190

до 196

преди 3 години

Част от оцелелите са оцелели благодарение на нечовешките усилия на лекарите и сестрите които са ги лекували.Ти това никак не го вдяваш! Седни помисли какви усилия влагат тези хора за да спасят някого.Помисли преди да напишеш нещо!

189

Даа,

преди 3 години

99% от коментиращите са прости и невежи. Жалкото е, че преобладава и чисто животинска злоба..... Но нищо, Мангъров каза, че ще им мине.....

188

Анонимен

преди 3 години

При 95% оздравяващи да се концентрираш и психираш от 5-те% починали със емнайсе придружаващи заболявания, иначе казано - куртулисали се, значи нещо в главицата даа на късо. Също ина тези, които искрено се филмират от подобна идьотска пропаганда. Добре, че такива са малко, а болшинството са троловете на властта, които нагнетяват страх у хората.

187

Сата НАТО

преди 3 години

"Винаги съм обичала професията си и ако някой някога ми беше казал, че сутрин няма да искам да отида на работа, щях да му се изсмея-------Интересно какво толкова е обичала на професията сменяч на п*длоги и уринатори и бърсач на кръв и всякакви телесни течности.И какво толкова се е променило в тая професия след коронавируса?Болните вече не се напика ват или не им прави клизми, може би?

186

OMG_Lucker

преди 3 години

Само ме интересува от Дойче веле дали промениха "изповедта" на жената така, че да стане трогателна или й я дадоха предварително, че да си я прочете?

185

Анонимен

преди 3 години

Не се смейте, защото не е за смях! Да, вярно, джурналята понякога пресоляват манджата, но със сигурност не става дума за обикновенно грипче, което всеки от нас е карал поне по няколко пъти в живота си. Така, че леко с хумора! Колкото до лекарите и сестрите в Пирогов, то работата им е тежка по принцип и заслужават уважение. Това не ви е личния, който е повече администратор отколкото лекар.

184

Народ

преди 3 години

Не народ , а *** е казал поета. Само това мога да кажа като гледам каква уродщина се е събрала тука и коментира простащината си

183

Анонимен

преди 3 години

Наистина е невероятно, какво направиха медиите с кашкавалените ви мозъчета мили хора!!! Какво сложиха в изпразнените ви глави не е ясно, но то се пълни от телевизията и ей такива подобни кахърни статии... Горките мед. сестри! Горките им деца!! Излизайте да ръкопляскате по балконите! Не си забравяйте маските!! И слушайте и правете каквото ви се нарежда! ТЕ мислят за вашето добро!!! Винаги са ги правели!!! Хахахаха... Нещастни, Хипнотизирани хора!!!

182

Анонимен

преди 3 години

Ако наистина искате да видите ужас, идете в онкологията, не занимавайте хората с елементарна пропаганда.

181

Анонимен

преди 3 години

Сата НАТО!Сега си пийваш сладко, вдишваш си от цигарата дълбоко, мислиш си че винаги ще е така. Аз бях млад, сега съм стар. Ти си млад, МОЖЕБИ ще бъдеш стар, ако даде Бог, можеби ще умреш млад и никога няма да ме разбереш? Можеби?

180

Анонимен

преди 3 години

САТА НАТО !!!Мисля че имаш проблем! С пиенето ли или с раждането? Да изпиташ недостиг на въздух,Божичко! Дано ти се случи та да разбереш!

179

Анонимен

преди 3 години

Докторите трябва да се срамуват, че служат като смокинов лист за проста щината на един кло ун от село Банки.

178

Сата НАТО

преди 3 години

Ами въпросът ти беше:"Искате ли да ГО изпитате", каквото и си имал предвид, искам да ГО изпитам. М?

177

Анонимен

преди 3 години

Когато четете за 13-15 или 16 болни на командно дишане, нали не си представяте една стая в Пирогов , с 18 берящи душа коронавирусни нещастници? 18, това са тежко болните за ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. В Пирогов я има 5-6, я не.

176

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОНе си много ясен! Искаш да изпиташ какво? Астмата? Паниката поради липса на въздух? Или какво? Подозирам че дори не знаеш какво е астма.

175

Анонимен

преди 3 години

"Винаги съм обичала професията си и ако някой някога ми беше казал, че сутрин няма да искам да отида на работа, щях да му се изсмея-------Интересно какво толкова е обичала на професията сменяч на *** и уринатори и бърсач на кръв и всякакви телесни течности. И какво толкова се е променило в тая професия след коронавируса? Болните вече не се напика ват или не им прави клизми, може би?

174

Анонимен

преди 3 години

Ако имате отраснало дете, ако не, помолете приятел да ви седне на гърдите и опитайте да дишате! Искате ли да го изпитате без помощта на други?

173

Сата НАТО

преди 3 години

Страшното е ако порази дихателната система. Като астматик мога да ви уверя, страшно е!Изпитваш неописуема паника, като че умираш, както и много умряха.Искате ли да го изпитате? Сериозно?------ Да, аз също съм астматик и искам да го изпитам. Сериозно. А ти как така ме уверяваш в нещо, което не си изпитвал?

172

Анонимен

преди 3 години

Дойче Веле... до там стигнах със статията. На Шорош медията.

171

Анонимен

преди 3 години

Преиграна статия, айде стига. Да си медик не е лесно, но в България е едно, по света е друго. Като вица, сестра стана ли сте от другата страна. Защо? Обули сте чехлите на доктора.