37

Анонимен

преди 3 години

До Коментатор 37. Може да му направиш предложение. Изискан, елегантен далавераджия, атлетично защитава президента, както се казва : " Гузен, негонен бяга! ". Как мислиш, коментатор 37, дали президента не е знаел нищо, и дали без негово знание са се вършили някои неща, съмнителни работи ?!

36

Анонимен

преди 3 години

Не е дал на Тиквата пари

35

Анонимен

преди 3 години

Указатела на телефона му бил пълен с номера от сегашното правителство ,ми прокуратурата да ги арестува ,имал е протекция от високо ниво,всички в затвора у кримиковци

34

ист

преди 3 години

под ..... разбирай бок лук. Интересна цензура.

33

ист

преди 3 години

Барамбоков не е прав. Той отдавна е дискредитиран. А що се отнася до Радев, още щом си отвори устата , и сам се дискредитира.От сагата Барамбокови разбрах, че мръсния *** е сладко нещо. След като години са си подслажвали живота с ***, сега ще пият оцет.Пламен е обиден че гаранцията му е само един милион.Явно прокуратурата го е подценила. А той се мисли за голямата работа.

32

Анонимен

преди 3 години

Бизнесменът Пламен Бобоков остава на свобода под гаранция от 1 млн. левана червените крадци вече бизнесмени ли им викат?

31

Анонимен

преди 3 години

До ПоплавскиСоциологическа агенция "Галъп" казва:Галъп все казват, че бсп води с 5% на герб, а после пак сълзи и сополи!

30

Анонимен

преди 3 години

Ако е възможно нека прокуратурата да разследва само ГЕРБ и ВМРО. А когато става дума за ветковци, вълчовци, баневци, бенчовци, минювци, галевци, цветан василевци, божковци, бобоковци, президентски съветници и цялата червена гмеж, прокуратурата да замълчи и толкоз.

29

Бобо

преди 3 години

Я па тия че ме уплашат с един милион. При моите 200 милиона с един милион си купуам семки и боМбоМки бе.

28

1

преди 3 години

До БЪЛГАРИН,позора е тиквата,с празните чекмеджета,за кюлчетата нищо.

27

1

преди 3 години

До Анонимен-20,*** ти не разбра ли,че Президента,няма право да назначава посланици,само подписва указа,даже при отказ,втория път е длъжен да подпише,по конституцията,а твоето обичано слънце ги предлага и назначава,спомни си как беше назначен пацо-терасата,след като първия път,му беше отказано ,от Президента.

26

1

преди 3 години

До Поплавски,след кюлчетата и празните чекмеджета,и 30% са му много.

25

1

преди 3 години

До Анонимен-25 ще мачка,дъртите дисаги на слънцето ти.

24

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Гешев!Скоро Корни и Радеф ще останат без вътрешни спонсори!Външните ние ги знаем!

23

Симпатяги

преди 3 години

За милиони. Няма закони от 1996г.!!! ВАЖИ!

22

Анонимен

преди 3 години

Президенството гнездо от оси!!!

21

987

преди 3 години

Този е с двата крака в батака. Нека да каже колко пари даде на Радев чрез Узунов, за да изпълняват желанията му. А сега се прави "света вода венапита", айде моля ви! А Радев е крайно време да си ходи. Все сме имали президенти, но такъв случаен човек и некомпетентен, не сме имали.

20

Поплавски

преди 3 години

Социологическа агенция "Галъп" казва:Българите гласуват доверие на президента Радев изразено в проценти: 50% за Румен Радев,с тенденция процентите да растат нагоре.Едва 30 измъчени проценти за Б.Борисов,с тенденция да растат надолу! Паниката в УП е бясна,затова са задействани всички възможни средства свързани с най важните институции в правораздаването,да "громят" президента Радев и всичко пряко и косвено свързано с него.Вървят разговори по тлф.от сорта:Назначил съм те,влез си в ролята.Няма АМА!

19

Анонимен

преди 3 години

Външната Калинка Захариева казваше, че съгласуват кандидатите за посланици с президента и съветниците му.Ето го съгласуването. Не каза, че търгуват с влияние и търгуват с президента и съветниците му.

18

Анонимен

преди 3 години

2014 де