472

Въпросчо

преди 1 месец

Този миндебурин не е ли напуснал още нашата мутренска държава ? Нали сме блато, свински черва, мутри....., какво прави още тук ??? Защо не се е преместил в райската Русия ??? Какво чакаш, Радеффф ??? Бегай, че вредиш много !

471

Анонимен

преди 1 месец

Абе, Радев не каза ли, че компромати не печелят избори.
А дано излезе прав на президентските избори !

470

Анонимен

преди 1 месец

Този човечец няма спиране в оплюването на България. Получава огромна генералска пенсия, огромна заплата на президент ей така за нищо!

469

Анонимен

преди 1 месец

Мерси, че ми изтрихте коментара.

Радев - лош, лош, лош! Бойко - бог! ГЕРБ завинаги! Какви добри, кадърни и справедливи хора ни управляват, какви големи пенсии взимат бабите и дядовците, по какви невероятни магистрали караме, БВП, политически позиции, дипломация - всичко е на шест!

Така по-добре ли е? Или още четки трябва? Кажете да знаем ясно докъде се простира "свободата на словото", че да няма после объркали се.

468

Диагноза

преди 1 месец

Страхът ,който тресе прецедентът Радеф от прокуратурата, го кара почти всеки ден да съска по села и паланки как не вярвал на прокуратурата, защото била зависима ! По-тъпо изцепване , и то на висш държавен чиновник, не сме чували. Радеф си остана прост чиновник и бездарен ,покварен служител ! Той никога не може да ръководи, защото ръководството му води до упадък и катастрофа ! (както много пъти е правил като пилот).

467

Silas

преди 1 месец

Акото ти мирише от километри.Така си се оплел в свинските черва в твоята къщичка ,че не намираш начин да излезеш от мръсотията.За това се опитваш да цапаш другите.

466

Анонимен

преди 1 месец

Записите на Радев с неговия генерал от поделението са автентични.

465

пенсионер

преди 1 месец

Когато човек е глупав,то е за дълго,а понякога и за цял живот...независимо дали е пилот или президент!

464

Факт

преди 1 месец

Такива национални предатели ,като този на снимката, са били набивани на кол в по-стари времена ! Най-непотребния човек в държавата, рушител на държавността, резидент на Москва, антибългарски селянин , всеки ден хули родината си и всичко постигнато от нея !!! Където е имало военен начело на държава, там трева не е никнала ! От овенен остава само *** партенка !

463

Анонимен

преди 1 месец

Единствения във властта, който е срещу гробаджиите!!! Значи е нашия човек!!! И нашият избор!!!!

462

Факт

преди 1 месец

Във Франция осъдиха на затвор премиер , който назначил жена си на длъжност, която е излишна в държавата !!! Кога ще видим осъдена жената на прецедента Радев ,който е назначил жена си на няколко длъжности в Президентството , ползва охрана , коли, кабинет, секретарки и други... ????? Ейййй, този селкянин обърнаха държавата на свинска *** !!! И има наглостта да ломоти по партийни сбирки, че управлението било като дебели свински черва ! Той най-дебелото свинско черво !

461

Анонимен

преди 1 месец

Записите на комсомослския пи дал от Банки, са автентични.

460

Зозо

преди 1 месец

Радев "прозрачното" управление:
1. Без парламент взима решение да купува гол Грипен без 1 патрон въоръжение;
2. Без 1 дума обяснение за 1 нощ сменя 14 областни управители със стари БСП другари;
3. Назначава Деса на 2 длъжности в Граф игнатиево и й купува апартамент на занижени цени;
4. На малките деца стана ясно, че е на каишка на позитано и Маскава;
5. Прави самопризнание, че е аналогов човек - прост комунист.............................

459

Хохо

преди 1 месец

А какво стана с известният ПР експерт Деса стюардеса назначена от любовника си? Във Франция раздават по 2 години за това. А Деса е всичко друго, но не и експерт...А Грипените..? Ами за назначението на посланиците?

458

Анонимен

преди 1 месец

Така, герб задействаха с пълна сила пропагандата машина, Интернет пространството се пълни със тролове, защитници на пагубното управление на Герб.

457

Анонимен

преди 1 месец

Записите са автентични.

456

Mr . STARBUCKS

преди 1 месец

Ако, но не са автентични,
показва ли,
каква куха лейка се е настанила на Дондуков 2

455

Анонимен

преди 1 месец

Ако, но не са автентични. Не подхода на един президент да се изказва с условности.

454

Цецо в теб е надежда

преди 1 месец

Специализираната прокуратура е възложила на ДАНС извършване на детайлен и задълбочен анализ на комуникацията, която бе обявено, че са си разменяли Пламен
Узунов и Пламен Бобоков. Тия кво тегло имат пред приказките на Борисов? Никакаво. Ще ги разследват, за да минат метър с приказките и снимките на най важния човек, Министър Председателят. Цецо, Асенсьоревич се отказа от гербалната мозъчна недостатъчност, а Борето меле ли меле. До есента Цецко ще източи още некое за прокурорите, Дансите и самоко

453

Анонимен

преди 1 месец

Оооо на тиквун му е запарило под дебелия ззааддник. Активирал е много яко гърбавите гробави теолове :)) може само да ме накара да се радвам на това :) цъкайте яко минуси вашта м*ама гладна гробавс :)