119

Може барбарон

преди 3 години

Да е вид сладкиш. Как така 4-*** човека са седнали, пък са поръчали храна за 2-***. Нещо не ми се връзва. А може пък да е поръчал бургера за себе си, тиквичките за жената и децата като са питали, тате, а ние какво ще ядем, той да е казал, яжте ми барбарона.

118

Анонимен

преди 3 години

Всичко е точно бе бате, само да си плащаш данъците.Баламите няма да свършат, ще има за теб. А и един съвет, таратора и картофките ги предлагай само като гарнитура или бонус само към скъпите ястия, така няма да се наложи да изритваш клиенти,а ти сигурно с тях ги привличаш като си написал с тебешир картофи 3лв, таратор 2лв и народа да си мисли че е евтино ди а попадне в твоя кожодерски капан.

117

Ричи Алибали

преди 3 години

Скоро ще искаме такса на клиентите-седене на стол за 1 час-10 лвхабене на посуда вилици лъжици ножове-5лвмиене на посуда (веро) 5 лвхабене нервите на персонала-10лвпушене 10лв защото замърсяват въздуха и природата-цапане на покривка 5лв,незнаене на български език 5лв защото сервитьорите с чужди езици са "кът"музика по избор на клиента-20лвползване на тоалетна 5 лв голяма,2лв малка нужда"консумативи като лед лимон и салфетки-по 2 лв За"Довиждане" Дълбок Поклон от сервитьор 20лвДДС20%

116

Анонимен

преди 3 години

В момента цацата навсякъде е замразена от пролетта, трябва да се пържи в чисто олио а даже и в чисто после пак мирише на старо, на гранясало!

115

Мдам...

преди 3 години

Ами що не са си взели барбароните вкъщи? В крайна сметка са си ги платили.

114

Анонимен

преди 3 години

Поръчваш цаца и бира, веднага ти носят бирата а цацата след 15 мин. да можеш да изпиеш бирата щото ще се стопли и да си поръчаш втора!Класика в жанра! Или стар тарикатлък на бай *** бизнесмена!

113

Анонимен

преди 3 години

Нашенска работа.Да прецакаме клиента-основно правило на нашето море.

112

Анонимен

преди 3 години

Браво! Страхотна реклама на БЕТОНОМОРИЕТО и "Клуб 35"! Измислени търговци от ***! А сега Варненската НАП да ви скъсат шортите от подкупи и държавен рекет, както обикновено и може и да се научите!?

111

Анонимен

преди 3 години

За тази сметка, трябваше да има и шамари по собственика - бакшиш, на френски - борбоар!

110

Анонимен

преди 3 години

До SakiСервитьорите се чудят как да по режат някой филийки хляб=1лв или уискито ще те извъртиВ грамажа тарикати но в случая те са прецакани нямали са викач да ги настани на малка маса! За това трябва да ги съжаляваме,Но можем и без тях ресторанти под път и над път!

109

qwerty

преди 3 години

Какво е това - барбарон? не бяха ли едни стари комикси?

108

Анонимен

преди 3 години

Това не е синдрома Андрешко, а си е чиста Бай Ганювщина.

107

Тарикат

преди 3 години

-Давам барбарони за заведения под наем -един барбарон за Сезона -500лв !

106

явертъ

преди 3 години

Какво е това барбарон? Не бяха ли едни рисувани комикси?

105

Анонимен

преди 3 години

Само ще ви дам пример: Златни пясъци, хотел на който стаята му е 280 лв на вечер, представяте ли си, и стаята е абсолютна тоалетна, все едно си в градски двузвезден хотел! За единия инклузив толкова пари извинявайте! Та и чужди туристи вече не идват на такива цени!Просто българския бизнесмен е на принципа ден година храни и кола, апартамент и почивка на Хаваи за едно лято!

104

Не знам ама....

преди 3 години

Не се притеснявайте, главният прокурор...опа наместник на бога.... опа обърках се , ще направи показна акция , арестувайки двата барбарона, които ще се окажат вкарани със самолета заедно с фурмите и случая ще се потули.

103

Анонимен

преди 3 години

До митьо тпото.Ами мите някой да те кара да се правиш на гастроном събирай си куфарите и отивай да работиш нещо не да прецакваш хората и персонал и клиенти и без това сте много!

102

Анонимен

преди 3 години

По нашето море кога е имало почтеност, аз не помня.Гени брато, гени... патология. Това не се лекува.

101

Saki

преди 3 години

Донякъде гледате само от страната на клиента,но дори и собственика да предложи първокласни услуги, винаги ще се намерят клиенти ,които да го саботират. Един сервитьор на златните ми каза ,че в час пик ,две рускини сядат на голяма маса за 6 човека ,поръчват си две доматени супи и стоят по два часа.Това е все едно да седнете на фризьор ,да ви скъси за 50 ст. бакенбардите и да стоите на стола 2 часа

100

Хора

преди 3 години

идете в Турция на Анталия (Сиде). От Истанбул има толкова евтини всекидневни билети 20-30?. Миналата година ходих има хотелчета стая за двама за 10 евро с басейн. Отделно с рейсче те карат на плажа, който е безплатен. Храната е шведска и беше пак към 10? на ден.Нека тея офчи *** по нашто море да изпукат. Има и хотели по 60? на ден, но са 5 звезди (там клиента е цар).