19

Анонимен

преди 3 години

Избързаха с махането на мерките и сега, ще провалят цялото лято в Европа. Ама вина си имат и хората... Всеки се прави на умен... И демонстрира, как не го вълнува. Ами сметката идва.

18

Ха

преди 3 години

А сръбските клоуни обвиняваха Григор!Време е пак да изкарат транспарантите:Хвала брате Си

17

Торбалан

преди 3 години

Деца, лягайте да спите и не се събирайте заедно да си играете, че като се изпозаразите и разболейте шъ дойда да ви зема с чувала!!!

16

до 23

преди 3 години

В крайна смвтка Мангъров ще се окаже прав.Или следващата петилетка ще я изкараме в самоизолация, карантина, маски, ръкавици и безработица и ГЛАД???

15

Анонимен

преди 3 години

До до 13 от славянин"'Умнико'' гражданин, тоя епидемичен взрив с ''чувалите и камионите с труповe'' докога ще го чакаме!?"Koгато и дочакаме "Вирусът си отива" този месец, Мангъровистчо.

14

Анонимен

преди 3 години

Поредната платена фалшива новина от жълт сайт.

13

До: Тъпи Селяндури

преди 3 години

Така е Майтапчийски, не излизай навън, че е страшно. Най-сигурното място е WC, дано не ти свършат ролки с моя лик или с този на БорисOFF!

12

Анонимен

преди 3 години

Еми хващай самолета и отивай да разгледаш Рио или Индия - сега на ниски цени.Може да добавиш Мексико, Перу и Чили.Околосветско пътешествие за без пари.

11

До тъпака славянин

преди 3 години

Абсолютно съм сигурен и съм сигурен, че ти имаш трудности даже с таблицата за умножение. Ако през последните 4 месеца в България е имало по-малко заразени, то не значи, че ситуацията няма да се промени.Причините за малкото жертви у нас е, че гъстотата в населените места е ниска.В провинцията има входове на блокове, където половината от апартаментите не светят.Реално в България живеят не повече от 6 милиона.Всеки момент може да избухне пандемия от ромските махали и след това ще имаш и познат

10

Тъпи Селяндури

преди 3 години

Тук пишат абсолютно необразовани хора. Необходимо е да ги засекат по ИП адрес и да не им се налагат никакви глоби. Просто да им се отнеме дипломата за средно образование и да бачкат като общаци по строежите докато вземат изпитите по биология и химия.Аз лично имам приятел лекар, който изкара двойна пневмония от КОВИД. Пуснете в Гугъл да видите колко лекари са умрели по света от "конспирацията" и след това пишете глупостите си.

9

Анонимен

преди 3 години

В момента кой води.

8

Анонимен

преди 3 години

Тия са бъкани с COVID, но Гришо го отнесе.

7

българин

преди 3 години

До: славянин (номер 5)Напълно си прав. Абсолютно вярна констатация!Обаче оня, мустакатия доктор ще ти обясни, че това "доказвало" че Мангъров не бил прав.Въпреки че виждам че доказва точно обратното, тоест, на бялото му викат "черно".Аз помня, а мисля че всички, които нямат деменция също помнят, че по време на грипните епидемии като обявят грипна ваканция за учениците, половината деца бяха болни с температура. А сега да сте видяли болни деца?Значи, само възрастните са уязвими.

6

българин

преди 3 години

Да, но с уточнението, че в Сърбия положителните проби са от общо направени 5933 проби за денонощие.Важно е да се уточни!Според мен, ситуацията там е сходна с тази в България.

5

Анонимен

преди 3 години

Дисциплината е за овцете

4

НРБ

преди 3 години

Добре, че отиде Гришо да им "занесе" вируса, а те си се събират по кафета, спортни мероприятия,ресторанти, дискотеки и....ето го резултата !!! Жалко, че и тук става същото и ето, че 4 дни поред имаме 130, 128, 166 и днес 105 новозаразени !!! Пълно безумие от липса на дисциплина м/у хората !!

3

Мдам...

преди 3 години

Вчера NYT обвини Вучич във военни престъпления и веднага - хоп и бум на короната в Сръбско. Сега всички говорят за заразата, а не за Вучич.

2

Аз

преди 3 години

Епа след две седмици и ние сме там

1

MaйMyната

преди 3 години

Това е белега на звяра, няма да пропусне никой. Който не приеме печата, заминава при Св. Петър ха ха ха