310

Анонимен

преди 3 години

малко ми сеструва странно следното съотношение. Преди месец и половина когато беше първия пик имаш около 200 човека настанеи в болниците и сътветно около 35 човека в интензивно отделение. Сега има около 400 човека в болници и 20 човека в интензивно отделение. При два пъти повече болни имаме два пъти по малко в интензивно...явно в болницата премат доста лесно...защо ли?!

309

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата овца е тази, която мисли, че е по-специална от другите овце.

308

Анонимен

преди 3 години

Не призоввам да се ходи без маска, а всеки сам да вземе решение, в зависимост от това какво има между ушите си. Повтрям: Не съм болна, за това не нося. Когато бях болна, носех. По собствено желание. Не съм овца и не искам да бъда част от стадото.

307

Анонимен

преди 3 години

Южна Корея... Първи след Китай имаха 5000 заразени, когато нито една държава на планетата нямаше и 100. Всички там носят маски. Никой не мрънка, не хленчи и не хитрее. В момента имат 12 000 общо. Не си права, и ако не го разбираш, не си интелигентна.

306

Анонимен

преди 3 години

Съгласна съм за разговорите. И съм сигурна, че знаеш, че съм права. Аз приключвам.

305

Анонимен

преди 3 години

Жена... Никога не може да разбере логика, и никога не може да признае, когато не е права. Разговорите са безполезни.

304

Анонимен

преди 3 години

Плюенето е просташко по принцип. Но ако си здрав, предпочитам да разговряме без маски.

303

Анонимен

преди 3 години

Дай да ти обясня като на бавно-развиваща . Ако дойда при теб и ти кажа, "сега ще ти се изплюя в лицето" и ти дам избор - да съм БЕЗ маска, или да си сложа една сополива, черна маска, която ми е в джоба - какво ще избереш? Толкова е лесно да се разбере как и защо работят маските, просто е невероятно как имате проблем с толкова основни концепции.

302

Анонимен

преди 3 години

Не съм сляпа. Виждам черни маски (някога са били бели) по носовете на хората. А те ги носят , за да не бъдат глобени с 300лв., а не за да пазят хората около себе си.

301

99

преди 3 години

забърсани и затрити по.ста.............

300

Анонимен

преди 3 години

Не повтаряй, твоите сополиви фантазии не са нито пример, нито факт. Нямат връзка с нищо. По какъв начин разбра колко пъти на ден си вадят маските и колко сополи има в тях? Сополите са в твоята глава, нали? Понеже едва ли си ходила след някого да му броиш слаганията, и да му надничаш в маската за анализ на телесните течности вътре?

299

Анонимен

преди 3 години

Ще повторя: Каква е ползата от гнусни мокри сополиви маски, вадени от задния джоб по десет пъти на ден? Това ли е пример за хигиена?

298

Анонимен

преди 3 години

336, за какво я носиш тая маска? Изглеждате ми като *** с маските под носа. Просто я махни. Като ще си Г.Ъ.З., бъди 100%, не 75%. Жалки хора. Ще се удуши, миличкия. Като си на командно дишане и после цял живот с половин капацитет на белите дробове, сигурно няма да се удушиш?

297

Анонимен

преди 3 години

В транспорта, в магазините - едва половината хора са с маски. И от тези 50%, половината за си свалили маските под нослетата. Понеже през носа нямат циркулация на въздух, предполагам. ***, недисциплиниран народ. След месец, като станем Италиански стил - всички ще се сетят да се пазят. Трагично. Глупав човек не се учи от чужд пример, трябва сам да се опари, чак тогава ще разбере.

296

Анонимен

преди 3 години

По-малко от 2000 активни случая, повече от 400 от тях - в болница. От цял свят има информация, че много от преболедувалите имат дълготрайни увреждания на белите дробове. Преди няколко дни четох информация в медицински сайтове, за преболедували, които след около месец развиват диабет - поради увреждания от вируса. Просто си слагайте скапаните маски, лигльовци. Нищо толкова трудно, неудобно и непоносимо няма.

295

Анонимен

преди 3 години

До 297 :Не съм се спряла. И след малко пак излизам на пазар, на кафе и на разходка. За това и не съм дебела. Но ще бъда без маска. Който се страхува от мен да си сложи скафандър, да стои надалеч от мен, да ме гледа с възмущение!

294

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГледам...Ама май са други "виновниците".

293

sos

преди 3 години

В ход е план!

292

Анонимен

преди 3 години

Венци Чикагото още преди месец каза, че това ще се случи....

291

Анонимен

преди 3 години

Задължително трябва да се върнат ограничения като март и април. Ако трябва за година. 5 поредни дена над 100 нови болни. Да се затворят магазини, всички пазари, заведения, ресторанти, хотели, молове. Само хранителни магазини и аптеки да останат да работят. Ако трябва за поне една година.