168

Лора

преди 3 години

Бойко,Бойко по Бетономорието,ако не си видял и разбрал,ора нема,неке и да има!РИЛСКИЯТ И МАГИСТРАЛНАТА СКАПТОПАРА ЩЯХА ДА ТИ ГИ ВЪРНАТ!АМА ТИ ШКАФЧЕТО,ТА ШКАФЧЕТО!ЩЕ ПАПАШ ШКАФЧЕТА,НА ЕСЕН С ДРУГО СЪДЪРЖАНИЕ!10 млн.,бълха те ухапала.10 дни спане и Гешев,ортака да чете!

167

бай Пешо

преди 3 години

Нека идват по-скоро изборите, та да си изберем пак Бойко, та да затворим устите на финансовите олигарси и мутри! Защото уж глас народен - глас божи, но за финансовите олигарси явно народният вот няма никакво значение!

166

Св. Бойко сладкодумн

преди 3 години

Чада мои, бъдете скромни, не прекалявайте с исканията си, дарявайте на ближния си! Моите и вашите деяния ще оцени този над нас. А един ден ще видите моята икона в някой манастир, изваяна от най-големия майстор на икони ..

165

Анонимен

преди 3 години

Борисов толуп ненагледен, какви 10млн ти било идването? Ти за къв се взе? Ти си администрация ве байо. Нищо повече. На новия Тодор Живоков ли ще се правиш? Ама го докарваш само от тъпотия ама той си беше глупав селянин и има извинение поне.

164

Pepi

преди 3 години

Бойко винаги смята най - добре, защото е много хитър.

163

kory

преди 3 години

Голям кахър,Бойко!Всяко идване на Рилския манастир и ...10 млн.назад!Ако си забравил,имаш ги нощното шкафче!Добре,че момата не е снимала отворен гардероба!Банките ще ахнат от наличността!Не се сърди,времената се менят!Само,как те извъртяха.Нали ти ги..късаше от на...ване!Е сега късат вече теб!

162

Имигранта

преди 3 години

Платят по 30лв на малцинствата и излиза така,че ни иправляват безмозъчни хора за шепа пари.Време е да го променим................само с писане тук не става(не слагам пунктоации защото съм изнервен)Пълно беззаконие и корупция.Не се имам за толкова *** че пред света да ни управляват безмозъчни корупмирани ***.ВЗИМАМЕ СЕ В РЪЦЕ ВСИЧКИ И ГЛАСУВАМЕ

161

Тонката

преди 3 години

Ако не беше Бойко в България още масово щяха да се карат соц.таралясниците Лада,Москвич,Трабант,Заз и Вартбург:):):)Иначе тази Събота откриваме Бедрума на Слънчака:):):)Веско е поканил некви Гръцки DJ къде прават сетове на Миконос:):):)Абе ше бъде яко само да е хубаво времето:):):):)Останаха ми още само две покани,ако има желаещи да пишат:):):)Само за девойки,баби от Бесепето да не се напъват:):):)

160

Имигранта

преди 3 години

Предлагам,всички българи без значение къде се намираме по земното кълбо,да отидем и да гласуваме ударно.Да помислим и щом не можем да протестираме,да отидем и да гласуваме.Трябва да махнем тая мафия..дпс-та,гербове,бсп-та и тн.Писна ми на шапката.Идея нямам за кого ще е,но ще накарам всеки който знам ДА ГЛАСУВА.Правят каквото си искат.Пълно беззаконие цари в България.

159

Фифо

преди 3 години

твоите ли са бе толуп?

158

Баба Гуси

преди 3 години

"Чекмеджето тясно за мойта душа е"...

157

spomen

преди 3 години

ами идвах 13-та в рилския манастир и беше толкова старшно по пътя до там още тогава,ама четох че скоро Бащицата даде 2 млн за стадион в турско село и то по време на корона, там е много важно да се дадат милионите, даде скоро и за джамия пак някъде търговище, разград, опрости 8 млн дългове на мюфтийството,герб прие закон да субсидира и джамиите макар че исляма не е официална религия в БГ. За 20г това ми е единственото идване до БГ, ами на останалите в БГ им харесва как Борисов им харчи милиардите дето му наливат в хазната, вместо да даде отчет защо не е укрепил свлачището той се тупа в гърдите

156

Анонимен

преди 3 години

султана дава великодушно, от чекмеджето ли ги даде бе?

155

Имигранта

преди 3 години

*** селяни.н.Да не ги даваш тези пари от джоба си бе не..щастник.Давал бил 10мил.Мислех да не гласувам,но ще отида на 100% за който и да е да не е този селянд..ур само

154

Анонимен

преди 3 години

Мутро, перизнавай за шкафчето, за да бъде намалена присъдата!

153

сбъднати мечти

преди 3 години

Мечтата на всеки бандит е да си избира прокурорите и съдиите...

152

Анонимен

преди 3 години

Ще си платите тонка за всичко и вие герберастите и бесепарите и всички останали на държавен пост дето сте били някога

151

1

преди 3 години

До бай Пешо,няма да видиш,къде ме е клъвнал петела,тиквата,никога президент,той си е спящия принц,с пачките.

150

Анонимен

преди 3 години

До dddИстина е човек.

149

Анонимен

преди 3 години

Чекмеджетата пръщят по шевовете за тове е рекъл дайте да дадем.