88

демоНкрация

преди 3 години

Много хора имат право на глас без да са го искали и заслужили. Тук не говоря за раса пол или сексуална ориентация. Има много *** хора които гласуват! За това е цялото насаждане на расистко разделение в момента!Гражданството трябва да се заслужава а не да се е получава! Без значение от цвета или пола, но трябва да има някакъв критерий който да е безплатен и достъпен за всички които искат и положат усилията.Такъв критерий е право на глас само след завършено средно образование!

87

Q

преди 3 години

А какво ще стане с расистките наименования на държави като Беларус и Монтенегро? Градове като Белград, Белгород, Бяла, Белоградчик, Белене и т.н.Жълтият кантарион не е ли обиден за азиатци, да го прекръстим на син, а белият на зелен.

86

българин

преди 3 години

До: номер 88 (Следващи стъпки)В интерес на истината, Исус Христос е бил евреин, тоест технически погледнато, не е черен, но не и напълно бял.Нацистите са го изобразявали като ариец, тоест рус и със сини очи и бял като кисело мляко.Етиопската църква го изобразява с повече тен, но и там не е черен.А дали е бил гей? Хм, сложен въпрос. Трябва да попиташ светите отци във Ватикана.Именно църквата не споменава Исус да е имал жена.А всъщност, може Мария Магдалена да му е била близка?

85

Анонимен

преди 3 години

До Следващи стъпкиАко трябва да сме точни, ликът на Исуската няма нищо общо с евентуалната историческа личност. Той е бил семит, а те са относително ниски и набити, ***, с къдрава коса. Това нежно мъжленце с набола брада и мустаци, което виждаш навсякъде по иконите, е портрет на един италиански престъпник - ще оставя на теб да откриеш как се казва :)

84

Анонимен

преди 3 години

Светът психяса, защото хората все още масово имат менталните възможности на недорасли пубери и не знаят какво искат точно, но го искат цялото и на момента.

83

Анонимен

преди 3 години

Изчакайте да изпукат парите от държавната помощ в Задмория. До един-два месеца като им огладнеят афро-американските багажници, като ограбят и затворят всички магазини, те тогава ще стане интересно. В малките населени места нормалните американци са въоръжени до зъби, лесно няма да се дадат. Освен това всички тези расистко-либерални изстъпления само озлобяват до болка всички потърпевши /мнозинството/, които все пак са БЕЛИ.

82

момо

преди 3 години

Чудесна статия! Дано малко се вразумим че расизма не е само едностранна реакция! Сигурен съм че в гетата в щатите не им пука дали ядат бял или тъмно зелен шоколоад

81

Анонимен

преди 3 години

Бялото винаги ще си е бяло. Ако ги оставим на собствения им акъл. населението на Африка ще се върнат към канибализма....

80

Следващи стъпки

преди 3 години

Следващият расист е Исус Христос!Как може божията фигура да е бял мъж! При това дори без отявлена гей отиенация!Да се премахне изцяло ликът на исус христос от църквите или да се смени с лик на Мексиканец!Ватиканът да унищожи или пребоядиса прословутата картина "създаването на Адам" от Микеланджело! Бял господ създава бял мъж!!! Ъпсурд! Расизъм!Не е като по времето микеланджело е кипяло от цветно и чернокожи в Италия, но въпрети това много хора ще да са deeply offended от картината!

79

Krom

преди 3 години

Най големия расист, при това. Първо - това, че е дядо говори за явна дискриминация по възраст. И Коледа? Този християнски /макар по произход - езически/ обичай? Не... не става. Нека бъде Чичо "Нова Година". Така никой "*** Нигер" няма да има основание да се обиди, като свърши "бялото". А самото "бяло"? УжасТ. Но и "Чичо" също е много неуважително към лесбо обществата. Май най коректно ще бъде "Някакъв Нова Година".

78

L.

преди 3 години

Да си решат спора на партия шах - има бели и черни фигури. *** обаче няма.

77

мак

преди 3 години

Докъде ще стигне наглостта на тези, които използват смъртта на флойд? А глупостта и отстъпчивост на останалите? ...кожите не ги е еня за него, появи се удобен случай да искат все още и още отстъпки под предлог, че са дискриминирани от расисти.

76

Ха-ха

преди 3 години

Май незабавна гражданска война в САЩ е по-доброто решение-щетите ще са по-малко отколкото от тези "реформи".

75

Факт

преди 3 години

Светът не полудява,а го подлудяват!Ясно с каква цел-тотален световен контрол.Понеже белите са най-малко податливи и по-трудно се лъжат-трябва да бъдат смачкани!Там е цялата работа...

74

Корекност

преди 3 години

Нека да спрем да се къпем и мием зъбите че сапуна и пастата са бели. Също така да се забрани шоколада. и всеки да ходи със сажди по лицето да не кажат че сме расисти.ето как се тласка обществото да избира между два крайни режима - либералния не толова либерален режим или консервативните които май са по-либерали.Свобода на словото докато още може да пишем с черно мастило въпреки че сме бели!

73

Черната пантера

преди 3 години

Преформатирането отдавна е в ход. Началото на внушенията бе поставено от Холивуд, благодарение на които, покрай сухото ще изгори много нещо. От доста време се питам: ченгето, убило Флойд, не е ли действало по сценарий - дори и неосъзнато? И друго: Има части в света, където този филм не може да бъде прожектиран...

72

Рапер

преди 3 години

И това, когато във ВСЯКА ЕДНА рап песен се повтаря "нига" поне по 1200 пъти.*** нига - превод "мой негер"

71

Анонимен

преди 3 години

- За да има все пак баланс, бихме попитали създателите на филма "Белите не могат да скачат" - ще го изтрият ли от всички платформи, тъй като заглавието навежда на мисълта, че другите раси имат превъзходство?===Не. Против белите може да се говори до припадък, това е ОК. Ама за останалите не. Всъщност, черните са по-големи расисти.

70

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 3 години

Когато си прекръстят "Белия Дом" на нещо по-неутрално, ше си помисля по тези ОСОБЕНО ВАЖНИ ТЕМИ.. Пхахахахаха

69

Анонимен

преди 3 години

Кво правим с "белина" рекламите на лакалут, и въобще пастите за зъби със своя ИЗБЕЛВАЩ ефект и бялото отново е бяло... Мале така не съм се забавлявал отдавна, а те първа явно простотията предстои... Стоите, та гледайте!