70

Анонимен

преди 3 години

Снимките са евтин фалшификат, ясно е за всички непредубедени-------Аз съм непредубеден и не ми е ясно такова нещо.

69

Анонимен

преди 3 години

По думите му особеността на COVID-19 е, че има рецептори към горните и долните дихателни пътища за разлика от предишните коронавируси.------Предишните коронавируси към кои пътища са имали рецептори, към средните ли? Абсолютни дрънканици на човек, търсещ внимание.

68

Още един

преди 3 години

Чакай бе, нали вирусът върлувал от Ноември. Кой номер вълна сме? Новите случаи само доказват че карантината е цедка и нищо повече. И при най строга карантина за едни има предаване при други. А стига сте облъчвали хората. Стига сте крали парите от осигуровките, а ги вкарайте в болнични заведения

67

До 32

преди 3 години

До Пълно чекмеджеСнимките са евтин фалшификат, ясно е за всички непредубедени.

66

е, т'ва е!

преди 3 години

Какъв прекрасен тест за най-ценното на българина - вторият акъл!

65

Анонимен

преди 3 години

Под карантина се поставят болните хора, всичко друго е отнемане на права, тоест нещо като фашизъм или комунизъм взети заедно.

64

Учуден

преди 3 години

Гълабов, а повечето тук говорят нелепици.Не може хем да са правят карантини за да няма заразени, хем да се спре вируса.Значи хвалим се че сме имали до сега малко заразени и малко смъртни случаи щото имало карантина. Е, и? Разбира се че като се спре карантината и се отворят границите ще почнат пак заразите. Въх - ама защо:)Вариантите са два- или вечна карантина и затворени граници- или всичко отворено/без карантини/ и само стари и болни хора да са под строга карантина за месец-два.

63

Баровеца-СФ

преди 3 години

До 66: ха ха! Голям смелчага! Съжалявам те ,и ти пожелавам да бъдеш здрав и нека има повече такива хора като мен да ви пазят лио.ловците с претъпканоте златни задни.ци ! Ха ха ха!

62

Баровеца-СФ

преди 3 години

Вчера в едно градче около София /където ми е къщата/ ,хората си щъкат без маски и никакви дезинфектанти! Гледат ме като треснати ,че съм с черна маска и слагам дезинфектант в магазина и вътре в заведението докато пазарувам! Казват "....., нали не било задължително вече" ! Е как искате да нямаме заразени,като вирусът май се е поотслабил,но не е преминал! Вчера го има- днес го няма! Я стъпете на земята,помислете и пазете поне околните,ако не себе си!

61

Кали

преди 3 години

Защо психопатите не са в психиатрията, а платените лъжци в затвора? Защо са във форумите навсякъде?

60

Анонимен

преди 3 години

"Който разпространява невярна информация за заразителна болест,ще се наказва до 3 години затвор и до 10 хиляди лева,ако се прецени,че вредните последици са значителни,наказанието се увеличава на 5 години,а глобата на до 50 хиляди лева" Та кога Тиквата ще бъде вкаран във ЗАТВОРА?

59

Мънки Абезянов

преди 3 години

Карантина се налага, когато някой трябва да постигне нещо.Броят на заразените се увеличава, когато се налага вниманието на обществото да бъде отклонено от нещо.Мерките се олабват, когато се зададе туристически сезон.Разбрахте ли бе, ше..бе..ци?

58

Васко Чепика

преди 3 години

тоя памперс не помни кво е закусвал, иначе откак има корона е в ефир. специализирал вируси по животните. то и аз не съм гинеколог, ама ако авторката на статията настоява, мога да погледна.

57

Анонимен

преди 3 години

Абе важното е Тиквата да го играе спасител!

56

бай х

преди 3 години

трябваше карантината да е като в Индия х 100 тояги на голо ..... и ще им дойде акъла

55

Анонимен

преди 3 години

ще седиш и хоро ще играеш, първи юли ще броим пилците.

54

до Дарвин

преди 3 години

аде позапри се, да си сменяш ай пито през данните на телефона че да те пуска да цъкаш минусчета....*** жалък.

53

Анонимен

преди 3 години

Дьртофелпик, стягай багажа и право кьм крематорима. Това те чака, дьрто.

52

Анонимен

преди 3 години

Заради теб дьрта мистио няма да стоя затворен, разбра ли алцхаймер?

51

Анонимен

преди 3 години

Дьрт скапан прьч, вземи се разкарай, че смьрдиш.