150

Анонимен

преди 3 години

Като е недостатъчен персонала в Пирогов и вирусът е довел до пандемия,защо частните болници в София се ослушват?Каква е тази здравна политика, при която болниците уж са равнопоставени, пък държавните и общинските в момента ,,опират пешкира,,, пък и хората им виновни,че се усмихвали, не им се носели маски в магазина.

149

Анонимен

преди 3 години

*** не могат да се стресират.Няма стрес, но когато истината излезе наяве, рано или късно наказанието за тормоза над света ще го отнесат до девето коляно тези които предизвикаха пандемията!!!!!

148

До 122

преди 3 години

Ами родилките с КОВИД19 да се лекуват ли в пулмология ( днештото Ковид отделение)?Винаги е имало и ще има изолатори в АГ болниците.

147

istinata

преди 3 години

Are ,baze ,zagubi veren fen na tvoiata pertia. za6to li, emi mn, prosto, mi niama da goviria za poltika i t.n ..i t.n. , s dve dumi . , za6to poslu6a ROMA Mangarov. , e Tova ne moga da to prostia, dnes ima6e aabiturenti na moita uliza, kadeto giveia, ,,,emi samo Romi biaxa , izviniavam se , no tovaa 6te ti ostane elektorata,zaradi tex stradame vsi4ki ,,,,

146

Анонимен

преди 3 години

***, пак в стрес. Сестра от Пирогов ги уплаши и почнаха отново да се вълнуват.Няма вирус, а? Ха-ха! Като станете част от статистиката... ще запеете друга песен.

145

Север

преди 3 години

Искам да дам съвет на тези дето мислят тези сценки като тази тук. Моля, наемете си по-умни хора за пропагандата. Тази измислица с въпросната сестра е смехотворна. Няма как човек, който работи в Пирогов и е видял какво ли не, да разказва такива глупости и то искренно;). П.с. Ако нямате хора, обадете се да ви намеря.

144

Анонимен

преди 3 години

Забавно е как ако излезе компромат в жълт сайт, колкото и да е съмнителен, примерно за политик - "ИСТИНАТА!"Примерно пари в шкафче, примерно пищови, примерно за Бойко...

143

Анонимен

преди 3 години

Защо като се знае от къде е коронавируса хората се държат в невидение.Ние обикновения човек какво сме!!!Опитни о вце и зайчета.Блокиран е целия човешки свят явно от шепа из мекяри!!!!

142

Анонимен

преди 3 години

Сигурно е тежко ,шапка им свалям на в Пирогов има 1 интубиран тия DW много почнаха да се повтарят еднакви са им статиите а Днес.бг си преписва е така.

141

Патриот

преди 3 години

Никой вече не вярва в съществуването на такъв вирус, така че спрете.

140

поет

преди 3 години

каква трогателна, разтърсваща история. Представям си диалога по Тодор Колев: "Мамо, защо не се усмихваш? А ти, чичо, защо кашляш?"

139

Ръкопляскане

преди 3 години

Интервюта, тинтири-минтири, ред сълзе, ред сополи, ама самолетите с чужди туристи пристигат, нали?Кое е вярното: грижата за здравето или туризЪма?Да се смееш ли, да плачеш ли?....Такива интервюта вървяха през март-април, вече не хващат декиш.Айде сега - изтрийте ми коментара.

138

Патриот

преди 3 години

поредната мозъчна обработка на съзнанието , с любезното съдействие на дежунрните ни мейнстрийм пропагандни медии!На този етап мисля ,че спокойно вече всеки нормален човек да не приема нищо то това на сериозно!

137

Анонимен

преди 3 години

Вирус има, както има и много други вируси. Всяка година. И ще е така, докато съществува Земята.За жалост, има хора със слаби нерви, които явно го откриват чак сега.

136

Анонимен

преди 3 години

Явно че от тайните служби- ФБР,КГБ,ДС, и т.н. *** за зеле не става, щом не знаят кои пуснаха коронавируса?!

135

Бау

преди 3 години

Забавно е как ако излезе компромат в жълт сайт, колкото и да е съмнителен, примерно за политик - "ИСТИНАТА!", вируса потвърден от стотици хиляди медици и лаборанти - ЛЪЖА Е! ... Знам, че не ви се иска да има вирус и всички да са се наговорили да ви съсипят, но .. се случи за жалост ..

134

Анонимен

преди 3 години

До Хахане бе.Събуди ми любопитството.Искам да ти видя мнението по статията.кажи го най-сетне.С интерес ще го прочета.

133

Хаха

преди 3 години

До ХахаАма кажи си мнението по статията най-сетне де.Точно това се опитвам да направя, но явно все обиждам някого. Надява се теб не съм засегнал! А може би съм, щом вървиш след мен и все това повтаряш!

132

Анонимен

преди 3 години

Дядо ти разните ковид-паникьори би ги подкарал с кюскията накъм нивата, да копат, вместо да се вайкат.

131

Василев

преди 3 години

Доцент Мангъров не е зле психически, а е задръстен провинциален селянин!!!Което казва е истина, но няма смелост да каже, че ако не е коронавируса китайския дракон буквално ще ви пийне мозъците, или може би не му се удава да види невидимото!Невидимото може да се види с Третото Всевиждащо Око!И всичко се прави за вашата безопасност не от здравословен характер, а да не станите жертви на Китайския Древен Могъщ Дракон!Това ще го разберете, след години, ако имате нещо горе!Агент Лео Франкити!ЦРУ!