135

БАЧКАТОР

преди 3 години

Добре де за 4 месеца имаме 3 -4000 болни от ковид 19. Средно по 1000 души месечно. Мисля че не е толкова невероятна и страшна епидемия. Освен ако нямаш рак и/или други десетина заболявания с които тъй или иначе си си пътник.

134

Анонимен

преди 3 години

Ама то в дискотеки и стадионите да много млади хора ...а тия болни са възрастни ,каква е връзката???,по добре вижте махалите че те често си мият ръцете

133

олеле

преди 3 години

Правителството сваля мерките - сега пък народа им виновен?!

132

Анонимен

преди 3 години

Пир по време на чумата са тия дискотеки и стадиони.Но не трябва да се забранява посещението в тях.Просто да се засили контрола.Какво пречи да се спре мачът за 5-6 минути и да се връчат фишовете за глоби на организаторите и на ръководството на фен клуба.В дискотеката е същото. Глоби трябва да се налагат, за да има средства за тестовете. Данъчни проверки трябва да има и то често.Да проверяват и тия с 60/40.И животът да си тече.

131

до 143

преди 3 години

,,какъв експерт е Кунчев,,Ами епидемиолог е.Главен епидемиолог.,,Епидемиологията[1], срещано и като епидемология[2][3], е наука, самостоятелен клон на медицинската наука. Изучава причините за възникването и разпространението на болестите в човешките общества и прилага получените знания за ограничаване и ликвидиране на тези болести, тоест в областта на публичното здраве.,,(уикицитат)Т.е. напълно компетентен е да се изказва. При това е доста по-добър от чуждите. Факт.

130

До 147

преди 3 години

Една ампула против тетанус е 2 лв.Трамвая на главата е спешно състояние.Допустимо е да са Ви обслужили безплатно и веднага.Останалото също е вярно.Там достъпът до специалист като кардиолог не е лесен. По принцип се чака с месеци.И в Англия се чака толкова за кардиолог. Ако не си Борис Джонсън, естествено.

129

Анонимен

преди 3 години

,,Боко плондера,,Като че ли Корни е Мис Свят.

128

65

преди 3 години

Масово не се спазват мерките предимно от млади хора,семейства с малки деца тръгнаха на път.Я вижте колко заминават за Гърция,по късно и за Турция.Няват страх и отговорност. Стадионите са ви виновни.

127

Демек

преди 3 години

Работата е мижи да те лажем

126

българин

преди 3 години

До: номер 146 (Марин)Марине, Марине, какво искаше да кажеш, че не разбрах???Прочие, бил съм във Швеция. Макар че бях отдавна, през 1990 г., тогава Саддам Хюсеин нападна Кувейт, помня че бях там по това време. Но бях!И тогава ме ваксинираха против тетанус! Съвсем, ама напълно, изцяло, абсолютно безплатно, Марине!И не съм чакал един час! Закараха ме с кола, понеже докато цепех дърва за печката в кухнята (бях в едно шведско село) едно дърво ме удари по главата.Еми, ваксинираха ме на момента!

125

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен А като бързаше ,да събира тен в Гърция ,тогава всичко беше нормално ,нали ? Де гиди ,лицемери !!!

124

Защо ли?

преди 3 години

Нещо не е наред.Какъв експерт е Кунчев?Той не е вирусолог,така,че думите му нямат тежест.Има много заблудени хора,които вярват на всичко,което им поднасят медиите.За съжаление те са мнозинството.

123

Дансе смирим

преди 3 години

и с наведени глави да приемем всичко,което ни наложат нашите управници.Те ни мислят доброто и се грижат за нас.Да следим всички новини и да откликваме незабавно на всяка промяна отговорно.

122

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 136Ами спечелил съм ги по някакъв начин, плюс това не е трудно да си промениш IP-то и да ги дразниш.Зависи как пишеш, тоест как се държиш, триеха ме и мен често, но се отказаха :)

121

Анонимен

преди 3 години

Една доста голяма разлика е, че в Швеция общественото здравеопазване е на топ ниво, докато у на отдавна е в колапс и без да има Ковид -19

120

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "При Тодор Живков... такава гавра с населението нямаше да смеят да направят."

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130Трият, когато си агресивен към тях, но не си мисли че са герберасти...Има тук таме някой заблуден, но къде ги няма човек.Понякога им се чудя как киснат постоянно в сайта им, но това им е работата, тоест нищо не правят и се мислят за голямата работа.Все пак има подобрение, излизат повече статии от обикновено :)

118

Анонимен

преди 3 години

"Кунчев с лично мнение" Сори но лично мнение могат да имат само личностите. Хора, които балтаят по студията все нови и нови неща с едничката цел да отнемат права не са личности, нищо не са, камоли личности.

117

Сата Н

преди 3 години

Важното е, че нашия герой е е бал техните ботове с 200. И сега героично ше отгладуваме това якое бани...

116

Сата НАТ

преди 3 години

Тези *** от НОЩ трябва да бъдат екзекутирани. След справедлив процес, разбира се! ........., А законът, който дава ексклузивни привилегии на докторите пред обикновените гражданя - суспендиран и след справедливо гласуване - отменен.