170

saiman

преди 3 години

Гледам... Чета... И не искам да повярвам, че повечето коментари са написани от хора... "уж" Човеци... *** народ... Както беше казал някой... Такъв е материала!

169

Анонимен

преди 3 години

"Всеки път имам чувството, че сме в някакъв филм" Чувството е взаимно...госпожо Русенова...

168

Сата НАТО

преди 3 години

В Пирогов са умрели към 40-50 човека за 4 месеца и на тази дежурствата са съвпаднали баш с тия случаи. Иначе тя други болни и умрели никога не е виждала! Затова си носете маски и благоговейте пред режима на банкянския ***.

167

Сата НАТО

преди 3 години

Борисов комсомолския секретар и е бачс 200 каза, че само страхливите балъци носят маски.

166

Анонимен

преди 3 години

Обръщам се към истинските българи(или ако щете белите българи), другите , с български паспорти няма и да ме слушат.Вирусът е много различен от другите. Поразява някои, пощадява много други. Големият проблем е, че е много лесно и бързо предаваем. Страшното е ако порази дихателната система. Като астматик мога да ви уверя, страшно е!Изпитваш неописуема паника, като че умираш, както и много умряха.Искате ли да го изпитате? Сериозно?

165

Анонимен

преди 3 години

По последни данни има 4408 заразени досега в България,от тях между 20-25% се нуждаят от болнично лечение, или между 881-1100 лица са били в болница досега! Колко от всички тях са били в Пирогов,колко от тях са били интубирани???

164

Сата НАТО

преди 3 години

Вкарайте я в психиатрията тази.Макар че целият материал е една пропагандна тьпо тия.

163

Анонимен

преди 3 години

До от ПироговНяма как да познаваш такава колежка, защото Пирогов не е в структурата на ВиК.

162

Анонимен

преди 3 години

До от ПироговИзобщо знаеш ли къде се намира Пирогов?

161

Анонимен

преди 3 години

еднокнижния няма кохонес. *** се от страх пред натиска на кръчмари и чалгар, и клекна. Защото скоро ще има избори и го е страх да не загуби популярност А тъпите лакоми *** ще гледат туризъм през крив макарон

160

Хаха

преди 3 години

Електронен калкулатор, ти победи, предавам се! :)

159

Анонимен

преди 3 години

БОЖЕ прости ни!НИЕ СЕ ПАЗИМ САМО ОТ НЕЩО КОЕТО Е ПО-ГОЛЯМО ОТ СЛОН! ЩОМ МАСОВО ПРИМИНАВАМЕ НА СПУСНАТА БАРИЕРА, НА ЧЕРВЕН СВЕТОФАР ЗАЩО ДА СЕ ПАЗИМ ОТ ВИРУС И ТО ТАКЪВ КОЙТО ВСЕ ОЩЕ ЗАТРУДНЯВА УЧЕНИТЕ ОТ ЦЯЛ СВЯТ.

158

Анонимен

преди 3 години

Мангъра каза да не се страхувате и да си живеете живота. Аптекарите вече губят от този страх и липса на вируси. Надеждата им е в 70-те процента, които ще им станат вечни клиенти.

157

Анонимен

преди 3 години

Няма умрели от корона вирус, умира се от други болести, от този вирус смъртността е много ниска, даже една настинка е по-опасна от него.

156

от Пирогов

преди 3 години

Такава колежка не познавам. Дали сълзливата статия не е малко съчинена от журналята на Дойче Веле? А Днес.БГ се чудя защо ги препечатва.

155

Анонимен

преди 3 години

Ами не се усмихва мама ,защото и е писнало от татари,бразилци и *** ,и неистово желае да емигрира в чужбина за добра заплата , а не за жълти стотинки в гербистан....

154

Който не вярва

преди 3 години

Да не заема мястото в болницата на тези, които са станали жертви на тяхното малoyмue.

153

Анонимен

преди 3 години

Пет пари не давам за този смешен вирус, не съм очаквал , че хората са толкова страхливи и податливи на манипулации

152

Златена

преди 3 години

Нека всеки дебилен българин и неуките много отворени лешояди роми всички те в България които вярват че короновируса е измислица да отидат санитари в всичките болници на цяла България за да се заразят с тази болест да не могат въобще да дишат да са на апаратна вентилация в болницата дано тогава да им дойде акъла в празните им дебелокожи инатливи недесцеплинирани безотговорни безсъвестни безмозъщни безчовечни дебилни кухи глави

151

Патриот

преди 3 години

Няма такова нещо. Гриповете траят не повече от 1 месец и си заминават. Стига сте плашили хората.