16

Анонимен

преди 3 години

Вирусовъдите лъгаха и лъжат, че имало траен имунитет срещу коронавируси.Вирусолозите се изложиха и станаха за смях на целия свят с фалшивата новина, че има траен имунитет срещу коронавируси. Всяка година коронавируси причиняват болести, както и грипа.Да си скъсат дипломите и да станат говедовъди, вместо вирусовъди.

15

Анонимен

преди 3 години

Защо тогава работят с някакви си тестове как 2,а не с пълна кръвна картина сякаш е невъзможно това,а вируса се насочил и загнездил точно в тия места на кръвоносната система и около нея,че щом е там може да му се направи на него кръвна картина какво е патогенното му въздействие върху физиологичното нормално състояние на клетките и общо организма как имунитет изграден от тяхното функциониране и съжествуване с добавени функции за справяне със заразите били леки,тежки как заболявания.

14

В бъдеще

преди 3 години

До #носимаскаКихащите и кашлящи на обществени места маскирани индивиди ще се застопоряват незабавно в карантинни изолатори,където ще бъдат интубирани и лекувани с 8 вида стероиди и хинин до леталният им край След което бъдат изгаряни в специални крематориуми с имплозия (от новите технологии) без остатък, а близките ще получат вместо урна,епруветка с няколко атома от мъртвеца в спиртен хомеопатичен разтвор 1:200000.

13

Сата НАТО

преди 3 години

Ако оскате по-бързо да се превърти вируса и да няма рестриктивни мерки през есента, не носете маски... А ако искате изобщо да няма вирус, плюйте на всякакви информации от побъркани и продажни професори и си глейте раотата. А ако искате вирусът изобщо да не се връща за в бъдеще, махнете ГЕРБ и ги поставете под карантина в затвора.

12

Анонимен

преди 3 години

Вирусологът съветва да се носят маски на закрити обществени места, ако не искаме да се върнат отново най-рестриктивните мерки наесен. -------Може ли да обясни връзката между двете неща?

11

#носимаска

преди 3 години

Носещите маски да симулират кихане и кашляне на закрити пространства. Това е единственото средство да накараш наглотъпия страхлив *** да си сложи маската.

10

Батко

преди 3 години

И на масата хора от 3000 и нещо заразени да извадят броя на активните и оздравели! Има разлика нали? И не анонимният финансист и троловете на ГЕРБ да ми слагат минусите!

9

Батко

преди 3 години

И при 54 заразени в Доспат и Сърница на 50 нищо им няма. Време е броенето на заразени и болни и умрели да се спре. Тази вирусоложка да не ни плаши с мерките от извънредното положение за есента, защото народът няма да го допусне и тогава гладът ще е голям и ще се съсипе и малко останалата икономика.

8

Батко

преди 3 години

Някаква знайна и незнайни пишман вирусоложка се изказва. Как ще коментирате манипулацията с учителките в Перник, прочетете статията - уж положителен тест и карантина, а се оказват след това два отрицателни теста. Колко ли хора са като учителките?

7

Тази дама

преди 3 години

Явно е вирусолог колкото да не заспи.

6

Анонимен

преди 3 години

Като няма два вируса що има заразени, които не са болни и що има заразени които са на умирачка ?

5

Анонимен

преди 3 години

Ако вирусолозите бъдат поставени под карантина и откарани по затворите от лабораториите на вирусолозите няма да излизат всякакви бацили и вируси.

4

Анонимен

преди 3 години

Е как да не?!! От 1400 активни случая, само 320 са в болница, айде да смятаме! А в интензивно поне вчера бяха 13 човека!Това не е лош знак! Ама те пак да си паникьосват хората да могат да мълчат и да бъдат заключени!

3

Баровеца-СФ

преди 3 години

Вчера в едно градче около София /където ми е къщата/ ,хората си щъкат без маски и никакви дезинфектанти! Гледат ме като треснати ,че съм с черна маска и слагам дезинфектант в магазина и вътре в заведението докато пазарувам! Казват "....., нали не било задължително вече" ! Е как искате да нямаме заразени,като вирусът видимо се е поотслабил,но не е преминал! Вчера го има- днес го няма!?!?Я стъпете на земята,помислете и пазете поне околните,ако не себе си!

2

Христо Христов

преди 3 години

Ако болните от спин бяха поставени под карантина, проблемът щеше да бъде решен за тези години... но не, ценностите дикгуват друго.

1

читател

преди 3 години

Превъзходна публикация