48

който вярва,

преди 3 години

че афрoто са инициатори на цялата тази лудост, да помисли пак кой мрази бялата раса - онези, които контролират парите на света. Към тях трябва да насочим внимание, както сме правили стотици пъти през вековете!

47

Анонимен

преди 3 години

VERNO SVETYT E POLUDQL AMA SAMO ANGLOSAKSONSKIQ MOLQQ SKORO I ISUS XRISTOS SCHTE DA2MGOSAT ZA RASIST EEEE AIDE BASTA

46

Смърт на евреите!

преди 3 години

Представям си как ни се смеят евреите от страни! Те ни забъркаха тая боза след втората световна с цел да си правят каквото си искат в Европа и САЩ, и успяха!

45

Джако

преди 3 години

Аз пък си купих кола афроамерикански цвят.

44

Джако

преди 3 години

Аз пък си купих кола афроамерикански цвят.

43

vdch

преди 3 години

"Понякога съм БЯЛА и добра.Как рядко ми се случва да съм БЯЛА!"Ех Петя, Петя, филма за теб чакаме, а ти какви си ги писала...

42

Анонимен

преди 3 години

Тоя расизъм се в едната посока клони. От толкова много раси само една се оплаква, а всъщност те са най големите русисти.

41

Зозо

преди 3 години

"Изтрещя този свят, направо не ми се мисли докъде ще стигнем"хубавото е, че Америка си отива, те са източника на цялата тази гнилоч. Бъдещето е в Азия - в страни като Русия такива лиготии никога няма да минат, Сингапур е на светлинни години пред Америка и Европа; това, че вие не знаете, не променя нищо.

40

Анонимен

преди 3 години

Абе чер*те не са стока и целия свят го разбра. Много претенции, нула възможности. Като се изключи естествено процента на интегрираните и успели хора от този етнос. Същото, като с българските ни блекита.

39

Анонимен

преди 3 години

Цензура, вкарване на мисълта в определен коловоз и всяко излизане от него води до наказание - какво е това? Комунизъм, нацизъм, секта радикализъм и т.н., тоталитарни автократски ражими, са използвали същите техники. Днес трябва да сме лицемери, да си затваряме очите пред обективната истина, за да не сме обидели някой си, създаване на двойни стандарти, едни могат да говорят, други не могат - до кога ще толерираме и възхваляме тази античовешка лудост е въпроса, кога ще осъзнаем на къде отиваме?

38

Георги

преди 3 години

Баба казваше - човек като няма проблеми, започва сам да си ги създава.

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Напротив, това е расизъм! Трябва да е "Не-белият албум" и "back in non-white".Изтрещя този свят, направо не ми се мисли докъде ще стигнем.

36

преди 3 години

Човешката глупост няма граници.

35

Анонимен

преди 3 години

Черният албум на Металика, веднага да се прекръсти на белия албум.Back in black на AC DCда се прекръсти на back in white.

34

Анонимен

преди 3 години

В Африка всички са еднакви, а пък са изостанали в икономически и културно отношение. Защо същите хора, когато дойдат в Америка се разслояват на бедни и богати, на културни и обратно?Защото живеят в конкуренция с други хора.Расизъмът е лошо нещо, но е нещо конкретно.Глупостите по- горе пълнят джобовете на адвокатите.Кобрата го разбра.

33

Аззз

преди 3 години

Те хубаво ще махнат думата "избелващи" от продуктите си, ама точно чернокожите са най-често потребители на такива продукти, защото обичат да се избелват, точно както и белите обичат да хващат тен, както къдравите жени се изправят и т.н. Всеки иска каквото си няма, проблемът не е расизмът, а това, че американците са презадоволени и с много свободно време. Ако бяхме 100 г. назад и всеки се чудеше откъде ще му дойде следващото ядене и колко деца ще му измрат тази година, нямаше да мислим за това

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37Радвай се,че не я спечелиха!Иначе до сега тук на Балканите всички да сме изчезнали и да са заселени с германци!Ония не правят разлика между българин,сърбин,грък или "швед"!

31

Анонимен

преди 3 години

Модела на либерастия, трябва да се преосмисли, не може розови пеперудки и тълпи деграданти мародери, да диктуват дневния ред в едно нормално общество което би следвало да изградане на основите на хладния разум! Залитането в разни ляво-хипарски религиозни култове като BLM, metoo и т.н., реално имат единствено негативно отражение върху развитието на обществото. Вървим по плосткост която ще прерастне в насилие, този филм сме гледали или поне някои, знаят какво се е случвало в миналото.

30

Анонимен

преди 3 години

В такива моменти човек си казва: "Ех, ако германците бяха спечелили войната"...

29

Сега

преди 3 години

Остава да почнат да се сърдят на природата, задето като одъртеят косите им побеляват !