175

Анонимен

преди 3 години

Щом сега лятото е така, дойде ли зимата тежко ни горко.

174

22

преди 3 години

Абе ненормални ли са тия хора--- затваряйте дискотеките, барове, стадиони, детски градини. Кафенетата на 50 % само вън. Лятото грип Б с такива размери няма за тези които твърдят, че е нормален грип. Докато можем нека овладеем и свалим бройките на заразените. Какви са тия работи родители с ковид да си пускат децата на градина- това си е тероризъм в ситуацията.

173

Вуйчо Ви

преди 3 години

Значи заразените са по заводите, а не по баровете и стадионите. И за 30-40 заразени разлика, сър Кунчев иска да лиши народа от елементарни забавления!!

172

Анонимен

преди 3 години

Кунчев, какъв здравен инспектор си ти бе,!Докога ще им давате думата на тези *** бе?

171

Бойко

преди 3 години

Тия от НОЩ си напълниха джобоветеа вие стойте като кучета заключении сега вече безработнищото сте прости кат мен

170

Татул

преди 3 години

До 181Можеше поне шрифта да намалиш. Всъщност, като гледам как се развива ситуацията може и да излезе прав генерала. След един месец ще видим дали е. Обаче от цялата работа се разбра едно нещо. Бай *** не може без кръчми и без футбол. Като гледам как всичко живо се юрнало на там, като невидели. Всичко мога да разбера, съпротивата срещу някои правила,нетърпението, отегчението, но поне чувство за самосъхраненние нямат ли тези хора. Едно е ок. Поне ще се намали популацията на Ол;иг;офре;ните.

169

Анонимен

преди 3 години

До Ужс! Да то само *** като теб имат за таргет в живота бар , стадион и ресторант - егати тапнарите що за това живееш - вземи и се гръмни

168

Анонимен

преди 3 години

Кунчев искаме незабавното затваряне на дискотеките и упражни влияние над оня серсемин дето говори като хванат от гората!

167

Ужс!

преди 3 години

Тука пишат пълни задръстеняци, които даже се хвалят, че от 10 г не били ходили на бар, на мач, на дискотека, на кино, на театър...Че вие защо живеете бе, хора!Поне не се хвалете с тоя жалък начин на живот!

166

Анонимен

преди 3 години

Вирусът не е болка за умиране, обаче ни писна от вас, НОЩни кърлежи!

165

Анонимен

преди 3 години

Учете се от Швеция! Там няма карантини, глоби и маски. Няма и корупция.

164

Оти бря

преди 3 години

КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА ДА ЗАТВОРИТЕ ДИСКОТЕКИТЕ ЗАВИНАГИ???

163

Златно правило

преди 3 години

ОТ ЧАЛГАР И СПОРТИСТ ДАЛЕЧЕ!!

162

e

преди 3 години

ОНЗИ ГЛАВНИЯ ГИ РЕДУВА ПО МЕСЕЦИП2 МЕСЕЦА БЕШЕ ОНЗИ ГОЛОГЛАВИЯ МУТЕЧИЙСКИ,ПОСЛЕ ОНЗИ ДРУГИЯ Д...ТАКК КАТАРДЖИЙСКИ,СЕГА ТОЗИ Г..ДЕН МУНЧЕВ.....РЕДУВАТ СЕ НЕДОСТОЙНИТЕ ТРИМА.....НА ТЕЗИ ГОДИНИ СТАНАХА ЗА НЯКОЙ СРЕБЪРНИК ЗА СРАМ И СМЯХ З...БЕНЯЦИТЕ ЛЪЖЦИ.....ТО НЕ БЯХА ТРУПОВЕ,ТО НЕ БЯХА,КАМИОНИ НА ПЛОЩАДКИ,ТО НЕ БЕШЕ ЯКО МРЕНЕ.....НЕКА ГОСПОД ГИ НАКАЖЕ ТЕЗИ ТРИМАТА,ЧЕ НИ ОСТАВИХА БЕЗ ПОМИНЪК И СПРЯХА ПРЕПИТАНИЕТО НИ

161

ами да

преди 3 години

До ОБЕКТИВЕНМерките се облекчиха,защото хората се скъсаха да протестират: най-напред против маските, после искаха разходки, танци дискотеки, абитуриентски балове, бяха против генерала, заплашваха го.Хайде сега да видим, ето ни свободия, ето ни недисциплинираност.Чашата ще си я изпием, защото ние така си го пожелахме. Критикувахме , заяждахме се с Щаба, журналистите злобееха и се наслаждаваха на тъпите си въпроси.

160

Poeblo

преди 3 години

Вие сте тапаци, хората *** кат мухи те отварят дискотеки и заведение що за глупост!!!!!!

159

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Една доста голяма разлика е, че в Швеция общественото здравеопазване е на топ ниво"Така е щото не се задръства от ненужни случаи! Хора над 80 безусловно и над 60 селективно там в интензисно отделение не се вкарват!

158

ОБЕКТИВЕН

преди 3 години

Кунчев НЕ решава нищо. Решава какво ще се отвори и затвори единствено Борисов. Ако се оплескат нещата, тогава Кунчв и сие ще са виновни.Ако си спомняте, ББ беше казал, че минат ли 100 заразени,връща мерките.Минаха над 100 - той рече, че няма да връща мерките.Затова тук ще си изпием чашата до дъно, защото в България никога нещата не са такива каквито трябва да бъдат.

157

Анонимен

преди 3 години

Сложете пак КПП-та на градовете, затворете пак цялата държава и после да не ревете че хората ще ви запалят ....

156

атв

преди 3 години

До Анонимен 163"Добре. Изкарвам една проста сметка. За 4 месеца "епидемия", главно без маска ми няма абсолютно нищо. Правени са ми тестове, всичките отрицателни. Не съм спрял да излизам, включително и сега. Дискотека, бар, ресторант, работа, приятели. НИЩО ми няма. Носете си пласебо щитовете. Те ви помагат."Това е все една да казваш, че няма нужда да спираш на СТОП, защото вече си минал няколко пъти така и никой не те е блъснал.