138

Анонимен

преди 3 години

За жалост, много хора вече не проявяват отговорност спрямо предпазните мерки и някакви съображения за сигурност, поне към другите. Вече рядко са тези, които носят маска в търговските центрове, транспорт, помещения на закрито и т.н.... а за персонала по заведенията даже не ми се и обсъжда.Което доказва безхаберие.

137

Зозо

преди 3 години

Айде руските комунисти да пускат ОРТ, че почва "парада" на 50 годишния скрап :))))))))

136

Анонимен

преди 3 години

А така, сега да видим.

135

Анонимен

преди 3 години

Проблемът не е в носенето на маските, а в това, че отвориха границите и се ръси заразата отвън. Самите огнища показват какъв е и контингента на заразените. Маските и 3-те Д едва ли ще реши проблема. В градските автобуси постоянно се возят много хора без маски. Стадионите бълват. Контролът е никакъв. И какъв е ефекта от намордника?

134

Анонимен

преди 3 години

С толко много РОМИ в нашата държава, тоя вирус ще го влачиме ТРИ поколения! В началото мислех, че ще го влачиме ДВЕ поколения, но съм сбъркал алгоритъма!

133

Анонимен

преди 3 години

Клустера на заразате е повече от ясно, че е София. За съжаление не предприемат никакви мерки за ограничаването и в разпръснаха из цялата страна.

132

Анонимен

преди 3 години

Вирусът каза: КО...?

131

Ужас

преди 3 години

Вчера Кунчев беше в Канал1. Питат го, защо пуснаха дискотеките и мачовете, оня мрънка, нищо не казва. Отделно каза, че десетки си идват от кланицата, но никой не ги следи за карантина. Сега и туризма ще отиде на кино. Не трябва пълна изолация, но всичко да е с мярка. Вируса е особен. Има семейства единия болен , но никой не заразява. А друг отиде на бар и зарази 10. Просто трябва малко да сме предпазливи. Дискотеки и мачове трябваши последно да се отварят. Вижте и другите държави от ЕС.

130

Анонимен

преди 3 години

До този, който е написал 10-20 поста как отричащите вируса са най-големите страхливци, с лабилна психика, защото така компенсирали бля-бля-бля...Сигурно си мислиш, че те е осенило много оригинално прозрение, ама аз не виждам кой знае колко отричащи вируса. Хората негодуват от неадекватните и безсмислени "мерки", от надуването на медийни истерии, от преекспонирането на опасности и разсипването (без да виждат смисъла) на живота им...А вируси е имало и ще има, но сега това е безсмислено безумно.

129

К6

преди 3 години

Защо ни е срам да кажем че проблема идва от ромеите които не подлежат на контрол

128

ДртПрч

преди 3 години

Остана седмица до края на извънредното положение и РЗИ-тата ударно увеличиха тестовете в ромските махали, където е най-сигурно да намерят позитивни.Целта е ясна - да се удължат мерките. И докога така. Капацитетът на болниците за ковид19 в запълнен на 2%, а уж пазят здравната система.Ваксина няма, няма и да има скоро. Докога така?

127

базов доход

преди 3 години

Идва пълната роботизация и 2/3 от хората стават излишни.И какво да се прави?Ха още се възхищавайте на Мъск!!!!

126

До ДртПрч

преди 3 години

И какво сега - искаш да не съсипваме държавата и да оставим тези 13 да умрат. Ако не беше короната никой никога няма да умира - Мутафчийски го каза.

125

Зоро

преди 3 години

Отмяната на носенето на маски на обществени места, както предупредих нееднократно, сега излиза. Храбрите българи, които не ги носеха и ми пишеха минуса, са толкова тапи, че не осъзнават, че това ще доведе до ново заключване (не дай, боже).

124

Анонимен

преди 3 години

Какво става в тая България, то няма град , квартал, село дето да няма роми ! Навсякъде са и вече си мисля, че са повече от българите!

123

Анонимен

преди 3 години

Оня ден бяха 130 при 1300 теста ... днес са 130 при 2946 теста.Това какво показва, другари селяни ?

122

ДртПрч

преди 3 години

Когато свършат аргументите на мисирките, започват личните обиди. Та за новите случаи: много тестове - много намерени заразени,на които нищо им няма. Повечето нямат симптоми, а са контактни на други заразени.Единственият меродавен показател е броят на болните в интензивното, а те са само 13 (тринадесет). И заради 13 човека съсипахте държавата.

121

Анонимен

преди 3 години

Какво става с милионите тестове поръчани от ЕС? Използвайте ги всички за да се разбере за 2 седмици какво е положението.

120

Факт

преди 3 години

По-опасни от ромите са такива като ДртПрч , гледаш го бял ама е бацил пълен !

119

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

ОТДАВНА НЕ СЕ Е ИЗКАЗВАЛ НАШИЯ ВОЖД--ЧЕ НИ ДАВАТ ЗА ПРИМЕР....