128

АНОНИМЕН 007

преди 3 години

Мързелът си търси име. И то, брато е "ДИСКРИМИНАЦИЯ"

127

БОКО

преди 3 години

Колкото и да се напъваме, бялото не става черно, а черното не става бяло. С нашите *** не се ли опитвахме да ги ги социализираме?! и кво стана.. Паразитират си на воля. Винаги е било и винаги ще бъде това, че едни ще носят други на гърба си

126

Анонимен

преди 3 години

Флойд е агресивен престъпник, който е бил надрусан по време на ареста. Толкова ли не можаха да си изберат поне адекватен кумир либералчетата?

125

dmx

преди 3 години

Време е да се каже също, че Чърчил е бил расист и то доста безцеремонен. Поради тази съвсем проста причина паметниците му трябва да се съборят, както паметниците на Сталин и Хитлер, англосаксонските племена да се срещнат с истината за тях както фашистките и комунистическите държави.

124

kireza

преди 3 години

ДО 135АААА СЕТИХА СЕ И ЗА ШАХА И ЗА ИСУС И ЗА ВСИЧКО ЩО Е БЯЛО....БЯЛО ЛИ Е,РАСИСТКО Е....***....РЕЗБИ ОБРАТНИ....КМЕТИЦАТА НА СИАТЪЛ ПРАТИ ТРЪМП В БУНКЕРА,ДЕМЕК В НЕЙНИЯТ ГРАД ИМАЛО ЛЮБОВ....Е,КЪМ ЧЕРНИТЕ ОБУВКИ НА ВЪГЛЕНИТЕ,НО СЛЕД КАТО Я ОГРАБИХА,ГИ РАЗГОНИ БЪРЗО....ЛЮБОВТА СЕ ИЗПАРИ БЪРЗО,БЪРЗО...ПРАВ Е 136,СОПАТА ЗА СКЛЕРОТИЧНАТА ТИКВА НА КРАДЛИВИЯТ БАЙДЪН....

123

аз

преди 3 години

до 127Абсолютно си прав, расизъм ли ???? яяя сопата и по болните тикви на тея дето подстрекават за всичко що е бяло , ми дай да няма ден защото е светло , дай да няма сирене щото е бяло, уж не искат да са расисти а половината от протестите в САЩ , същите тея печки ограбиха хиляди магазини и изнесоха сумалъкати и стока , това расизъм ли е или зад паравана расизъм дай да си кредем ейтака за нужди....деее мама....

122

До 132

преди 3 години

Ееее пич ти ме уби...как не са се сетили за шаха...белите винаги започват първи в шаха...расизъм...да се забрани на играча с бели фигури да печели...най-много може да направи реми...но се препоръчва да губи...ако има черни шахматисти всеки от тях да започва с 2 точки преднина и т.н. друг е въпроса че дори съществуващите чернокожи шахматисти с рейтинг от FIDE са посредствени.

121

Хххх

преди 3 години

Аз има фирма и не наемам черни...а пък сега въобще нямат шанс да бъдат наети....

120

КокаКоле

преди 3 години

Дядо Коледа е измислица на Кока Кола. Кока Кола са расисти. Дядо Коледа също е расист.

119

-|-

преди 3 години

Някои хора прекаляват в стремежа си да се покажат защтници на социланите права.Преди три дни гледах клип на човек, който коментира шах партии - от 3 години го прави, но чак тия дни Google му 'размахали пръст', понеже поредният видео клип нарушавал правилника за полит. коректност. Човекът се чудеше дали не е казал, че "белите са в по-добра позиция" коментирайки някоя ситиация на дъската.От друга страна - всички столове на работа са черни. Сега да не ни обявят расисти, че седим на тях.

118

Черньо Белчев

преди 3 години

Даа, трябва да се направи равносметка и разбор:- човек вече не може да бъде "по-черен от дявола" - да помислим за друг цвят;- американците да престанат да ядат "турци" (turkies), демек пуйки за деня на благодарността. А ние да престанем да им завиждаме за това!- да престанем с гаврата с македонците с рекламите за "македонската" наденица - Шекспир отдавна е в немилост в Израел. Там сигурно са забранили Шехерезада.Е няма угодия - няма да се извинявам че съм бял. BG lifes matter!

117

Майна

преди 3 години

Когато новото нормално е НЕ-нормално идва време за старите традиции!!!Катран и въже!Бял,хетеро,месояден,расист,горд южняк!

116

Анонимен

преди 3 години

БРАВО на автора! Много добро попадение, а сърказмът е напълно на място!

115

Надявям се

преди 3 години

Надявам се руснаците да не почернят техните Дядо Мраз и Снежанка. Надявям се и да не започнат да боядисват снега в черен цвят.

114

Коментар

преди 3 години

Това започва да заприличва на цирк вече!Май мурикано подобните не правят разлика между свобода и свободия!Народите трябва да се третират, като спазващи законите и такива които ги нарушават, без значение цвят на кожата, раса, религия и т.н!Разбира се и властите не трябва да превишават правата си след като вече са заловили съответния заподозрян.Факт е обаче, че тъмнокожите по света, преобладават процентно в извършените престъпления!Факт е и, че в България един етнос паразитее над работещите!

113

Доктор

преди 3 години

Време е да сложим преграда на Слънцето! Време е да потъне всичко в черен мрак , за да не дразним чернокожите! Тогава всички ще сме черни и няма да има протестиращи ! А САЩ скоро няма да са държава и доста белокожи ще се преселят по нашите земи. Тогава ще ревем , че няма място за нас,незабягналите извън България.

112

Анонимен

преди 3 години

...премахване на "бели" дрехи и автомобили, пребоядисване на сгради, Луната също. Понятия като "бяла техника". Не е зле и да се помисли за пребоядисване на снега.

111

Щерю

преди 3 години

Русист е дядо Колю да...

110

Мечо Кух

преди 3 години

И кво са, избелването на аноци отпада ли като услуга?

109

Анонимен

преди 3 години

Някои видове черен шоколад са по-скъпи от белия шоколад - това расизъм ли е?Казват, че черният хляб е по-полезен, това *** пропаганда ли е!?!