50

Анонимен

преди 3 години

Пенсио, някой *** на вратата. *** виж че короната те чака.

49

до 8

преди 3 години

"Колко души загубиха работата си колко бизнеси фалираха и колко семейства се изпокараха заради карантината и мерките?"Колко семейства щяха да бъдат очернени, ако не бяха мерките?Продължавайте да си вярвате, че ковид не съществува, и цял свят се е наговорил, за да ни разори специално нас и да "държи Бойко на власт" и какви ли не глупости.Продължавайте да си ходите без маски, да почнат и по 200+ на ден да се заразяват.Толкова ви позволява умствения капацитет...

48

до Дарвин

преди 3 години

обзалагаш се ,но старците ги е страх и ще си седят по къщите и лозенцата на чист въздух, а ти дето дремеш по кръчми кафенета ,пицарии и дискотеки си наполовина в кюпа.

47

Анонимен

преди 3 години

Бойко , това че се предаде пред кръчмари и чалгари ще ти изяде главста . Работата е отървана вече. Ще мре бая народ и ти ще си виновен. Цифрата ще скочи на по 200 на ден и с по 20 умрели. Август ще имаш 600 поне убити от вируса само за месец. Видно е че затвори устата на Генерала, теб те е страх от други генерали.

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2,Е, ти нормален ли си ? Що за пожелания са това?

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6 Официалните данни за умрели от грип са 7 (седем) души, за цялата 2018 година. 2019 пак са приблизително толкова. Та залагаш ли се още за.д.ника или ще помислиш?

44

Анонимен

преди 3 години

Този вирус е по-фалшив от кацането на луната.

43

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТези, които си мислеха, че да правиш бизнес е само да прибираш, те го отнесоха. А за семействата - тези, дето два месеца не можаха да изтърпят да са заедно.

42

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е, че ще фалират мутрите, а те управляват в България. Мутрите са собствениците на хотелите и заведенията и за тях са се загрижили ортаците им от правителството.

41

Анонимен

преди 3 години

До Не е ясноАми прочети как е станал академик, умнико. Или мразиш да четеш?

40

та така

преди 3 години

трябваше , ама нали моловете , фризьорските , фитнес салоните и чалготеките трябваше да отворят ! то без тях държавата щеше да фалира бе !

39

Анонимен

преди 3 години

До ДарвинИ тебе ще те хване и като тръгнеш да мреш - да те лекува Мангафърчето.Брей - всеки шашкънин почна да се пише вирусолог. Поле - "Олеле майко!"Аман от цифки ***.

38

Филанкишията

преди 3 години

Интересното е, че ако си заразен и богат си правиш каквото поизкаш, даже си карат джиповете червени като цвекло!!!! А ако си зараразен и беден ...тежко ти ....

37

Анонимен

преди 3 години

Свърши се тая с карантината. Гърбавите изпуцаха патроните на празно през март и април. Важното е сега чекмеджетата са пълни от ЕЦБ. Юруш калинки!

36

Дарвин

преди 3 години

Обществото е разделено: млади и здрави срещу стари и болни. Залагам на първите.

35

Анонимен

преди 3 години

А пари от къде за по дълга и строга карантинаТова да не е Холандия или Швейцария да помогнат в такава ситуация на народаУ нас средствата за помощ отдавна са окрадениКак да стои народа по дълго така. На пост и на молитва ли да я кара или на фотосинтеза

34

Анонимен

преди 3 години

Едно кюлче за теб и едно за мен.

33

Търговище

преди 3 години

Какъв е смисълът да затвориш всички като бизнесът не го спазва това? Докато бяха строгите мерки алчни бизнесмени карах работниците 20 - 30 човека в една стая, да продължават да работят или да напуснат! След което отпуснаха мерките и тези които бяха заразени вече заразиха тези които са спазвали мерките до сега! В момента цяла България е болна, не само от вирус но и от безхаберни *** и техните съпроводници. Не знам до кога това презаразяване ще работи .....

32

до 32

преди 3 години

да, зима, 32 градуса в Рио!

31

Пълно чекмедже

преди 3 години

По едно нощно шкафче с пълно чекмедженце като на Б.Б. на всеки българин... !!!!!!