10

Анонимен

преди 3 години

Мисля сега да и предложа тъкмо ще се ухарча по-малко за сватбата понеже родителите на приятелката ми са се наплашили от вируса.

9

Анонимен

преди 3 години

Хората 30 години след падането на Берлинската стена не могат да се научат, че идеята на капитализма не е "когато печеля си купувам джип, когато губя държавата плаща".Една частна компания трябва да си управлява рисковете и да си носи отговорността.Ако държавата ще носи отговорността за всичко, тогава свободният пазар се обезсмисля.

8

Анонимен

преди 3 години

Брей..голям праз..за Ко дават пари за сватба ,като след година ще се разведат

7

Анонимен

преди 3 години

Това означава, че все пак КОВИД-19 е спасил живота на 80% от младоженците.

6

неженен с деца

преди 3 години

Напоследък пак стана модерна женитбата ама вече всичко е просто лъскаво забавление, добър фотограф и после вместо да правят деца ходят на меден месец, който продължава с години... Не намирам смисъл в това. Ако не искате деца просто си стойте гаджета до дърти години

5

Аз

преди 3 години

Точно сега е моментът за сватбите - младоженците и кумувете, стига толкова. Няма нужда от 100 гладни роднини, които след сватбата я видиш пак, я не.

4

Анонимен

преди 3 години

А, какво да кажем за детските партита! Сакън ако не събереш сто маймуни, защото детето ти става на една-две и още нищо не разбира, но ти искаш куп снимки на фейса, да те видят, каква "невероятна" майка си. Въобще не се съобразяват хората и гледам на ресторанта до нас, че яко се организират детски рождени дни и са гъ* до гъ*. Няма лошо да идеш на заведение, но наистина такива струпвания не ги разбирам.

3

Елемаг

преди 3 години

"Маорите" не са си отменили техните.Във всяка махала пълна със заразени сватбите си текат с пълна сила...На улицата пейките,Джамайката (ама не е оя Ямайка) яко денс...Какво като има КПП-та,те сватбите са си вътре и никой не влиза да ги контролира.Пък и да легнат болни кво?Българите ще ги лекуват.Техните сватби си текат с пълан сила...

2

Анонимен

преди 3 години

Ние трябваше да сме кумове на 2 сватби това лято- отмениха ги хората още април месец за догодина. Но има доста безотговорни сватбари, които си мислят, че празникът им е по-важен от здравето на гостите и си празнуват стабилно. В резултат всички възрастни роднини са подложени на риск. Излишно е да казваме от каква сбирщина тръгна заразата у нас (детски рожден ден) и колко души измряха, именно заразени от седянки и софри.

1

Секна

преди 3 години

горчивото - какво заглавие каква мисирска(журналистическа) класа!!!