12

Анонимен

преди 3 години

същото е на Вромос до Черноморец, пълно е с палатки и каравани а наоколо хвърчи тоалетна хартия и мирише на гоона. Есента поне няколко месеца не се минава от там от миризма

11

истината

преди 3 години

Българите, в голямата си част, не обичат да почиват в хотели! Не обичат да се затворят в скъпа хотелска кутийка!!! Българина обича свобода, веранда, тиферич, скара, приятели, компания.....! Какво за Бога да прави в хотел? И да яде задължително в заведение или още по-лошо - ол инклузив??!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Глад мори банкянския тупань и е впрегнал де що има кияк на държавна хранилка да глобява. Поздрави от китна и чиста Гърция, ей тук диво се мъча на едни каманаци, много е гадно. И храната прясна и вкусна, направо ужас.

9

Анонимен

преди 3 години

тия, които искат натурално море дали питат останалите дали искат "нарутално" наторени площи около пясъка? Къде ползват тоалетна? Къде си хвърлят отпадъците?. Айде нека не се правят на първобитни хора, такъв натурален туризъм вече никъде не е разрешен и то с основание

8

Факт

преди 3 години

Там има свлачище - те го подпират с караваните да не падне.

7

?

преди 3 години

"Почиващите обаче не се притесняват от санкции. Убедени са, че държавата не може да налага глоби....." Какво не можела държавата? Тя държавата ако поиска ще им вземе и жилищата докато Гааньос разбере, че правилата са за да се спазват.

6

Анонимен

преди 3 години

До Хипар 1 Даже и в тоалетната са БЕЗ маски, маскарите му с маскари.

5

Qwerty

преди 3 години

Едните леят бетон, другите пък искат за 2лв цяло лято да са на море и да се облекчават в храстите.

4

Анонимен

преди 3 години

Накрая ще глобяват за това, че стъпваме по земята, понеже ще е нечия "частна собственост". Какво гласи чл.18 от Конституцията на Република България?

3

Анонимен

преди 3 години

На кара дере плажа е доста чист и хората си го поддържат. Едно от последните хипарски места, в Бълария и в Европа.

2

Анонимен

преди 3 години

бетонираха всичко, после се чудят защо не ходим, не остана почти нищо по плажовете ни, хубаво, а каквото има, искат да го развалят.

1

Хипар

преди 3 години

... Що , бе ?!?! ... Да НЕ са БЕЗ МАСКИ на плажа , и във водата ?!?! ...