11

Анонимен

преди 2 месеца

Без да взимам страна искам да кажа на другарите, че много бързо забравиха нечовешката диктатура на БКП-БСП. Избиваха хора без вина, пращаха хора по лагерите за къса пола или дълга коса при мъжете, а там ги ядоха прасетата , защото били хулигани. Това го пиша за младите хора за да разберат, какво е било и какво е сега. Оставам на тях да преценят .

10

Анонимен

преди 2 месеца

Руският пРезидент каза :"Всеки ден закъснение е пагубен за АЕЦ БЕЛЕНЕ" ЧЕ ТОВ ЛОШО ЛИ Е БЕ!? ТОВА Е ТЕЖЪК РУСКИ КОРУПЦИОНЕН ПРОЕКСТ С НЕИЗЧИСЛИМИ ЗАГУБИ ЗА БЪЛГАРИЯ. Б.БОРИСОВ СЕ ОГЪВА ПРЕД КРЕМЪЛ,НО ПОСЛЕ НЕГО ЩЕ СЪДИМ..А *** ПРИПИРА...ЗЕР ПОПО КИРЕ ФАСО С ЖЕЗЪЛА ПО ГЛАВАТА...

9

Факт

преди 2 месеца

Когато никой не те пита , а и няма такова намерение, не виждам смисъл нищоправца Радев да се изцепва с повод и без повод ! Има кой да решава какво да се прави в държавата ! Абсолютно сигурното е , че това не е Радеф !!! Гьоте не е ли казал , че е по-добре да мълчиш, когато си глупав ?

8

Анонимен

преди 2 месеца

Кой ще проверява дали е автентиче, МВР ли? :-)

7

Анонимен

преди 2 месеца

Аз на български експерти не вярвам. Колко народ си загуби имотите заради фалшивите експертни заключения... Фалшиви експерти не ща.

6

ччччччч

преди 2 месеца

До Анонимен 1

Драги ми отворко, защо пък не ? Това, за което подсещаш си е чистата истина, нали ???

5

въокф

преди 2 месеца

до 1 : ами той си е смешен бе каскет бузлуджански !

4

Тонката

преди 2 месеца

Автентично е всичко, Началника е неподражаем!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Абе Боко веднъж отрича, че спи с пистолет, след това казва, че вече, откакто са се появили снимките, спи с пистолет, после казва, че не се разделя от пистолета

2

ivailo

преди 2 месеца

Естествено , че записите са истински... Стила на говорене е типичен за Барба Ганьос.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Започвайте, мои гербави орли! Президентът трябва да изглежда смешен, така ли беше?
Давайте, Деса, баща му, Москва...
Вие си знаете!