139

Granik

преди 3 години

Сервитьорите вече като видят ,някой да върви изтръпнал, с наведена глава,прегърбен и плахо озъртащ се, ече имат лаф за него......викат му Опарен турист и го игнорират,защото е ясно ,че вече не става за клиент.

138

Анонимен

преди 3 години

За шише розе от Лидл 30 лева? Половин тиквичка пържена в миналогодишно олио 10?!Хамбургер от микровълнова 12 лв. Е, извинявай Марийке!

137

Анонимен

преди 3 години

Миналата година реших - седмица на море и после на планина. От морето си тръгнахме на третия ден, а планинската почивка си я удължихме със седмица.

136

Затова не ходя

преди 3 години

На черноморието влизаш в заведението треперейки и се молиш да не те прекарат зверски! Не си спокоен щото не знаеш каква сметка ще ти дойде и не знаеш каква храна ще ти сложат и дали няма да ти изтровят семейството!

135

Анонимен

преди 3 години

От този селски тарикатлък всички си патим.Но той ни е вроден няма измъкване от него.

134

Анонимен

преди 3 години

В Гръцко си плащам като поп и не се оплаквам. Няма от какво.Тук се стискам, защото знам, че даже и да се изръся с много, пак няма да получа нещо качествено.

133

Цоко

преди 3 години

Ей, хора! Клиента е оставил 60лв ей така за елементарно хапване и бутилка вино, а тия го цакат с някакви безумни такси за стол/барбаганьос. Какво очакват тия собственици на заведения? Че ще успяват все да си намират клиенти, на които им е правена лоботомия?! Щото нормални хора там няма да стъпят. Най-много някой подвел се да се изпари веднъж и дотам.

132

Анонимен

преди 3 години

Не, само Гърция или Турция! Тук да отидеш на море си е компромис! Ще се прибереш прецакан, уморен от притеснения да не те прекарат, психически скапан от лошо обслужване и физически скапан от лоша храна!

131

БЪЛГАРИНО !!!

преди 3 години

един доволен клиент се хвали нй-много на ТРИМА.един недоволен клиент се оплаква най-малко НА СЕДЕМ! сега доволен ли си че спечели 12 лева без труд.

130

Анонимен

преди 3 години

Българинът на морето се стиска, защото не получава това, за което плаща.И защото си знаем стоката.В Гърция може да платя и двойно за същото, но го получавам качествено и с усмивка.Там ще изпия едно кафе за 5 евро, ама с кеф. Тука или кафето ще е скапано, или сервитьорката ще е намръщена, или покривката ще е лекьосана, или въобще няма да стигнеш до кафето, защото няма къде да паркираш.

129

Анонимен

преди 3 години

Имате право да не плащате като лъжат! Викате полиция, викате защитата на потребителите и взимат проби от ядене, прави се протокол, после ХЕИ му прави проверка, поне ще му стъжните животеца на бизнесмена!

128

Мда

преди 3 години

Аз не мога да разбера къде са държава и институции? Този бизнесмен е окупирал обществено място каквото е морето, държавата му е разрешила, значи държавата трябва да му налага цените да са нормални и при всяко нарушение да се гони от там и конфискация! Държавата сме ние и ние можем да ги победим тези мошеници!

127

Анонимен

преди 3 години

Така се прави бизнес в България гледат да те прекарат, а не с качествен продукт.

126

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ЗАДМИНАХМЕ ВЕЧЕ "ТУРСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ"...ХА,ХА,ХАААААААААА...СКОРО ТАКСИТЕ ПО БЕТОНО-МОРИЕТО ЩЕ ВКЛЮЧВАТ И "ТАКСА- ХАБЕНЕ НА ЗЪБИТЕ" --ПРИ ХРАНЕНЕ В ЗАВЕДЕНИЕ...!ЗАТОВА КАТО "БИВШ РОБ"....ИЗБИРАМ ТУРЦИЯ ,ЗА ДА СЕ ЧУВСТВАМ СВОБОДЕН!

125

Обичайно за там

преди 3 години

И после що ходим в Гърция и Турция! Там може и малко по-скъпо да е, но се връщаш отпочинал, а не с чувството, че си не прецакан, а брутално изнасилен.Миналата година бях в Созопол за седмица, защото детето участваше в балетен конкурс там. Толкова лошо обслужване и отношение не съм преживявал отдавна, както в тоя град. Не съм конфликтен. Плащам си, но от внимаване да не ме прецакват на всяка крачка, въобще не си починах. В планината е друго. Хората са добри. В Бг на море - не.

124

Анонимен

преди 3 години

Браво това са предприемчиви хора, които ще станат милионери до края на лятото.

123

Анонимен

преди 3 години

Ако някой ви каже, че пържената цаца е прясна не се връзвайте, в момента рибарите не вадят цаца, просто няма в морето!

122

Анонимен

преди 3 години

в Гърция на доста места с кафе,фрапе дори с биричката ти носят към нея шише вода 0.5л безплатно а тук 5лв/л дрането е голямо

121

Анонимен

преди 3 години

Българина на черноморието е стиснат като кокошо дупе, ама в чужбина плаща като поп и тук трябва да е така.

120

Анонимен

преди 3 години

Сега всички българи ще се запътят към така рекламираното заведение, за да се насладят на атракцията с барабонките с един вибратор по средата, фазелинът е безплатен, може и плажно масло...