104

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че д-р Мангъров (към когото троловете са адски безпощадни) говореше същото!

103

Анонимен

преди 3 години

Вярващите в мерките да си спазват мерките, това е тяхно право, но да не ги налагат на другите. И да не искат от държавата да им плаща да стоят в къщи в изолация. Няма хората които работят да ги гранят докато те се крият изплашени.

102

Анонимен

преди 3 години

В Бразилия която е една от най-бедните и гъстонаселени страни с окаяно здравеопазване и където не спазват мерки цирфрите са същите и дори по добри от някои богати европейски страни които спазват мерките.

101

Анонимен

преди 3 години

Януари 2019 година, Проф. Кантарджиев: Точната бройка на починали от грип е недоказуема---------------Ами да беше написал цялото изречение от това интервю, че всяка година у нас умират между 1000 и няколко хиляди души, а точната бройка е недоказуема... Ама и 1000 да са и няколко хиляди да са, все са доста повече от 200 - затова така избирателно, нали?

100

Кали

преди 3 години

Троловете "вярващи" и убеждаващи останалите, че няма вирус, изпълзете от дупките си и подпишете всеки по една декларация за отказ от болнична помощ до живот. Не пълнете болниците и не припарвайте до лекар никога повече - те ви лъжат. Така всички ще сме доволни.

99

Анонимен

преди 3 години

До redordeadСамо българия, нали, щото в бразилия, русия, сащ никой не yмиpa от тая работа.

98

Анонимен

преди 3 години

То си е много хубаво че не сте се срещали все още с вируса и не познавате някой болен. Радваите се . Като го срещнете ще имате достатъчно време да се запознаете с него/

97

Анонимен

преди 3 години

Някой дето не вярваха че има вирус вече умряха. Научиха че го има по трудния начин. Ама за какво им е това знание на оня свят?

96

Анонимен

преди 3 години

А карантина, маски и мерки срещу мълниите и руско-турската освободителна война защо няма?

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"А аз не познавам никой болен от ковид-19"А умрял от мълния? Участник в Руско-турската освободителна война? Да не говорим, че човек, който познава Христо Ботев едва ли има останал :)

94

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСпоко, ще се гътнат поне 2000 от короната, нема да са само 200.

93

Анонимен

преди 3 години

До До 75"Според данните на СЗО смъртността при сезонния грип е между 0.05 и 0.1|A според реалните данни как е?"В България казват, че от грип боледували 200-250 хиляди човека годишно,"Всичко може да казват. А реално колко боледуват.

92

Анонимен

преди 3 години

Януари 2019 година, Проф. Кантарджиев: Точната бройка на починали от грип е недоказуема

91

redordead

преди 3 години

целта на манипулацията е да сринат България - четат редовно дискусиите в днес.бг и са видели какви умни и начетени хора има тук, които заплашват да превърнат България в икономика и сила номер едно в света.Затова са направили пандемия в цял свят, пускат фалшиви новини, че има такава и в другите държави - като Италия, Испания, САЩ и т.б. - за да не разберат българите, че атаката е само срещу тях и да не се превърнат в световен хегемон - затова униожават бизнеса на българите...

90

Анонимен

преди 3 години

До Вирус нямаДано не ти дойде на главата. Че тогава ще разправят как си се разболял от нещо друго, стар си на 35 години, сигурно имаш куп други болести и прочее. Дори и до фатален изход да се стигне никой няма да вярва. И ще иска изложен трупа на площада.

89

Анонимен

преди 3 години

При този вирус има по-голяма заразност от тази при грипа - един заразен заразява средно повече хора, отколкото при грипа. Починалите от заразените са много повече от тези при грипа. Засега са между 20 и 40 пъти повече от тези при грипа, но има държави, където са и повече.

88

Анонимен

преди 3 години

Цитирам проф. Кантарджиев, интервю от 2019 г.: "Хората у нас, които всяка година умират от усложненията на грипа, са от 1000 до няколко хиляди."Значи- няколко хиляди души умират (всяка година) от грип- нищо. 200-300 умират с коронавирус- щабове, мерки, истерия, блокада на живота ни, съсипване на бизнес, образование, икономика. И същия този проф. Кантарджиев, участващ в "парада". Логика няма. Но има някъде причина и цел. Все някога ще излезе. Както излизат имоти в Барселона и чекмеджета с пачки

87

redordead

преди 3 години

на мояо комшия, шефът му е италианец, от ковид са почнали баща му и двама други роднини, като са по на 40 години (роднините, не баща му)...То аз на живо не съм виждал и египетските пирамиди в Гиза, това означава ли, че не съществуват и някой ме манипулира и лъже, че ги има...

86

Анонимен

преди 3 години

До fakeИмаше такива публикувани още от началото на разпространението, ама вие на снимки не вярвате. Трябва сериозно да се разболее човек от семейството ви, че тогава евентуално.

85

Анонимен

преди 3 години

Към момента в България има един заразен на 1745 човека и един починал на 33575 човека. Каква е вероятността човек да познава заразен или починал?