84

До 83

преди 3 години

Аз не познавам никой загинал или ранен в катастрофа на пътя. По твоята логика няма катастрофи с пострадали и загинали.

83

До 75

преди 3 години

Според данните на СЗО смъртността при сезонния грип е между 0.05 и 0.1, или между половин и един души на 1000 болни. В България казват, че от грип боледували 200-250 хиляди човека годишно, което по процента на СЗО прави между 10-25 човека годишно. НСИ дава смъртност за 2005-2018 между 0 и 0,4 човека на 100000 души население, което е между 0 и 28 човека, т.е. същото. Бърка се кое е смъртността - от цялото население или от болните. НСИ я дава от цялото население., а СЗО от болните.

82

Димитринка

преди 3 години

Аз познавам 184 болни от ковид, и имам 534 приятели и познати които познават средно между 143 и 423 болни от ковид!

81

Анонимен

преди 3 години

До МарияА аз не познавам никой болен от ковид-19, и никой досега не съм срещнал който да познава починал или болен от ковид-19, за разлика от много други по-редки и по-малко заразни болести.

80

Анонимен

преди 3 години

"Ти познаваш ли болен от ковид? Или някой починал? Защото аз да...............От Ковид не, но познавам хора,болни и починали от рак, дибет, инфаркт, инсулт. Но не съм прочел в медиите сутрин, обед и вечер да се пише за тези болести, а за тях също може да има превенция. Познавам хора, пострадали в катастрофа, но не съм чул за забраняване на шофирането. Познавам детенце, починало от тумор в мозъка, на което държавата отказа лечение в чужбина, но никоя медия не се заинтересува. Да продължавам ли?

79

До 76 (123)

преди 3 години

Написал си"Целта на измисления вирус е да ви манипулират и да ви страхуват."В българският език "страхуват" в такъв контекст няма. Може да кажеш "те се страхуват", но не и това, което си написал. Как да вземем насериозно човек, който не знае даже и български?

78

Аз

преди 3 години

Айде разберете се с италианските доктори, какво да говорите. Те казват, че вируса от тигър се превърнал в дива котка.Всеки плещи каквото си иска и като вр***чките колкото по-страховити предсказания казват, толкова по-добре.

77

Мария

преди 3 години

До Чокотези дето се маскират - пазят вас - дето се правят на безсмъртни. и много велики

76

Мария

преди 3 години

До АнонименТи познаваш ли болен от ковид? Или някой починал? Защото аз да. И ти пожелавам от сърце да не се разболееш и да нямаш около теб болни, че рязко ще си промениш мнението по темата

75

123

преди 3 години

Целта на измисления вирус е да ви манипулират и да ви страхуват. Така изпълнявате по-леснотова което ви заповядат.

74

Анонимен

преди 3 години

До ФактПри грип умират много повече хора навсякъде. България не е изключение. На сайта на НСИ могат да пишат каквото си искат - просто толкова са регистрирали, това не значи, че реално са толкова. Прочети каква е смъртността при грип по света.

73

Сата НАТО

преди 3 години

След излизането на записите, в които банкянския тьпак е бе приятелите си с 200, милиардите за ковид, които чакаше от нае баните си приятели, стават имагинерни. И сега банкянския трьтльо пак ще ни затваря и ще симулираме епидемия... Интересно само кой пусна записа в сюблимния момент. Дали тия, дето все ги е бе, не си го слушкат постоянно и не го на е баха на свой ред с 300.

72

Анонимен

преди 3 години

"До атв........И най-вече е 10 пъти по-съртоносен.....Друг път, ТОРС - 10% смъртност, птичи грип - 50% !!! смъртност. Смъртността при сегашния е сравнима с обикновените грипни вълни. "Да сигурно, само дето ако при птичия грип беше 50% сега нямаше да сме 7 милиарда, а най-много 3 милиарда в света....айде стига глупости. Пак почнахте с този обикновен грип дори и след официалните статистики за общата смъртност от 300% при Ню Йорк град или при пък от 20-80% ръст при Белгия, Италия, Испания, УК..

71

село майка

преди 3 години

БОЛЕСТИ, РЕЛИГИЯ<ВОЙНИ,КРИЗИ,,,,,,всичко е с една ЦЕЛ....УПРАВЛЕНИЕ НА МАСИТЕ!!!!

70

Златена

преди 3 години

Истината ромите в България са необразован народ и вярват че короновируса е измислица затова не осъзнават че с излизането си по градовете на цяла България заразяват с тази болест друг човек и му отнемат живота . Предлагам за всички роми неспазвазващи законите и правилата на България да бъдат глобени с 500 лева глоба ако не щат да си платят глобата 5 години затвор за предумишлено убийство заразяване с короновирус друг човек и отнемането му на неговия живот

69

Факт

преди 3 години

От грип в България умират обикновено 1 човек на 1 милион население, т.е. 7 човека на година. Така е през двете последни години, за които има данни на сайта на НСИ - 2017 и 2018.

68

Факт

преди 3 години

При досегашната смъртност от вируса в България, ако 70% се диагностицират с вируса, починалите ще са 423 хиляди.

67

Анонимен

преди 3 години

Да сте чули някой да е боледувал от нещо друго напоследък?Не че тия с ковид боледуват де...

66

Анонимен

преди 3 години

Тези,които имат полза от "пандемия" се активизираха като видяха,че златната кокошка е на път да отлети. Политици и работещи в здравната система( не мога да ги нарека лекари) са като ужилени последните дни.

65

До 64

преди 3 години

До АнонименКак точно го разбрахте това?