452

Mopcku_

преди 1 месец

Общата кауза за българския народ, която го обединява е да оцелее. Това не е изпълнено в нито една от програмите на нито един политик управлявал страната в условията на уж наречена демокрация в последните 30 години.
Не ми хвалете нито Корнелия, нито Бирисов, нито Цветанов. Гешев е прокурор на властта, като Цацаров. Крадци! Аз лично искам властта в ръцете на Радев.

451

Анонимен

преди 1 месец

Общата кауза която обединява българския Народ е европейското му бъдеще - интеграция, просперитет и висок стандарт, но за Радев това е Анатема
------

За европейското бъдеще, където идолът ти - комсомолски секретар, е бе колегите си с 200 ли говориш?

450

Пайсе боре Цецко иде

преди 1 месец

Всички които иронизират,обиждат и ругаят Президента, а те не са никак малко, дефакто във всеки пост споменават името му, образованието му, професията му и с какъв % е избран.Така те рекламират нашия Президент като подходящ и добре изпълняващ ролята си на Президент.От каскадите помия които тези активисти изливат остава че Борето краде, надписва,лъже маже и обижда най верните му кърджалийскоСамоковските тенекета.И нищо чудно ЦвЦе да прегърне и виетнамската китайка,Цеца от Факинга и дуня Фидуня

449

Анонимен

преди 1 месец

Благодарности на б.б., че демонтира цв.цв.!!! Благодарности на цв.цв., че ще демонтира б.б.!!! Ред е на Президент Румен Радев да съживи България!!!!Герберасти, сбогом!!!!

448

Анонимен

преди 1 месец

Първият запис е на нашето слънце от
банкя.Но чуждата експертиза ,ще се произнесе.Меркел ,бави топката,щото е
нейно послушно шутче,а ново няма.
Те така.

447

Анонимен

преди 1 месец

Радев, казват че по-умния замълчава а вие и двамата с Борисов продължавате да се излагате с пълна сила! Срам ме е че съм гласувал и за двама ви!

446

Анонимен

преди 1 месец

Правото черво Радев пак се из.празни .

445

Анонимен

преди 1 месец

Поста президент е най-голямата глупост в една парламентарна република. Авторитарен пост който не върши кой знае какво, но забележете има резиденция, охрана от НСО и неизмеримата наглост да дава съвети на хората които всеки ден са на черешата и трябва да решават реалните проблеми на държавата.

444

?!?

преди 1 месец

Записите на твоя съветник са истински без да има ако от пред това. Ти не правиш нищо. Изглеждаш като вързано магаре и ревеш срещу прокурора. Това показва ти какъв си. Всеки да си избира сам кого да подкрепя.

443

Наказание

преди 1 месец

Защо това наказание този т.у.л.уп трябва да президент на България.

Това е нещастен народ сме щом търпим такива

442

Анонимен

преди 1 месец

до Румбата льотчика

Не само той, а 90 процента от народа вярва, че са на вожда. И са си автентични, щом вожда до ден днешен не е подал жалба за обратното. Добре, всички ние сме луди и неверници, ами тея от ЕС, където ги лашка вожда с 200-та, защо му бият шямари всеки месец за корупция? Аре кажи бе експерт гробарче?

441

Анонимен

преди 1 месец

До СССР
ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ГОВОРИ, ПИШЕ И ИЗПОВЯДА РЕЛИГИЯ И УБЕЖДЕНИЯ /без расизъм/!Само долу ръцете от БОТЕВ И ЛЕВСКИ! ЛЕВСКИ Е ЗАПИСВАЛ ВСЕКИ ГРОШ НАРОДНА ПАРА!

440

@ @ @

преди 1 месец

Експериментът пенсиониран фЪтмak да работи като президент се оказа неуспешен.
Време е фЪтмaka да се преквалифицира на пазач на паркинг или охрана на банка. Ще може да си залепи снимки на бай Тошо и на Путин в кабинката и ще се успокои.

439

антикомунист

преди 1 месец

До Анонимен

Нали не е в правомощията на Радев да се продължава Белене , Турски паток ??
Който иска да се прави този гьол, той изпълнява поръчения от Кремъл. Нещо се обърквам с коментарите в тоя форум.

438

Анонимен

преди 1 месец

Радев да се готви за затвор, такъв се предлага от френската прокуратура-5 години, за бившщия премиер-Фийон,задето е назначил жена си за секретар. Радев не само че назначава любовницата си-Деси, за секретарка,но й дава жилище,което плаща държавата. Защо делото "застаря",е въпросът.

437

АМАН

преди 1 месец

ТЕЗИ ДВАМАТА Е ХУБАВО ДА ПОДАДЪТ ОСТАВКИ И ДА СЕ КАРАТ НА ВОЛЯ БЕЗ ДА НИ КАРАТ ДА ГИ СЛУШАМЕ
НА ЕДИНИЯТ-ЕДНА КОФПОМПА
НА ДРУГИЯ - *** И КОФА ДА МИЕ САМОЛЕТА
ОТ ТАКИВА ИЗБЕГАХА ВЕЧЕ 1,5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ

436

Анонимен

преди 1 месец

Този кремълски парашутист така и не стана политик.
Апропо, афинитета му към интриги, сплетни и пошли компромати показват, че започва да проявява интерес към политическите борби, от към най-отвратителната му практики.

435

Румбата льотчика

преди 1 месец

Хахаха, тоя е уникален глу-пак. Ако вярва в автентичността на записите, сигурно вярва и в дядо Коледа, а и в това че Земята е плоска.

434

Пешо

преди 1 месец

За пореден път Радев се изживява в ролята на морален стожер. Защо ли не се сещам за нито едно негово дело, което дори да намеква за морал в този човек. Иначе приказки за лека нощ колкото щете!

433

Анонимен

преди 1 месец

Радев, кръгом марш в казармата !