108

Майко мила

преди 3 години

На къде отива света... трети пол сега и тази изгъзицаа

107

муспи

преди 3 години

- Чшш, ти къв си?- Афроамериканец, а ти?- Мексиканоамериканец, но не там е работата, а къде тук дават Пособията?! - Пак расизъм градски, сега пък няма бели!

106

Анонимен

преди 3 години

Изтъпяването не е американско а западно и северноевропейско,комунизмът на изток засега поне ни пази от новите видове зомбификация-вегани,антиваксъри,екоталибанщина, еднополови бракове,антирасисти,все видни демократи.

105

Анонимен

преди 3 години

Като капак на всичко на изборите във Франция зелените фашаги печелят изборите,аз вчера написах че ще има емиграция от западна Европа на изток,все пак и там не всички са зомбирани до откат.Оказва се че на запад пропагандата е била много по-страшна от тази на изток за това какво е при другите,ние тука си знаехме за пълните магазини но там направо са им вменявали че имаме рога!Който вярва че човек може да е с рога,що да не нарече и черния шоколад расистки.

104

гербедян

преди 3 години

"Снежанка трябва да е черна!И даже трябва да е с черна рокля!"ако може и да е с черни прашки и чорапи, това ще промени коренно нещата...

103

Анонимен

преди 3 години

Американското изтЪпяване край няма. Не бяха *** и на знам какви си. ИзпрОстяване на една сбирщина от презадоволени хора. От много години там се наблюдава обратен разизъм, скоро и нашите афробългари ще започнат.

102

Анонимен

преди 3 години

Пълни и абсолютни ненормалници !

101

Анонимен

преди 3 години

тогава искам да забранят вдички продукти за " почерняване" защото ме карат да изглеждам като не-гЕр :D

100

Анонимен

преди 3 години

Колко трябва да си мръднал ,че да се отъждествяваш с шоколад или сладкиш и да се чувстваш засегнат.

99

Анонимен

преди 3 години

Как може в текста да има дума, която се цензурира в коментарите? На български език няма синоним. Не е ли расизъм, да не могат да бъдат споменавани? Ако сбъркаш афро-американец с афро-европеец или афро-африканец няма ли пак да е обидно за тях. Или да ги караме да носят цветни точки на ръкавите, та да сме точни?

98

Либерал мислител

преди 3 години

Защо човешката сянка е със тъмен цвят?Това е възмутително? Веднага да се инвестират милиярди във улично осветление което да заглушава слънчевата светлина и да направи сенките на хората цветни! По възможност във флагът на хомосексуализма! На всяко мъжко дете, при раждането да му се имплантира отроба, защото още не е осъзнало половата си принадлежност и на мъжките деца трябва да им се даде възможност да раждат! Също да им се отреже пенисът - последното защото съм лесбийка и мразя мъжете Ха-ха!

97

Waffen SS

преди 3 години

Има държави и реки в Африка ,които носят неолиберално и демокраТОРно неприемливи имена .Реката е Ни-ер,държавата със същото име и една голяма държава като Ни-ерия.Може да има международен неолиберален конкурс за новите имена на споменатите държави и едноименната река

96

Анонимен

преди 3 години

Снежанка трябва да е черна!И даже трябва да е с черна рокля!

95

Анонимен

преди 3 години

Май вече се оляха. Как е на латински думата за "черно"? Точно така - оная н дума, дето не знам дали ще я цензурират. Как е на румънски, италиански и всички езици от романската езикова група? Цензура до шия. Мога на напиша житан, но не и цигганин? А и двете са едно и също.

94

Хюго Бос

преди 3 години

Защо в текста думата НеGър не е със звездички? Вие като грантаджийска медия допринасяте много за тази лудост и тази статия не ми е ясна в какъв духа е написана. триете всеки коментар , който критикува любимите ви цгани, нгри , ислям и прочие ..да не убиснете без грантове заради тази статия, че сиренето е с пари, не с либерато-болшевишки лозунги.

93

КПСС

преди 3 години

Да живее кумонизма да живее интернцаионла, целия свят равенство и единство, раждате се различни умирате еднакво ***, навсякъде трябва да се живее в сиви панелки и всичко да е сиво за да е уеднаквено и равно, богатите са расисти защото имат повече пари от другите което си е дискриминация как може така?

92

Анонимен

преди 3 години

По време на протестите бяло момче едва на 20г, е убито от черен *** в Швеция, но медиите модните корифеи и изобщо всички мълчат *** либерлни и холивуд..

91

чичо Гошо

преди 3 години

Сладкиша "Негърче" е известно и с друго име-"Арабско дупе".На тия с гузната съвест които са имали колонии и роби и искат да внушат на нас чувство за вина.....Сега да си плащат последствията.Ако "кюмурите" се опитат да правят на наша територия расов джихад ще има нов "Свети Тиврелий"!

90

Анонимен

преди 3 години

А замисляте ли се защо Арнолд Шварценегер се казва така?

89

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

УСЕЩАТЕ ЛИ КАК СВЕТА , ПОД ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА "ЛЕВИЧАРСТВОТО СОЦИАЛНОТО" ...ИЗПРОСТЯВА НЕУДЪРЖИМО ??!!ТАКА СЕ ГРАДЯТ "ОСНОВИТЕ НА СОЦИАЛИЗМА"...!!!!/....с простотия и глупост../