64

Анонимен

преди 3 години

Цялата история ще мине и замине, но трябва да се разнищи защо се стегна до масова истерия, кой за какво я използва - свръхдържавите, обикновените правителства, корпорации, медиите, ролята на интернет в цялата галимация, фалшивите новини и т.н.

63

Чоко

преди 3 години

Някой наема ли се да ми обясни една друга глупост на Щаба. От този вирус не се изграждалимунитет или ако имало той траел по 6 месеца до една година.Как го разбрахте това нещо? Нали вируса е сред нас от три месеца. Стига плашили хората.Оставете ни да живеем а който го е страх нека се маскира.

62

Анонимен

преди 3 години

Има две възможности: 1) 70% от населението ще премине през вируса въпреки мерките и ще си съсипе икономиката и ще има безработица и мизерия и 2) 70% от населението ще премине през вируса. Друга възможност няма.

61

Анонимен

преди 3 години

Другите вируси къде изчезнаха?

60

Анонимен

преди 3 години

"Целта на вируса е да заразява повече хора. Единственото нещо, което можем да правим, е да се самоограничаваме и да предпазим себе си и обществото"И как е разбрал, че това е целта, да не би да са подслушвали вируса със СРСта? Целта на всички вируси досега е била е да заразят точко толкова хора и точно тези които трябва, така е и с този вирус. Мерките изобщо не помагат както се видя по цял свят - просто не действат.

59

куку

преди 3 години

Интересно, тази година никой не заболя от друг вирус или грип!?...Крадат си пари на всякакво ниво, а нормалните хора страдат, а някои се джавкат по цял ден за простотии.

58

Анонимен

преди 3 години

До атв........И най-вече е 10 пъти по-съртоносен.....Друг път, ТОРС - 10% смъртност, птичи грип - 50% !!! смъртност. Смъртността при сегашния е сравнима с обикновените грипни вълни.

57

Анонимен

преди 3 години

пулмо;ог, а не вирусолог!!!всекви се изказват, само не и вирусолози. С изключение на Мангъров и академика.

56

Поредния чук

преди 3 години

Всеки ден нови калитатковци се впускат в надпревара за 15 мин слава...

55

атв

преди 3 години

До Сата НАТОНе чак толкова сложно. Григор Димитров вече не си задава въпрос има ли такъв вирус и как изглежда болен от него. И сигурно се притеснява за родителите си в Хасково.

54

Яким Вълев Донев

преди 3 години

Има доста по - страшни болестни състояния от така наречения "КОРОНА ВИРУС" ... Като примерно - ОНКОЛОГИЧНИТЕ !!! Но никой НЕ говори за тези хора , които умират с хиляди - всеки Божи ден ! А починалите от Инфаркт и Инсулт?!?! А починалите от тежките форми на Диабет?!?! НЯМА ПОЧИНАЛИ ОТ КОРОНА - Има починали С КОРОНА но от някое съпътстващо тежко заболяване! Всяка година знаете ли колко ПОЧИНАЛИ има от двустранни Пневмонии , а? Що така НЕ РЕВАХТЕ преди 10 - 12 години от СВИНСКИЯ И ПТИЧИЯ ГРИП?!?..

53

Анонимен

преди 3 години

Този е непознат. По-заразен е - освен от кихане, заразява и с пипане. По-устойчив е попаднал на всякакви повърхности-затова обеззаразяват помещения, където е имало болни. --------Как така хем е непознат, хем знаем толкова неща за него, хем е страшно смъртоносен, хем никой не е виждал болен от ковид? Ти сигурно можеш да обясниш това противоречие?

52

Сата НАТО

преди 3 години

От самото начало "учените" повтарят, че "още нищо не знаем за този вирус, защото е съвсем нов". Така че всичко е фантазия, предположения, измислици - в крайна сметка фейк. Ето, този учен също потвърждава, че болните са изключително малко и никой не ги е виждал. Виждали са ги само тесен кръг специалисти и началник щабове. Обикновените хора няма как да видят болен от ковид, сложно е да се случи.

51

атв

преди 3 години

До ЧокоПросто е. Другите вируси са познати. Знае се как се развиват и че без усилия гаснат за един сезон. Знае се какви са потенциалните щети и единственото, което се прави е разпускането на учениците. Този е непознат. По-заразен е - освен от кихане, заразява и с пипане. По-устойчив е попаднал на всякакви повърхности-затова обеззаразяват помещения, където е имало болни. И най-вече е 10 пъти по-съртоносен - на онзи известен круизен кораб от 700 заразени умряха 13. Това е над 1%.

50

Сата НАТО

преди 3 години

Вирусът е измислица и фалшификат.

49

4444

преди 3 години

Още един дървен философ

48

Анонимен

преди 3 години

Апропо защо няма нито една статия за Борисов? Нещо се загуби нашия вожд, май е отишъл на почивка с някоя пачка от чекмеджето----------Еми, дано е омрел с 200....Чакай да не ме чуе отнекъде, че ше иска да ми ррразззмаже физиономята, защото не се съобразявам с него...

47

Анонимен

преди 3 години

Едни намаляват населението, други правят инвитро за увеличаване. Кое трябва да спре

46

Хаджи Генчо

преди 3 години

Към 30. Аз пък чух от един друг професор че вируса мутира и става още по-заразителен и опасен и вероятността в скоро време да се разработи ваксина, а също и лекарство, става все по-далечна. На кой да вярваш? Вярна е приказката за двама лекари и три мнения, а понякога мненията на двамата постоянно се променят че просто губиш нишката .

45

fake

преди 3 години

хайде хайде, образованите и просветлените на тема Covid-19 я сега покажете на всички невярващи някакъв снимков материал на болни, на белите им дробове. Нали е много опасен този вирус.