179

Пешо

преди 3 години

Никой не го е насилвал да сяда на площ, която е собственост на заведението, което може да слага каквито си пожелае цени, а не да се съобразява с този или онзи.

178

Анонимен

преди 3 години

Какъвто ви Борисов такива и нещата в Държавата Рибата се вмирисва от главата!!!

177

Анонимен

преди 3 години

Закона за естественият подбор, неможещите, лъжците и алчните ще отпаднат съвсем скоро. Нюхът за търговия и печалба не всеки го има. Трябва и сърце. Дори не ги и съжалявам тези които ще отпаднат(за търговците говорим) явно тоя занаят не е за тях. От всяко дърво *** не става. Айде до скоро, ще си говорим наесен.

176

Анонимен

преди 3 години

В Гърция като седнеш в ресторант, за "добър ден" ти сервират една гарафа ледена вода без пари, ей така да те накарат да се почувстваш добре със сядането. Вярно че е чешмяна, но пък не те изнудват да си купиш бутилирана.

175

Я па я..!

преди 3 години

Този за 74 лв. да си е напазарувал в магазина една голяма количка и ще му стигне за цялата почивка.

174

До 176

преди 3 години

Можеш малко да разровиш и да се поинтересуваш защо гръцките хотелиери дават безплатни почивки на лекарите. Не е заради това, че са лекари, повярвай ми. Първи жокер, всеки хотел трябва да има лекар заради ковид. Втори жокер, хотел със сто стаи трябва да плаща 10 хиляди евро на месец на лекар :).

173

баба мара

преди 3 години

това е за благодарност за 9 процента ддс за разрешението да вдигат шум до сутринтаи за това че си решил да почиваш в българия боикот всички да фалират

172

Анонимен

преди 3 години

Ката гледам и останалите цени са чудни.Проста вода - пет лева. Най-обикновени тиквички - десет лева (една-две тиквички да отиват за порция). Айде, мерси много. Министър Николинка да си се черпи там.

171

123

преди 3 години

Сега са "опарени" туристите, дори и малкото които ги има, но съвсем скоро сезона ще свърши и ще преобладават"опарените" собственици. Тогава гледай какво мрънкане и сополявене ще настане. Ефекта на доминото.

170

Анонимен

преди 3 години

Изначално идеята на този да почива на българско море е била лоша. Нещо друго ли е очаквал? При това цените не са основното. Основното е отношението към туристите и разни други неща, като чистота, тишина, зеленина, а не бетон и т.н.

169

Факт

преди 3 години

В гърция където и да седнеш хляба и водата са безплатни!!!!!

168

Аххахах

преди 3 години

Вилица - 2 лв.Салфетка 1.50Чаша за розето 5 лв

167

Анонимен

преди 3 години

Ко праим ся? Ше спасяваме ли такса "стол", такса "влизане", такса "обслужване", такса "прибори" и т.н. Аз предлагам да отидем на море в чужбина и да видим какво ще реши тук пазарната икономика. Щот' нали, от 30 години ни разправят, че пазарната икономика решавала. Не можело така, насила да стават нещата. Дават ни зор сега да ходим на черноморието, обаче на повечето от нас ни се ходи другаде.

166

Норге

преди 3 години

До 162 В. МагриотовГосподин Магриотов, по произход съм *** (нали съм си българче), но съм платежноспособен и не цъкам над менюто в заведенията. Там, където живея, сепаре за 4 човека в заведение струва около 800 лева и включва една бутилка водка или уиски. И това е само за да седнеш. Та! Проблеми с цъкане над менюто нямам, но ако кажеш в кое заведение си обещавам, че това лято ще дойда да поцъкам. Ушаци имам и с огромно любопитство ще те изчакам, за да видя как точно ще ме хванеш за тях!

165

Моряк

преди 3 години

Обиколил съм целия свят два пъти. Къде ли не съм сядал да пия кафе или да обядвам. Какво отношение само показват хората! Оказва се, че от нашенския хотелиер/ресторантьор по неразумен в света няма. Той си мисли че ще напълни портмонето като завлече днес 12 лв от Тошко, понеже последния тъй и тъй няма да се върне. Да ама Байно не мисли за реклама, не мисли за родина и не мисли, че след време ще се върне на село отдето се е излюпил щото на БГ черноморието няма да има 5 човека на кръст.

164

България

преди 3 години

Страна богата - море, реки, планини, исторически села и градове... Какво не ни е дал Бог ? Можеше само върху туризъм да се изхранва цялата държава. В тези тежки времена на кризи - безпаричие и липса на туризъм, българския ресторантьор за сетен път доказа, че освен че не става за никакъв к.р, смята всички останали за глупци. Просто трябва малко отношение да имаш към хората, които ти носят пари. Ама не ни искат парите нашите чорбаджии и това е.

163

Почивка

преди 3 години

От този тарикатлък, човек се връща уморен от почивка: постоянно е нащрек, постоянно мисли, какво да поръча без да го отровят(мен успяха с печени чушки), постоянно има едно наум за всичко. Вече преди да си поръчам в някое заведение, първо отивам до тоалетната - каквато е тя, такава е и кухнята

162

Честно

преди 3 години

И после питате защо не подкрепям българския туризъм. Някъде написали са, че и за мястото в заведението също се плаща? Да не вземе клиентът храната за вкъщи , а да седне.

161

Анонимен

преди 3 години

Аз искам за 5 лв да ям, пия , сянка и на тръгване сервтиьорката да ми врътне един свирчок.

160

Анонимен

преди 3 години

в Италия също ти взимат "coperto", но всички са навити да го плащат, защото това е Италия и там е така, но при нас се сърдим. Нали всички ревяха срещу социализма, е това е капитализъм.