416

Mopcku_

преди 3 години

Общата кауза за българския народ, която го обединява е да оцелее. Това не е изпълнено в нито една от програмите на нито един политик управлявал страната в условията на уж наречена демокрация в последните 30 години. Не ми хвалете нито Корнелия, нито Бирисов, нито Цветанов. Гешев е прокурор на властта, като Цацаров. Крадци! Аз лично искам властта в ръцете на Радев.

415

Анонимен

преди 3 години

Общата кауза която обединява българския Народ е европейското му бъдеще - интеграция, просперитет и висок стандарт, но за Радев това е Анатема ------За европейското бъдеще, където идолът ти - комсомолски секретар, е бе колегите си с 200 ли говориш?

414

Пайсе боре Цецко иде

преди 3 години

Всички които иронизират,обиждат и ругаят Президента, а те не са никак малко, дефакто във всеки пост споменават името му, образованието му, професията му и с какъв % е избран.Така те рекламират нашия Президент като подходящ и добре изпълняващ ролята си на Президент.От каскадите помия които тези активисти изливат остава че Борето краде, надписва,лъже маже и обижда най верните му кърджалийскоСамоковските тенекета.И нищо чудно ЦвЦе да прегърне и виетнамската китайка,Цеца от Факинга и дуня Фидуня

413

Анонимен

преди 3 години

Благодарности на б.б., че демонтира цв.цв.!!! Благодарности на цв.цв., че ще демонтира б.б.!!! Ред е на Президент Румен Радев да съживи България!!!!Герберасти, сбогом!!!!

412

Анонимен

преди 3 години

Първият запис е на нашето слънце отбанкя.Но чуждата експертиза ,ще се произнесе.Меркел ,бави топката,щото енейно послушно шутче,а ново няма.Те така.

411

Анонимен

преди 3 години

Радев, казват че по-умния замълчава а вие и двамата с Борисов продължавате да се излагате с пълна сила! Срам ме е че съм гласувал и за двама ви!

410

Анонимен

преди 3 години

Правото черво Радев пак се из.празни .

409

Анонимен

преди 3 години

Поста президент е най-голямата глупост в една парламентарна република. Авторитарен пост който не върши кой знае какво, но забележете има резиденция, охрана от НСО и неизмеримата наглост да дава съвети на хората които всеки ден са на черешата и трябва да решават реалните проблеми на държавата.

408

Наказание

преди 3 години

Защо това наказание този т.у.л.уп трябва да президент на България.Това е нещастен народ сме щом търпим такива

407

Анонимен

преди 3 години

до Румбата льотчикаНе само той, а 90 процента от народа вярва, че са на вожда. И са си автентични, щом вожда до ден днешен не е подал жалба за обратното. Добре, всички ние сме луди и неверници, ами тея от ЕС, където ги лашка вожда с 200-та, защо му бият шямари всеки месец за корупция? Аре кажи бе експерт гробарче?

406

Анонимен

преди 3 години

До СССРВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ГОВОРИ, ПИШЕ И ИЗПОВЯДА РЕЛИГИЯ И УБЕЖДЕНИЯ /без расизъм/!Само долу ръцете от БОТЕВ И ЛЕВСКИ! ЛЕВСКИ Е ЗАПИСВАЛ ВСЕКИ ГРОШ НАРОДНА ПАРА!

405

@ @ @

преди 3 години

Експериментът пенсиониран фЪтмak да работи като президент се оказа неуспешен.Време е фЪтмaka да се преквалифицира на пазач на паркинг или охрана на банка. Ще може да си залепи снимки на бай Тошо и на Путин в кабинката и ще се успокои.

404

антикомунист

преди 3 години

До АнонименНали не е в правомощията на Радев да се продължава Белене , Турски паток ??Който иска да се прави този гьол, той изпълнява поръчения от Кремъл. Нещо се обърквам с коментарите в тоя форум.

403

Анонимен

преди 3 години

Радев да се готви за затвор, такъв се предлага от френската прокуратура-5 години, за бившщия премиер-Фийон,задето е назначил жена си за секретар. Радев не само че назначава любовницата си-Деси, за секретарка,но й дава жилище,което плаща държавата. Защо делото "застаря",е въпросът.

402

АМАН

преди 3 години

ТЕЗИ ДВАМАТА Е ХУБАВО ДА ПОДАДЪТ ОСТАВКИ И ДА СЕ КАРАТ НА ВОЛЯ БЕЗ ДА НИ КАРАТ ДА ГИ СЛУШАМЕНА ЕДИНИЯТ-ЕДНА КОФПОМПАНА ДРУГИЯ - *** И КОФА ДА МИЕ САМОЛЕТАОТ ТАКИВА ИЗБЕГАХА ВЕЧЕ 1,5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ

401

Анонимен

преди 3 години

Този кремълски парашутист така и не стана политик.Апропо, афинитета му към интриги, сплетни и пошли компромати показват, че започва да проявява интерес към политическите борби, от към най-отвратителната му практики.

400

Пешо

преди 3 години

За пореден път Радев се изживява в ролята на морален стожер. Защо ли не се сещам за нито едно негово дело, което дори да намеква за морал в този човек. Иначе приказки за лека нощ колкото щете!

399

Анонимен

преди 3 години

Радев, кръгом марш в казармата !

398

Анонимен

преди 3 години

Радев, ако Бойко ти купи колело,...ама друг път !

397

Анонимен

преди 3 години

Нацвъкаха гробарчета с минуси като скакалци, ама като се вдигне народа се крият като мишкиииии....