22

Спиридон

преди 3 години

До АнонименРаботил съм като спасител на този плаж преди години. Може би е един от най-коварните по южното черноморие. При един инцидент замалко да си заминем една трета от спасителите. Още ставам с кошмари и спомени от посинялото лице и безизразните очи на двама, които ни умряха в ръцете.Бог може и да прощава прощава човешките грешки, но Природата - не! Те са наказанието за онези, които забравят, че не са безсмъртни.

21

Анонимен

преди 3 години

Аз съм морски и мога да ти кажа че дъното в последните години доста се промени, ямите станаха по чести и по на плитко, а хората хич не са се променили и си влизат дори и когато се вижда че има мъртво вълнение. Аз самият съм се стряскал от това как завихря отдолу в ямата. И като излезеш точно те залива вълната отгоре и не можеш да вземеш въздух. В такива моменти най добре е да пазиш самообладание и да изчакаш, а не да се панираш и да пляскаш като патица, защото въздухът ти свършва бързо

20

ДО 16

преди 3 години

НИЕ ШОПИТЕ СМЕ ПОД ВИТОША - БОЯНА И НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА МОРЕТО А ГЛАРУС МОЖЕ И ТУКА ДА СТАНЕШ ПЪЛНО Е С КОМПАНЬОНКИ

19

Анонимен

преди 3 години

Е човекът не се е удавил, а е получил инфаркт/инсулт. Може би от претоварване. Вероятно и водата още е студена. Ама тука е пълно с разбирачи...

18

Е тя каза:

преди 3 години

София Мамо, София ... Така де ....

17

Факт

преди 3 години

Трябва да го изследват за корона - ако е имал удавянето си е придружаващо заболяване.

16

При първоначалния

преди 3 години

:D Видими следи?

15

Gogo

преди 3 години

Лека му пръст на човека. Поне не се е мъчил

14

Анонимен

преди 3 години

Шопите така и не разбраха, че морето не е до колене. А възрастните взе се имат за много ербап плувци, изкачат със спортните бански от едно време правят гимнастики на пясъка симулирайки гларуси, влизат много навътре и на втория третия път свършват така.

13

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Уйде пенцията и вторият пенционен стълб;)))

12

Анонимен

преди 3 години

Водата е студена. Не влизам.

11

KYSMET

преди 3 години

Егати и Късмета - На Плажовете по Черно Море България има Двама Софиянци Туристи , и единия да се удави . Да беше ходил в Гърция щеше да е Жив и да живее дълги години .

10

До 1 и 4

преди 3 години

Точно такива всезнайковци и тарикати се присмиваха на СПИНа когато се появи .Сега никой не се присмива , а се пази.Пубери недорасли ,винаги стигате до правилният извод накрая,когато виснете пред кабинета на някой лекар.Пълна е ВМА с такива окапали,, храбреци като вас.А на 13 и 14 етаж количките с пациенти не спират!Подигравайте се ,смейте се ,нали знаете кой се смее последен!?Не сте безсмъртни ,както си мислите!

9

Анонимен

преди 3 години

Пропуснахте да напишете с каКви съпътстващи забОляВанИя се е уДавил. 19

8

Анонимен

преди 3 години

Сигурно е погълнал Варненска ценност и се е задавил

7

Мутафчийски

преди 3 години

Той никога нямаше да се удави ако не беше короната!

6

Анонимен

преди 3 години

Между другото на сл.бряг повече да софийски автомобили ,бургаските се по изгубиха )

5

Цоко

преди 3 години

Полакомил се е за някое плаващо кебапче.

4

Манавчийски

преди 3 години

Сега, при аутопсията като му открият коронавирус, ще го пишат умрял С корона вирус. За радост на 80-те%. Онези, дето обичат намордници и да им се казва какво да правят, кога и как.

3

Пак предположения

преди 3 години

Влязъл да плува и изведнъж спрял да се движи, ама се бил удавил.Водата е доста студена и е възможно да е направил инфаркт. Човекът е бил на 64, а и при доста по-млади се случва. Хора, мислете преди да се самозатриете.