178

Анонимен

преди 3 години

Е нали вече хотелиерите, ресторантьорите а доволни, баровете бачкат, народа се кефи , какви мерки пак ще връщате? Протести вече няма, маски има, шефа доволен, всичко мълчи

177

Тита

преди 3 години

Аз гледам от най-важния човек в държавата - господин Бойко Борисов - и си нося маската като лигавник, в случаите когато я слагам.

176

:-)))

преди 3 години

До Анонимен 194Искрено ме разсмяхте тази сутрин!Ето и от мен: Идва редът ми на касата, покупките ми са на лентата, а с количката пазя дистанция от опашката. Жената след мен просто заобиколи моята количка и застана плътно до мен, все едно сме заедно, с едно хлебче в ръце. Това става миналата седмица и всички сме без маски. Но дори да приемем, че не сме в пандемия - самите хора няма да могат да обяснят защо се залепят един за друг.Това е положението! Празноглав манталитет!

175

Анонимен

преди 3 години

Хората-не защото са умни или глупави, отговорни или безотговорни, просто така ни е устроила природата- инстинктивно пазят себе си и близките си, когато усетят,че има опасност.Ако има реална, сериозна опастност, хората сами ще се пазят, и няма никакво значение кой и какви мерки и правила им поставя. Така че, да ни навикват и вменяват вина,че сме безотговорни, глупави, недисциплинирани,дето не спазваме мерките ИМ, е просто нелепо. Толкова ви струват явно мерките.И толкова са ви реални опасностите

174

От Плевен

преди 3 години

До Зоро Изключително адекватни мерки! За тях не се изисква кой знае какви усилия. Нооо- много от българите са ербапи, съсредоточили в положението само в Бг и невиждайки какво се случва навсякъде по света. Дано страданията ни са по- малки поради тази неразумност. Хора, врагът сега е вируса, а не правителството! И за последното ще дойде време, но сега да преборим заедно болестта.

173

до чоко

преди 3 години

Кой ще те храни ли? Ти си лесен, ще вдеш вадла мура. Децата кой ще храни, ще видим.

172

Анонимен

преди 3 години

Ехо системата ви пак работи не вярно ,от къде пък 130,кой вярва на тия данни ?

171

Анонимен

преди 3 години

2946 теста, 130 заразени. За кво се хабите да коменирате, то е ясно. Ако са 10 000 теста заразените ще са поне 300, ако са като онези дни 500 теста ще са 50-60 . В един момент на ден се правеха по 200-300 теста и тогава заразените бяха между 10 и 20 дневно. Искат да махнат мерките-не се правят тестове, искат да ги върнат-масово правене на тестове. Математиката е на ниво 2-ри клас, съжалявам за немислещите!

170

Анонимен

преди 3 години

Тръмп,Макрон,Меркел,Путин и др. държавни глави тръгнали да се спасяват от ковид 19.Качили се на кораб и след известно време кораба потънал.Кой народ ще плаче най-много дами и господа? Българския. Ще съжалява че на кораба не е бил Бойко Борисов.

169

Въпрос

преди 3 години

Във всички държави "отличници", "победили" или "почти победили" вируса има нови сличаи напоследък, но никой не е тръгнал пак да се затваря. Чудя се що така - сигурно щото са прoсти, няма кво друго да е.

168

Чоко

преди 3 години

Точно това имах впредвид за хронично болните. Да си носят маски и да се пазят а не да щъкат в автобусите с по едно шише минерална вода и да минават цяла София в градския транспорт за нещо по-евтино с 10 стотинки. Те като не се пазят аз какво да направя. Да нося този *** на устата цял живот. А мислите ли какво ще стане само след половин година като почнат и другите грипове. Как ще разберат кой от какво е болен ? Масови тестове ли на всеки с потекъл нос.

167

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да спазваш дистанция- не всичко зависи от теб. Изчаквам на разстояние в супермаркета и в момента, в който ме обслужват онзи предния клиент се е върнал, заврял си е главата до мен и крещи- " тези чушки не бяха ли по 1,80?"

166

От Плевен

преди 3 години

До 182 Само да вметна, че в Китай ограничиха засега вируса не само с много тестване, но и със строга дисциплина на населението, с дистанция и носене на маски...

165

Зоро

преди 3 години

стратегия в три точки1. спазвайте дистанция от 2 м при разговор с нечленове на семейството си2. задължително слагайте маски в магазина и после ги перете и сменяйте с друга докато първата изсъхне3. мийте си ръцете като влезете вкъщи.ИНАЧЕ: пълна карантина, финансов колапс, бунтове, глад, убийства, грабежи, революции.

164

Анонимен

преди 3 години

Това с маските е само намек за следващите мерки, ако не се съобразяват хората с препоръките на щаба.Никой не очаква друг ефект от тях. Ако глупаците не проумеят този намек и не ограничат безцелно си шматкане и събират на едно място ще последват и други ограничения.

163

До Чоко

преди 3 години

Това е защото си егoист и искаш да оставиш възрастните да умрат. А и не знам дали си искрен за бабите си - все пак преди короната никой имаше само придружаващи заболявания и никой не умираше.

162

Анонимен

преди 3 години

Ох, тази Златена има сериозни ментални проблеми. Преди и се надсмивах, ама виждам, че жената съвсем не е добре, пожелавам и да се намери добър лекар, да и помогне.

161

Анонимен

преди 3 години

Повече тестове, повече случай на Covid-19 . Но добро основание да се удържат мерките. Колко повече скандали в правителството, толкова по дълго ограничителни мерки.

160

Анонимен

преди 3 години

Нали видяхте Три Д - дебелото ду.*** на диктатора ви? Внимавайте да не ви покажат 5 Г - големия грозен г.ъз на генарал Годжи.

159

българин

преди 3 години

Кои са тези, дето отричат коронавируса, тяхната м...***!?Това беше на майтап.А сега сериозно.Не съм търсил специално този, който се оправдава с евентуалните отрицатели на вируса, както споменава номер 160, но съм срещал много често в други новини подобни критикари на хипотетичните отрицатели на коронавируса.А точно такива не съм виждал. Може би един, двама да има но не е масово.Тоест, почти няма някой който да отрича че такъв вирус има.Проблемът е в неадекватните и дори безумни мерки.