отводнителна кинефна тръба...

392

СССР

преди 3 години

Народ, който отрича Президента си, мрази министър- прецедателя си и парламента си.. Лесно ще бъде Анексиран и присъединен към Руската федерация!

391

Натопорчев

преди 3 години

До минаващО да, ти обичаш големи и мазни умове да те люшкат до самозабрава..?! Sorry

390

Анонимен

преди 3 години

Радев е чуждо тяло в българската политическа класа.Повече от три години той не съумя да намери допирни точки с нито една българска държавна институция, защото самия той не желае, а напоследък дори открито заявява, че снема доверието от тях.Общата кауза която обединява българския Народ е европейското му бъдеще - интеграция, просперитет и висок стандарт, но за Радев това е Анатема, защото изпълнява кремълските поръчения - назад към Азия.

389

СССР

преди 3 години

Американските *** много мразят истинския Български президент!! Но в историята г-н Румен Радев ще остане наравно с Левски и Ботев.!! А Американските *** да си коментират техния президент

388

Анонимен

преди 3 години

до 417Коя злоба? Че иска независима експертиза на записите, която всъщност се иска и от целия български народ! Не съм комунист, нито ляв, нито десен, ама тая мутра от банкя е за един пълнител АК47. Такава нагла оркаа не е имало през цялата история на нашата държава. Ама ти си му роб, крадеш и му лижеш орехите - нали така гробарче...?

387

минаващ

преди 3 години

Ох обърках се нещо, влязох в ПИК май. Ай чао, не обичам да ми промиват мозъка.

386

Анонимен

преди 3 години

До 415Абе Ланкоуло, никой не казва, че Борисов има новаторски качества, но Радев направо отблъсква хората с това патологично черногледство, болезнена злоба и азиатска отмъстителпост, произнесени със съскащ, процедени през зъби и мрачна физиономия на погребален агент думи.

385

СССР

преди 3 години

От 120 години насам България има истински Президент!!

384

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали е комунист и колко, ама като чуя и съпоставя него и вождът, класите му на семейна и образователна основа са в пъти над вождът от племето на мисирките и ***. Чекмедже вожд е нагла мутра и е готов с всякакви шантажи и врътни да потули наиваните с 200-та... Само така, бой по вождът тиквук с томахавката.

383

До "Внимание&qu

преди 3 години

Неточно е определението ви,че РР е изключителен манипулатор.Тойне може да говори,като оратор е нула.Накъсана реч,сбъркана интонация,отблъскващи гримаси.С такива "ораторски"похвати освен присмех и подигравкидруго не може да спечели.Освен това показва,че конюктурно е бил издиган,интелектуално е на ниско ниво,неподготвен политически,разчита единственона опорните точки от БСП съветниците си.А видяхме те какви"чисти"личностиса- не правели лошо.а за делата на рода и приятели не отговаряли.

382

Анонимен

преди 3 години

Радев скоро ще тръгне и по врачки да му баят от уроки, та да бъде преизбран, защото се е хванал за пурата на Черепа, като удавник за сламка !По голямо падение няма аналог в българския политически живот.

381

Анонимен

преди 3 години

Баце поне си признава грешките. А тоя е типичен военен - тъn но упорит.

380

Анонимен

преди 3 години

Президентът Радев дрънка повече от президента Плевнелиев. Не вярвах че е възможно...

379

Анонимен

преди 3 години

Радев кога ще отговори на въпроса за корупцията в неговото поделение, от вече доказани автентични записи с неговия подчинен генерал ?

378

Анонимен

преди 3 години

Даже Путин не го покани на парада.

377

ВНИМАНИЕ

преди 3 години

ТоЗи човек е изключителен манипулатор, българомразец, служи единствено на ком мафията, която го е издигнала до този пост. Ще продаде и децата си за БКП мръсен ***!